Vstavaná rúra Electrolux - oprava/kúpa novej

Ahojte. Mám 8 ročnú vstavanú rúru Electrolux. už dlhšiu dobu blbne tak že sama sa spustí na pár sekúnd a potom sa vypne. Niekedy to robí aj viac krát za deň, raz som ju našiel že išla cca 5 minút. Keď som kontaktoval servis elektrolux, tak mi len ponúkajú služby čo ma vyjdú takmer 2/3 ceny novej rúry, resp. aj cenu novej. Neviete mi prosím poradiť nejakého opravára v okolí HC, TT, čo by to vedel spraviť, resp. má to vlastne vôbec zmysel opraviť alebo radšej kúpiť novú. Ďakujem
Odpovedať
Neviem ci tvoj pripad, ja poznam taky ze v chladnicke je riadiaca doska s plosnymi spojmi s kondenzatormi kde ked 1 zhori povedia ti vsade ze mas kupit novu chladnicku, pritom slaboprudar dokaze urobit opravu kde nahradny diel ma hodnotu par eur. Kus to zobrat do opravy (nie znackovej) a spytat sa co za to chcu. Rura nie je polozka za par Eur. A podobny pripad som mala s klucom od Toyoty kde mi vypadli tlacitka a ked som sla do servisu Toyoty, ponukali mi novy kluc za 350 Eur, opravu za 250 Eur ak mam nejaky kod ktory dodavaju s original klucom. Tak som sla do klucovej sluzby, kde je sikovny slaboprudar a oprava ma vysla 25 Eur.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mucha999:

Neviem ci tvoj pripad, ja poznam taky ze v chladn…
@mucha999 presne toto čo píšeš mi je jasné. Trochu sa do toho viznnám, ale netrúfam si opravovať riadiacu jendotku nejakého psotrebiča, nemám na to ani vybavenie. A možno to bude len v otočnom voliči programov. Úplná prkotina, preto to nechcem riešiť cez servis a zháňam nejakého toho opravára čo by mi to vedel spraviť. Nepoznám nikoho preto sa tu pýtam.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?