O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Ahojte hladam zahradneho architekta
Ahojte hladam zahradneho architekta, ktory by nam spravil vizualizaciu plochy pred domom 😊 Poradil…
huslicka
Pred 2 rokmi
2
Tepelne cerpadlo nulite
Dobry den nemate niekto tepelne cerpadlo NULITE NL-B245II 8kW ... nejake recenzie alebo odporucenie…
claudin
Pred 2 rokmi
1
Kam na dvere do Poľska?
Bol niekto na dvere v PL? Poraďte pls. Ďakujem
kejsix
Pred 2 rokmi
11
"lepenka" pod steny poschodia
Ahojte, chcem sa informovať, dávali ste pri murovaní poschodia lepenku pod steny? Viem že nebude sl…
rkorba
Pred 2 rokmi
10
Predlzenie balkona v rodinnom dome
Ahojte, poradte prosim ako predlzit balkon v rodinnom dome. Potrebovali by sme predlzit balkon o cc…
repi
Pred 2 rokmi
4
Fasádny obklad stix
Dobrý deň, vedel by mi niekto poradiť, či je možné tento obklad kúpiť na Slovensku? Nepodarilo sa m…
gamaz
Pred 2 rokmi
1
Stavebné povolenie na garáž
Ahojte akurát riešime u svokry garáž,ktorá tam stojí od roku 2010 ...má rozmer 5.5x6 takže viac ako…
snowprincess
Pred 2 rokmi
22
Stavba dielne
Dobry den prajem. Chcela by som sa opytat neviete mi niekto poradit kde sa mam obratit ked nesuhlas…
arcticcode
Pred 2 rokmi
19
sponzor fóra
Bofix - náhrada
Ahojte, mám otázku na tých Vás, ktorí pravideľne bojujú s burinou v travniku, či máte niečo účinné,…
zipsuliak
Pred 2 rokmi
28
Oplechovanie Atiky - Spôsob realizácie
Dobrý deň, chce sa tu opytat Vás všetkých, či ste sa už stretli s takouto realizaciou oplechovania …
hammetko
Pred 2 rokmi
27
Odstranenie starych naterov
Zdravim, vedeli by ste poradit ako riesit odstranenie starych vrstiev farby panelovej steny? Odstr…
komar24
Pred 2 rokmi
6
Poter v novostavbe (dôležitosť)
Zdravím strechári :slight_smile: Mal by som takú otázku, aký poter uprednostňujete? Cementový aleb…
budix
Pred 2 rokmi
5
Výmena plynového kotla za nový v malom byte
Dobrý deň, Nájde sa skúsený kúrenár z okolia Piešťan, so skúsenosťami výmeny starého plynového kot…
pohodar
Pred 2 rokmi
2
Krytina na terasu
Zdravim, vie mi nejaký skúsený odborník alebo kto má s tým skúsenosť poradiť, ktorý materiál má lep…
aknelanasud
Pred 2 rokmi
3
Parador vinyl
Dobry den, mate prosim niekto skusenosti s opravou vinylovej podlahy? Zostala nam ryha po stahovani…
hana5
Pred 2 rokmi
1
Menej vody na polievanie.
Ahojte, v niektorych regionoch FR je nedostatok vody, restrikcie na jej pouzivanie, tak cim dalej, …
zita19
Pred 2 rokmi
21
Stavebná firma Relax
Zdravím, ma niekto prosím skúsenosť so stavebnou firmou Remax - Jozef Lakatoš? Za každú spätnú väzb…
rossinelo
Pred 1 rokom
3
Lam.podlaha v celom dome
Kto mate lam.podlahu od egger v celom dobe ste spoko? Nerobia sa spary alebo nevyduje ju alebo nieč…
dwh
Pred 2 rokmi
2
Prekrytie terasy 2
Zdravim, potrebovala by som poradiť akú strešnú krytinu zvoliť na prestrešenie terasy. Konštrukcia …
aknelanasud
Pred 2 rokmi
1
Obloženie terasy
Ahojte, dopredu sa ospravedlňujem som laik, tak neviem. Rada by som ale vedela od skúsených že čo v…
dyyna
Pred 2 rokmi
2
Francuzke okno
Dobrý deň, idem si po radu. Mám starší rodinny dom s nepalenej tehly, chcem spravit v jednej miest…
chrobak7
Pred 2 rokmi
4
Nabytok4you
Má prosím Vás niekto gauč kúpený online cez Nabytok4you? Chcela by som poradiť ohľadom výberu farby…
domin372
Pred 2 rokmi
2
Vstavaná rúra a mikrovlnka
Zdravím :slight_smile: Chcela som rúru a mikrovlnku elektrolux alebo bosh ale zapáčila sami dizaj…
vackoo
Pred 2 rokmi
6
Nedopenena PUR pena na oknach
Ahojte. Je bezna prax ak je montaznici vypenenia okno len do polovice hrubky okenneho ramu? Montova…
marsdm
Pred 2 rokmi
13
Elektrické pripojenie
Dobrý deň, chcel by som sa opýtať či nemá niekto podobnú skúsenosť s pripojením pozemku k elektric…
petersd
Pred 2 rokmi
4
Voda na loggii - riešenie s nízkym rozpočtom
Ahojte, nakoľko mám v niektorých miestach zle položenú podlahu, ostáva mi na loggii dosť vody. Nás…
worker_falcon
Pred 2 rokmi
6
Fotovoltika predaj prebytkov
Dobrý deň, snažím sa dať dokopy info čo treba k tomu, aby som mohol odpredávať prebytky z FVE panel…
zltalienka
Pred 1 rokom
13
Cement do lepidla?
Zdravim, možem domiešať cement do flexi lepidla na dlažbu? Idem lepiť betonove obklady na vonkajšiu…
tomasuli
Pred 2 rokmi
12
Prehnutá strecha
Zdravím chcel by som názor na ohyb plochej strechy cca. 5 cm viď. Obrázok cca v strede strechy. Hra…
tomika1990
Pred 2 rokmi
6
Treba tam izoláciu?
Dobrý deň, poprosím o radu niekoho skúsenejšieho :slight_smile: Prikladám pár detailov, terasa je …
chilim
Pred 2 rokmi
1
1
2
…
311
312
313
314
315
…