Projekt Nový Hviezdoslavov alebo Slnečné záhrady

Je tu niekto, kto má dom v jednom z týchto projektov ? Zvažujeme kúpu a chceme reálne skúsenosti niekoho, kto tam už býva ❤️
Odpovedať
@lucka_155 pridaj sa na FB do skupiny komunita Hviezdoslavov, Kvetoslavov a Miloslavov a skús sa popýtať tam,poprípade si tam prečítaj príspevky .Ja som bývala vo Hviezdoslavove 5 rokov a odišla som odtiaľ.Ked sme sa tam sťahovali žilo tam cca 900obyvatelov(2013) ,teraz je to masaker (cca 6000obyvatelov-neoficialne,lebo ľudia si tam nenahlásili trvalý pobyt)ak hľadáš kľudné bývanie.Je to tam postavené všetko tak nahusto ,že nemáš skoro žiadne sukromie.Ako zlepšila sa tam občianska vybavenosť ale nič viac .V obci nemáš ani kde ísť na prechadzky,v podstate tam nieje žiadna priroda.Ak máš deti alebo plánuješ tak sú tam problémy ako so škôlkou tak aj zo školou.Ak pracuješ v BA tak radšej si zaobstaraj auto na cestovanie,na vlak sa spoľahnúť nedá.Dalej čo viem je tam veľký problém s vývozom žumpy ,lebo sa to vyváža do Bratislavy ,tuším do Petržalky tak počítaj s výdavkom od 80€ do120€ mesačne .
Odpovedať
Tiez odporucam sa pridat do komunitnej skupiny na FB 🙂. Vzdy pri byvani zalezi co hladate a co preferujete. My sme spokojni a byvame vo Hviezdoslavove casti Podhaj. Skutocne citit, ze sme velmi rychlo rastuca obec, v priebehu par rokov sa niekolko nasobne zvacsila kapacita skolky, postavila cirkevna zakladna skola, nakupna zona, vznika nam obecna plaz na strkovisku a velke sportovisko, v blizkej dobe sa zacne budovat kanalizacia v celej obci, dalsia obecna zakladna skola v casti Podhaj a napr. aj cyklotrasa do Samorina (tolko co ma na rychlo napadlo). Nas starosta ma aj raz za mesiac na FB live stream kde sa mozete skutocne cokolvek opytat. Alebo dobehnite buduci vikend, na Dni obce 2022 😉.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?