O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Príprava TÚV
Pozdravujem páni a dámy, idem si ku vám po radu. Aktuálne pripravujem teplú vodu elektrickým bojler…
duzu
Pred 3 rokmi
2
Neustala voda v trampoline
Mame trampolinu pre decka od marimexu asi pol roka a ako zaprsi tak tam je voda ajj tyzden aj ked s…
popstar
Pred 3 rokmi
17
Stavebné firmy okolie Ružomberka
Dobrý deň, prosím Vás poradili by ste nám spoľahlivú stavebnú firmu z Ružomberka alebo jeho okolia?…
peter977
Pred 3 rokmi
5
Malovanie farba penetracia
Ahojte chystám sa maľovat interier omietky sadrove a strop sadrokarton. Rozmyšľam dať do penetraku …
silvia_peterr
Pred 3 rokmi
9
Sadrokartónarske práce
Zdravím,chel by som sa opýtať na cenu práce sadrokartónu s dvojitou konštrukciou,rovný strop,s mate…
jano16
Pred 3 rokmi
2
Šetriace sásuvky 230V s viacerými vypínačmi - 1MWh
Viacej vypínačov na 230V rozdvojke nám umožňuje pohodlne nohou zapnúť len tie ktoré momentálne pot…
chrobak7
Pred 3 rokmi
20
Zónová regulácia pre radiátory
Práve rekonštruujem starší 3 poschodový dom s radiátormi. Chcem spraviť zónovú reguláciu do každej …
neutrino
Pred 3 rokmi
16
Klasická elektroinštalácia vs inteligentná elektroinštalácia
Zdravím Vás, mal by som otázku ohľadom elektroinštalácie aj keď je tu kopu takýchto diskusii ale s…
insed
Pred 3 rokmi
1
2
36
sponzor fóra
Kondenzačny kotol
Zdravím.Chcel by som sa spýtať že kto má akú skúsenost s kondenzacnym kotlom Buderus Logamax Plus G…
cukrik25
Pred 3 rokmi
1
2
44
Strešná fólia
Zdravím, robíme plechovú strechu a hľadáme cenovo dostupnejšiu alternatívu k fólii Delta Trela / Ju…
nada_123
Pred 3 rokmi
1
Ako potiahnut vodu von z vodomernej sachty
Ahojte, na pozemku mam vodomernu sachtu z kt mi ide voda priamo do domu. Nedavno som kopal okolo vo…
dent
Pred 3 rokmi
10
Synetická farba nechce zaschnúť + stekance
Ahoj. Pustil som sa do natieraní kovových zárubní. Najprv podkladová základná farba potom vrchná. Z…
jozef7778
Pred 3 rokmi
4
Maľoval niekto laminátovú podlahu
Mame takú dilemu kúpili sme laminátovú podlahu 80m2 aj dnes položili no farba sa nám nepáči a chce…
eeffka
Pred 3 rokmi
1
2
39
Nefunkčná termostaticka bateria
Ahojte pri prerabke bytu mi obkladac osadil dosikma prípravu v stene na bateriu z.ppr vid.foto. Vyr…
cristianu
Pred 3 rokmi
7
Zemniaci vodič do rozvádzača
Ahojte, zemniaci vodič, ktorý je prepojený s pasovinou v základoch mi nedočiahne do rozvádzača. Ak …
frantisekca
Pred 3 rokmi
1
2
44
Strecha pergoly s mliecnym sklom
Dobry den, hladam ludi ktori maju osobnu skusenost s pergolami prestresenymi mliecnym sklom. Zaujim…
abocinm
Pred 3 rokmi
4
Navysenie plotu z 3D panelov
Zdravim. Chcem sa spytat na osobnu skusenost s navysovanim plotu z 3D panelov pomocou nadstavcov. J…
aknelka1232
Pred 3 rokmi
6
Odolnost bezramoveho zasklenia
Dobry, zaujimala by ma odolnost bezramoveho, otacaveho, zasklenia (loggie) napr. systemu Optimi vo…
shadowmilan
Pred 3 rokmi
2
Ako uchopit OSB na krokvy ak treba vyrovnat zaroven?
Ahojte, Medzi krokvami mam striekanu izolaciu. Teraz by som chcel oblozit podkrovie OSB doskami s …
sousedekovci89
Pred 3 rokmi
4
Odstranenie sachty v kuchyni pravdepodobne s azbestovou vzduchotechnikou
Dobry den, daval si niekto odstranit nefunkcnu vzduchotechnicku sachtu od digestora, (kde sa nacha…
vrajmantak
Pred 3 rokmi
2
Lavičková doska
Dobrý deň, poraďte mi prosím ako pripevniť dosku na sedenie/fošnu/ na múrik bez toho aby sme ju mus…
tamrar
Pred 3 rokmi
5
Debnenie venca na starom murive
Ahojte, potrebujeme zadebnit veniec na starom murivo - krivé + omietka na niektorých miestach + výš…
chrobak7
Pred 3 rokmi
2
Čím vyčistiť pur penu?
Prosim cim by som toto ocistila??? Je to zrejme purpena alebo nieco take
chrobak7
Pred 3 rokmi
9
Chrobák
Zdravím, Je tu prosím niekto kto by asi nie z moc kvalitných fotiek vedel identifikovať o akého ch…
anna4_4
Pred 3 rokmi
19
SUSED POSTAVIL DOM 70 CM OD HRANICE povolenie na na 1 meter
Prosím Vás o radu. Kúpili sme pozemok, po jeho zameraní sme zistili, že sused postavil plot niekde …
dusantt
Pred 1 rokom
27
Palma
Ahojte. Kúpila som si v Tunisku palmu. Ale vysycha mi. Myslíte že za da ešte zachrániť?
betka8880
Pred 3 rokmi
16
Terasove platne -biela Carat Mondego od Semmelrocku
Ahojte,zvazuje biele terasove platne Carat Mondego od Semmelrocku.mate skusenost?este sa u nas len …
zuzanamislan
Pred 3 rokmi
2
Demolácia podpivničeného domu
Dobrý deň, chcem sa opýtať, či máte skúsenosť, alebo sa tu nájde niekto technicky znalý problemati…
exponent
Pred 3 rokmi
10
Kde skryť káble z vonkajších zaluzii?
Zdravim poradite nam prosim Vas, kam skryt tieto kable zo zaluzii, ktore su spojene s vnutornym kab…
palo18
Pred 3 rokmi
5
Rôzne druhy hydroizolácie základov - vaše skúsenosti?
Ahojte, idem riešiť izoláciu základov novostavby. Teda zaizolovanie DTčiek po prvú tvárnicu obvodov…
lukasko28
Pred 3 rokmi
11
1
2
…
432
433
434
435
436
…