Maľoval niekto laminátovú podlahu

Zobraz úvodný príspevok
Mame takú dilemu kúpili sme laminátovú podlahu 80m2 aj dnes položili no farba sa nám nepáči a chceli by sme ju premalovat na bielo-alebo bledo sedu. Namaľoval niekto laminátovú podlahu? Mame pod ňou poter, elektrické impulzove kúrenie. Nevieme či farba ľahko chytí alebo sa nebude lúpať po čase. Prosím poraďte.
Odpovedať
1
2
@macly27 vies skus radsej popracovat na. Tom, ze zmenis svoju predstavu. Aj chlap sa casom meni, neznamena to, ze ked je iny ako v prvy den, tak sa ti uz nebude pacit. Podlaha je ok. Dolat nabytkom a mas. A ak sa ti nebude pacit ani o par rokov vymeni. S
Odpovedať
@jankazb co je na nej zle položené? Chýbalo nám jedno balenie tak čakáme na dovoz aby sme dokončili pri stene radu. No mame tam 12 trámov čo držia strechu a dlažbu kde je kuchyňa
Odpovedať
@macly27 treba pozrieť návod, ale všetky, ktoré som kládol doteraz nesmeli mať spoje bližšie ako 30cm pri sebe. A z toho vyplýva aj, že to zle vyzerá, keď sú spoje pri sebe
Odpovedať
@macly27 Podlaha je Ok ale polozene to mate otrasne, uprimne by som majstrovi ruku zlomila cierne je OK, cervene je hroza, vizualna aj presahovo
Odpovedať
@macly27 cierne je OK, cervene je hroza, vizualna aj presahovo
Odpovedať
@eeffka aha uz vidim. Nám tie spoje vôbec nevadia
Odpovedať
Profilova fotka
@macly27 hmm ako no je to take, ked je to niekde tak a inde zas inak. Ako podla mna by to malo byt vsade rovnako aby to ako celok aj pekne ukazalo
Odpovedať
@macly27 okrem vizualnej stranky to ma aj funkcnu, sa nema o co zapriet podlaha a sa vam to rozide v spojoch. Snad ste za tu pokladku neplatili, lebo je to na prerabku.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?