Vstavaná rúra a mikrovlnka

Zdravím 🙂 Chcela som rúru a mikrovlnku elektrolux alebo bosh ale zapáčila sami dizajnovo najviac súprava whirlpool AKZ9 8480 a AMV 730 mate ju prosím ste spokojní? Ďakujem
Odpovedať
@barborajanko Asi všetci na MS majú presne túto zostavu. 🤔 😄 😄 Nie je rozumnejšie vyhľadať si nejaké recenzie a spotrebiteľské testy na nete? Napr. : https://www.okmagazine.sk/detail/vsta... https://dodomacnosti.sk/p/whirlpool-a...
Odpovedať
Tiež som nad tým setom rozmýšľala keď som riešila kuchyňu, nakoniec som si dala Bosch ale v čiernom prevedení (ako rúra tak aj mikrovlnka)... Je to celé sklo (ten bok čo tu má Bosch, ktorý je nerez) a veľmi dobre sa to čistí. A zohriatie rúry je mega rýchle. Neviem si ju vynachváliť. 🙂 Posielam obrázok:
Odpovedať
No a čo, veď whirlpool nie je zlá značka, mám známeho, čo má v kuchyni všetky spotrebiče tejto značky a už roky a veľmi dobre mu slúžia.
Odpovedať
Profilova fotka
@majkisper Podla mna je aj o tom, ako proste natrafis, my sme mali kedysi take tie nie moc zname a odporucane znacky a sluzili nam rovnako dobre a bez problemov ako tieto Bosch a podobne.
Odpovedať
@whitema hej no, ono nie zakazdym je znacka aj zaruka kvality. o tom som sa nie raz presvedcil.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?