Malovanie farba penetracia

Ahojte chystám sa maľovat interier omietky sadrove a strop sadrokarton. Rozmyšľam dať do penetraku trochu farby nech to chyti nejaký ten biely nadych možno ani nie kôli tomu aby to potom lepsie prekrývalo ale skôr preto aby som hneď videl nedostatky hlavne na sadrokartone stihol este nieco prebrusiť dotmeliť a podobne este pred farbou. Mate niekto skusenosti s farbou v penetraku ?
Odpovedať
@peterr66 počula som, že to niekto takto zvykne robiť, že dá farbu už aj do penetráku, ale my sme zakaždým zvlášť jedno a zvlášť potom maľovali farbou. Však budeš dávať asi viacej náterov, tak po tom prvom budeš vidieť, či ešte niečo treba.
Odpovedať
@peterr66 kludne tak mozes spravit, len to s tou farbou neprezen.
Odpovedať
@peterr66 tiez som sa s tymto uz stretla, vsak aj moj muz to presne takto robil, vobec by som sa toho nebala. vraj len smelo do toho 😄
Odpovedať
my sme tiez davali, trosicku.
Odpovedať
@silvia_peterr to ano ale predsa radsej pribrusim ten penetrak a znova pretriem ako do farby. Sadrokarton som robil sam vyzera to celkom dobre ale farba vela nedokonalosti odkryje a toho sa bojim 😄
Odpovedať
@peterr66 tak to tak nemozes brat, i ked nikto nie je neomylny 😄 Sprav to tak, ze tam pridas kus farby do toho penetraku. Zbytocne by si daval najskor penetrak, potom farbu, potom robil opravy. A potom vsetko odznovu.
Odpovedať
@peterr66 nezabudni zreferovat, ci si s tym mal vela roboty potom este. ze aky si bol sikovny, ked si daval ten sadrokarton.
Odpovedať
@peterr66 ale no, však sa nepodceňuj, isto si to dobre spravil a nebudeš s tým mať už nejak robotu 😉
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?