O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Senzor vetra tuya, raspberry pi alebo IFTTT?
Máte overený nejaký senzor vetra, ktorý by podmienkoval a viedol následne k otvoreniu alebo zatvore…
kejsix
Pred 2 rokmi
8
Kolajnicky na zasuvky v kuchynskej linke
Zdravim, potreboval by som zohnat taketo kolajnicky ktore sa vsuvaju do plastoveho suflika. Je to s…
melouch
Pred 2 rokmi
1
Vlhkost poteru a pokládka lam.podlahy
Dobrý deň..môže ísť lam.podlaha keď vlhkosť poteru je 3-3.5%? Potery boli robené vo februári...poča…
11ivana11
Pred 2 rokmi
11
Betónový plot Poľsko
Zdravím..vedeli by ste mi odporučiť firmu,ktorá predáva betónové panely za dobrú cenu ????Kľudne aj…
ucholacik
Pred 2 rokmi
3
FVE - problémy s WiFi modulom GW3048-EM od DoMar
Dobrý deň, Môjmu bratovi z Okr. V Krtíš firma DoMar solar už pred rokom inštalovala FVE viď príloh…
psv
Pred 2 rokmi
4
Pozemok, na ktorom je postavená nebytová budova označená súpisným číslom
Dobrý deň, mám otázku keď kupujem dom s označením "Pozemok, na ktorom je postavená nebytová budova …
chrobak7
Pred 1 rokom
8
Pomoc s realizaciou
Zdravim, ako postupovať ďalej? Vychádzal som škvaru z izieb na poschodí. Rošt je ok, pôvodne na tom…
zicher
Pred 2 rokmi
6
Kvetináče na terasu
Ahojte, odkiaľ máte prosím kvetináče na terasu? Hľadám sivá farba a chcela by som dáky set napr. 3 …
dostihovka
Pred 2 rokmi
16
sponzor fóra
Piliarka slivková?
Ahojte záhradkári. Prosím vás je toto piliarka? Alebo niečo iné? A čo s tým? Netuším koľko rokov m…
aandrea99
Pred 2 rokmi
3
Neúplná kúpna zmluva
Dobrý deň, zakúpil som pozemok, na ktorom sa nachádzajú 3 stavby: 1. Stavba so súpisným číslom, k…
chrobak7
Pred 2 rokmi
6
Sadrove omietky svojpomocne
Dobry den, uvazujem nad svojpomocnym realizovanim sadrovych omietok v celom byte a samozrejme chcel…
richard71
Pred 2 rokmi
24
Vyplnenie dier/drazok v panelovej stene
Dobry den, chcel by som sa opytat ako najlepsie zaplnit drazky v panelovej stene po zavedeni: 1. no…
miselito
Pred 2 rokmi
5
Spotrebice Ikea
Dobry den, hladala som tu na fore prispevky ohladom spotrebicov Ikea a vacsina je uz par rokov star…
skpeter
Pred 2 rokmi
12
Nefunguje plyn - sporak
Caute, je mozne aby bola chyba v plynovom sporaku, ked na ziadnom varici nejde plyn? Neni pocut ani…
polotrol
Pred 2 rokmi
14
Aká podlaha ? (Skúsenosti)
Ahojte strechári :slight_smile: Momentálne staviame dom a riešime dilemu ohľadne podlahy. V dome b…
kejsix
Pred 2 rokmi
28
Rekonštrukcia pôvodného plotu
PLot po-zostáva s betónového múrika, pod zemou cca 40-50cm , nad zemou cca 40cm o šírke 25cm. Dom s…
dorwin
Pred 2 rokmi
6
Odporucte zahradnika - okres GA/TT a okolie
Ahojte, viete, prosim, odporucit nejakeho kvalitneho a spolahliveho zahradnika z okresov GA/TT, pr…
aandrea99
Pred 2 rokmi
3
Bazen vystavba
Dobrý deň prosim vas vie mi niekto poradit? Idem riesot bazen rozmer 6 x 3 v zemi. Aky typ bazena …
rkorba
Pred 2 rokmi
25
Poraďte čo s jukou?
Zdravim, neviem ci som ju prepolievala dostala som ju do daru minuly tyzden..nechala som ju vonku p…
chrobak7
Pred 2 rokmi
4
Zapojenie LED pásiku v kuchyni
Ahojte, potrebovala by som poradiť so zapojením led pásiku pod kuchynskou linkou. Má sa zapínať na …
megdesign
Pred 2 rokmi
5
Stavebná firma pre RD v okolí Považskej Bystrice
Ahojte všetci, viete niekto odporučiť spoľahlivú stavebnú firmu v okolí PB? Ide o výstavbu RD s rov…
shadowfear
Pred 2 rokmi
1
Parný generátor Bosch-problém s parou.
Ahojte. Ma tu niekto skúsenosti s opravovaním žehličky-parný generátor? Keď ju zapnem, tak sa spust…
mesiac1
Pred 2 rokmi
1
Výnimka na stavebnú uzáveru
Ahojte mám pozemok ktorý je v časti ktorá je schválená v územnom pláne obce ale mesto tam plánuje u…
mtmratin
Pred 2 rokmi
1
Povolenie ŽP ku stavbe v ochrannom území
Dobrý, prosím, akú žiadosť ste posielali na životné, ak sa obec, kde chcete stavať nachádza v ochra…
veron2811
Pred 2 rokmi
1
Ako ste sa zbavili nosanika ryhovaneho?
Krasny den vospolok, kto by vedel dat dobru radu ako sa spolahlivo zbavit nosanika v zahrade, prosi…
adija13
Pred 2 rokmi
9
Navy blue(námornícka modrá) kuchynská linka
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či náhodou niekto nemá kuchynskú linku v tmavomodrej farbe? Veľm…
vevettj
Pred 2 rokmi
1
2
33
Aký škodca toto môže byť?
Dobrý deň, chcem sa informovať, či nemá niekto skúsenosti so živočíchom, ktorý zanecháva takéto pil…
marcoo1301
Pred 2 rokmi
7
Mobilný dom na pozemku bez povolenia
Je nejaká možnosť ako mať na pozemku mobilný dom 12x4m s tým že nebude pripojený na žiadne inžinier…
stenla
Pred 2 rokmi
1
2
32
Mravce v travniku
ahojte. tento rok mame neskutocne vela mravenisk v travniku. viete poradit nejaky konkretny priprav…
zicher
Pred 2 rokmi
4
Referencie na Slovakia Solar System
Dobry den. Mate prosim niekto skusenosti s firmou Slovakia Solar System (https://www.sksolar.sk/) r…
sidiousd
Pred 2 rokmi
1
1
2
…
312
313
314
315
316
…