O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Postavenie detskeho ihriska na zahrade
Plaujeme si na zahrade rodinneho domu postavit detske ihrisko-teda vlastne len dreveny domcek, z kt…
peto222
Pred 3 rokmi
15
Veniec rodinný dom
Dobrý deň, hľadám prosím niekoho, kto by nám urobil veniec 2.poschodia rodinného domu v Martine-Suč…
epto
Pred 3 rokmi
2
Je vhodné robiť dva trativody z betónových skruží?
Zdravim, poprosim o radu, je vhodne robit 2 trativody z betonovych skruzi?Strecha ma 200m2, dakujem.
chrobak7
Pred 3 rokmi
2
Hydroizolácia francúzskych okien
Zdravím. Prosím o radu, ako zaizolovať francúzske okná v mojom prípade. Ide o to, že oknári zvnútra…
vlado1992
Pred 3 rokmi
4
Farba na lis na hrozno
Zdravim, potrebujem natrieť lis na hrozno, spodnu časť, ktorá je z liatiny, a ktorá prichádza do st…
chrobak7
Pred 3 rokmi
4
IKEA linka - svojpomocná montáž
Ahojte, keď mi v IKEA oznámili, za akú cenu sprostredkujú montáž ich kuchynskej linky, pretočili sa…
los
Pred 3 rokmi
1
2
33
Prekrytie vchodu do domu
Dobrý deň, nemá niekto podobný vstup do domu? Ak áno ako ste riešili jeho prekrytie? Radi by sme ho…
zazzina
Pred 3 rokmi
2
Reklamácia
Dobrý deň prosím vás o radu pred 5 mesiacmi sme sú kúpili vírivku s tempo kondely. Vírivka sa poka…
silvikam
Pred 3 rokmi
5
sponzor fóra
Pre-cut materiál na stavbu domu
Dobrý deň, žijem v zahraničí a živím sa stavbou drevostavieb (chaty, oddychové stavby...) Tu je be…
jozefno
Pred 3 rokmi
3
Problém s projektantom
Ahojte, dostal som sa s projektantom do komplikovanej situácie. Už tretí krát sa prerábal hotový pr…
plamen
Pred 3 rokmi
8
Schodik na balkón z obývačky
Ahojte ľudia, ako by ste vyriesili vstup na balkón v mojom prípade? Musel som dať preč vnútorný par…
popstar
Pred 3 rokmi
4
Kotvenie pristresku - tepelne mosty
Ahojte, co poviete na taketo kotvenie pristresku? Planujem ocelovy/hlinikovy pristresok, 3 nohy a i…
zsolt89s
Pred 3 rokmi
1
Hydroizolacia plochej strechy Orava-Martin
Zdravím ľudia. Usilovne zháňam firmy, živnostníkov.. ľudí ktorý robia hidroizolaciu plochej strech…
mey8
Pred 3 rokmi
1
"kvalitná" černozem
Vyzná sa, prosím, niekto v zemine? Kúpil som v okolí BA od Superzemina "bio černozem". Aj stála kus…
nicholiacik
Pred 3 rokmi
21
Sklene dvierka na otvoreny krb
Dobry den, zaujimalo by ma, ci sa oplati namontovat sklene dvierka na otvoreny krb. Krb je sice 40 …
duzu
Pred 3 rokmi
4
Vaňa a walk-in sprcha kombo
Ahojte, máte prosím niekto takto spravenú kúpeľňu, že je walk-in zástena hneď pri vani? Vidím v tom…
jancikk
Pred 1 rokom
26
Oplotenie pozemku x
Dobry den potrebujem poradit pokial sme posledny dom v ulicke dalej je uz cesta a chceme dat dole s…
chrobak7
Pred 3 rokmi
2
Ušetrí dokurovanie klimatizàciou ak vykurujeme odporovými káblami ? Teraz ročná spotreba 12 000 kwh
Bungalov 147m2 vykurovaný odporovými el. káblami. Ročná spotreba 12 000 kwh. Aj krb máme.Väčšinou …
duzu
Pred 3 rokmi
1
2
42
Previazanie rohov venca
Ahojte, Staci ked bude previazane zelezo v rohoch takto? Bol som prec cely tyzden, nestihol som to…
g63amg
Pred 5 mesiacmi
9
Cim vycistit epoxid z nerezovej klucky
Prosim o radu, cim by som odstranil vytvrdnuty epoxid (mapei eporip) z klucky na HS portali (brusen…
matus_pt
Pred 3 rokmi
2
Alarm otvorenych dveri na chladnicke - dodatocna montaz
Ahojte, viete mi niekto poradit, ci existuje taky alarm co sa da namontovat na starsiu chladnicku? …
maros_get
Pred 3 rokmi
13
Ako hlboko betonovat stlpiky
Zdravim, potreboval by som radu, ako hlboko betonovat stlpiky z jaklov, ked chcem spravit plot "do …
koloman55
Pred 3 rokmi
1
Termostat Salus
Dobrý deň, prosím Vás o radu, mame peletovú pec a potrebovali by sme ku tomu nastavit termostat Sal…
ivana0203km
Pred 3 rokmi
1
Aké ponorné čerpadlo do vrtu
Ahojte mám čerstvo vyvrtanu studňu 12m rúra 200, vodný stĺpec 4m. Poraďte prosím akú ponorku. Studň…
martin25
Pred 3 rokmi
3
Ako opravit diery v parotesnej folii?
Ahojte, strop mam klasika sadrokarton a natom parotesnu foliu a potom izolacia. Lenze v strope su d…
blacksr
Pred 3 rokmi
3
Energetický certifikát Trnava
Ahojte, viete odporučiť firmu u ktorej ste si dávali robiť energetický certifikát? Trnava a okolie.…
akabr
Pred 3 rokmi
1
Aku chorobu ma strom?
Cim moze byt napadnuty strom ked ma ciernie okraje listov,aj na novych listoch aj na uz uplne vyras…
rado220
Pred 3 rokmi
23
Zavedenie elektriny na záhrade
Dobrý deň, Chcela by som sa opýtať ako je to keď si chcem na záhradu dať zaviesť elektrinu. Ešte to…
aandrea99
Pred 3 rokmi
9
Dom pri diaľnici
Dobrý deň, chcem sa opýtať, máte skúsenosti s bývaním blízkosti diaľnice? Hovorím o vzdialenosti 1…
silviajak1
Pred 3 rokmi
1
2
47
Vizualizacia interieru
Ahojte, poznate niekoho kto robi vizualizacie interierov? Najlepsie Piestany alebo Trnavsky kraj, d…
sovietovic
Pred 3 rokmi
2
1
2
…
431
432
433
434
435
…