Alarm otvorenych dveri na chladnicke - dodatocna montaz

Ahojte, viete mi niekto poradit, ci existuje taky alarm co sa da namontovat na starsiu chladnicku? Som uvazoval, ze mozno nejaky okenny alarm by splnil tuto funkciu. Dakujem za vase podnety!
Odpovedať
@bpe https://www.mall.sk/alarmy-dom/elektr...
Odpovedať
Profilova fotka
@bpe my ho máme normálne originál v chladničke. Je to super vec, som si zo začiatku hovorila, že aká zbytočnosť, ale teraz keď už pár krát , že sa zle zavreli dvere na chladničke alebo na mrazničke, tak je fajn, že to upozornilo.
Odpovedať
@cukrik25 Dakujem. Cize okenny alarm by mal fungovat, mas to odskusane? Nie som moc skuseny s elektronickymi vecickami. Tu sa mi ale zda, ze to pipa hned od zaciatku, lepsie by bolo nieco co zacne pipat napr. 20 sekund po otvoreni.
Odpovedať
@bpe to má viac ako 30 r,? zrelá na výmenu, ale musí prestať pípať ked zavrieš, ináč by si musel dať spozdovacie relé
Odpovedať
mne tiez chybala tato funkcia na chladnicke Bosch KGV36VL32 (do 30 rokov ma este hodne daleko), musel som si to dobastlit. https://www.modrastrecha.sk/blog/gash...
Odpovedať
@duzu chladnicka nie je stara, ale nema tu funkciu
Odpovedať
@gashtaan vyzera to pomerne zaujimavo. Funguje ti to bezproblemov?
Odpovedať
@marex4 nevyzera to bohvieako, ale hore na chladnicke to nie je na ociach. Zbuchal som to narychlo z toho, co som nasiel v sufliku.
Odpovedať
@bpe Jasné, že existuje. Dokonca aj hotové riešenie. Hádaj kde? No predsa v Číne. V číne nájdeš všetko, na čo si zmyslíš, nie je vec, čo by ešte nevyrobili. Pre teba je toto ideálne hotové riešenie za pár €, aj oneskorenie sa dá nastaviť. Len dodacia doba je pár týždňov: https://www.aliexpress.com/item/40011... Ale keď pobrúzdaš po Aliexpresse, možno nájdeš predajcu, ktorý bude mať rýchlejšie doručenie.
Odpovedať
@bpe Alebo tu je ešte lacnejší a za 0,40 € doručí do 9.10. https://www.aliexpress.com/item/40006...
Odpovedať
dakujem, to je ono!
Odpovedať
Profilova fotka
@chrobak7 hah podla mna neexistuje nic, co by si s takychto cinskych stranok nedokazal objednat 😄
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?