Je možné takto prerobiť byt?

Ahojte, myslíte, že takáto prerabka starého 1i bytu je možná? Dostala by som na to povolenie? A druhá otázka, ak kúpim pôvodný stav, s akou sumou mám rátať, ak sa bavíme nie o búraní stien, iba obklad wc/kúpeľňa, nová sanita, podlahy v celom byte a stierky? Cenu kuchyne - to mám prehľad. Ďakujem.
Odpovedať
@izabelkas az na to ze ste prehodili vstup do bytu to nevyzera vobec zle a mohlo by to po statickom projekte schvalit.
Odpovedať
@izabelkas na to či by ti povolili takúto rekonštrukciu sa tu pýtaš zbytočne. Od toho incidentu na východnom slovensku sa všetky bytové družstvá vyľakali a dávajú si teraz už veľký pozor na búranie priečok. Rovno sa obráť na správcu bytového domu aj keď ešte nie si majiteľ, to nie je problém. Buď ťa odbijú, že chcú rovno projekt rekonštrukcie a statiky alebo tam bude normálnejší človek čo si s tebou sadne a trochu ťa uvedie do toho čo je možné a čo nie
Odpovedať
Profilova fotka
Tá stena v strede je nosná, to vám nedovolia dat takto celé preč
Odpovedať
myslím si, že vám nedovolia zbúrať tú nosnú stenu. Jedine, že by ste to vedeli podbiť železným H profilom. Najlepšie je , keď sa spýtate nejakého statika.
Odpovedať
@izabelkas ak som to správne pochopila, nosnú priečku v strede nechceš dať dole celú, iba urobiť do nej "dieru". To si treba vyzistiť, či to dovolia. Horšie je, že si posunula stupačky... predpokladám že je v pôvodnom pláne za wc. V novom návrhu je wc posunuté bližšie k priečke v strede bytu a pôvodná stupačka je na mieste práčky ..... máš zistené či sa dá posunúť stupačka?
Odpovedať
Ma to hore nohami ten druhy navrh, cela vazna prerabka ke len vo vuburani 2.dvier(otvoru) cize da sa to. Stupacky sa vazne nepohnu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?