O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Zle uložený podlahovy polystyren?
Ahojte prosím vás bolí nám ukladať polystyren, a zatiaľ majú hotové prvé poschodie a nedávali druhu…
schneider81
Pred 2 rokmi
12
Výška kosenia trávy
Potreboval by som poradiť na akú výšku kosiť trávu teraz v letných mesiacoch ak tam mám aj dosť bur…
megdesign
Pred 2 rokmi
11
Inteligentná parozábrana
Máte niekto skúsenosti s inteligentnou parozábranou ? Oplatí sa to ? Ideme na chalupe zateplovať st…
eagleowl
Pred 2 rokmi
9
Znizeny strop v kupelni sadrokartonom
Ahojte,chcem sa poradit. Vytopili sme susedu,ktora ma znizeny sadrokartonovy strop v kupelni. Na 1 …
btus
Pred 2 rokmi
4
Tahanie fasady na slnecnej stene
Zdravim, prosil by som o druhy nazor. Majstri ma presviedcaju, ze tahat teraz v juni v okoli BA si…
jan45
Pred 2 rokmi
17
Dvere halifax ku podlahe
Ahojte,rada by som od vas radu,ci tieto dvere ladia k tej podlahe.je v podobnom odtieni,len svetlej…
zdenka_direrova
Pred 2 rokmi
9
Posudenie navrhu kuchyne - uzka a dlhá
Ahojte, rekonštruujeme starší rodinný dom, mame v nom kuchnu uzku a dlhu podla podorysu. Bohužial n…
dam768
Pred 2 rokmi
19
Ísť do kúpy domu?
Ahoj. Prosim vie mi niekto realisticky a s nadhladom zhodnotit nasu situaciu? Nasli sme slusny dom …
maty56
Pred 2 rokmi
1
2
57
sponzor fóra
Lacna alternatíva plota
Chcem si vyrovnať zahradu o dĺžke 45m. Výškový rozdiel je cca 1m. Aka je najlacnejšia alternatíva, …
haciendman
Pred 2 rokmi
10
Spokojnosť s ecohitom
Dobrý večer, má niekto skúsenosť s ecohitom ako dodávateľom FVE? Ďakujem.
maria129
Pred 2 rokmi
1
Sevak žiadosť
Dobrý večer, prosím vás, ak žiadame sevak o vyjadrenie ku sieťam, v žiadosti je v prílohách PD v pa…
veron2811
Pred 2 rokmi
1
Scandi haus Prešov 2023
Zdravím, videla som že tu bola debata už o tejto firme no nič aktuálne, máte niekto skúsenosť z pos…
frantisekca
Pred 2 rokmi
6
Súbor DGN
Ahojte, je tu niekto kto by mi vedel helfnúť ? ? ? Potreboval by som prekonvertovať súbor z DGN na …
radoslav_chudy
Pred 2 rokmi
7
Dodanie domácej čističky odpadových vôd - výber firmy
Dobrý deň, prosím Vás už deň pozerám firmy na nete, ktoré dodávajú ČOV do rodinných domov. Neviem …
frantisekca
Pred 2 rokmi
13
Goldhouses.com
Dobrý deň, aktuálne hľadám firmu na stavbu drevodomu a zaujala ma firma Gold Houses. K firme som ži…
matej1236
Pred 2 rokmi
1
Meranie
Ahojte, som absolvent vš. Nemám až tak veľa skúseností. Je tu niekto, kto by mi mohol poradiť, ako …
marek_e_97
Pred 2 rokmi
5
Zima v novom dome
Ahojte, chcem sa opýtať, či kúrite aj teraz v júni, keďže teploty nie sú celkom vysoké. Aby som vys…
sissik
Pred 2 rokmi
29
Vstavaná skriňa - drevodekor + biela
Želám dobrý deň! V predošlej diskusii ma presvedčili ísť do vstavanej skrine neutrálnych odtieňov. …
radomir_svk
Pred 2 rokmi
7
Drez blanco zenar xl 6 compact
Dobry den,mate niekto tento drez?staci vam velkost vanicky a hlavne tej odkladacej plochy alebo mam…
tabitka337
Pred 2 rokmi
2
Prepadnutý strop
Zdravím, kúpili sme starý vidiecky dom z 50 tých rokov a teraz sme zistili po 2 dňoch ako sme odkri…
marsdm
Pred 2 rokmi
17
Roleta na loggiu
Ahojte, vie niekto odporučiť nejakú roletu na loggiu, alebo balkón ? nie je zasklená, ale chcem nie…
katrinka8
Pred 2 rokmi
2
Parozábrana , páska alebo tmel ?
Zdravicko, mám dilemu ohľadom spoja medzi stenou a pary….. jeden majster mi povie že spoj ma byt ri…
eagleowl
Pred 2 rokmi
19
Zmäkne rozkladacia sedačka?
Ahojte, máme v pláne novú sedačku a pretože je to už nejaký ten rok, čo sme naposledy kupovali, tak…
zerex4
Pred 2 rokmi
4
Radova vystavba - zivy plot
Ahojte, mame tu taky problem so susedou. Byvame v radovej vystavbe, dom sme kupili pred pol rokom, …
zita19
Pred 2 rokmi
20
Zatekanie do izby
Dobrý deň, poraďte, ako by ste riešili zatekanie do rohu v izbe, ktorá je nad balkónom. Stavba domu…
chrobak7
Pred 2 rokmi
9
Zelená farba v byte - treba ju najprv natrieť na bielo?
Prosim Vás o radu , ak je stena v byte zelena a chcem znova zelenu treba ju vyličit najprv na biel…
marcel714
Pred 2 rokmi
2
Gresova dlazba exterier - aka hrubka?
Ahojte, robime robime chodnik a terasu a chceme dlazbu 69x60 gres. Aku hrubku odporucate, kedze sa …
nororo
Pred 2 rokmi
3
Kanalizacna prípojka
Dobrý deň,chcem sa spýtať či mi vie niekto poradiť, respektíve nasmerovať má správnym smerom. Robím…
luckaaaa123456
Pred 2 rokmi
1
Umiestnenie frekvenčného menica
Zdravím, chcel by som sa poradiť ohľadom umiestnenia elektroniky k čerpadlu a frekvenčného meniča. …
mgx
Pred 2 rokmi
12
Trapezovy plech ako plot
Ahojte, idem menit stary plechovy plot, vlnovy Chcel by som dat trapez, staci cisty pozinkovany (aj…
shadowmilan
Pred 2 rokmi
1
1
2
…
310
311
312
313
314
…