O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Popraskane tramy
Zdravim, mame asi 4 mesacnu novostavbu a dnes som si vsimol, ze mame popraskane tramy v podkrovi. M…
johnyo
Pred 2 rokmi
12
Ako sa bude plnit nadrz na dazdovu vodu (je sanca ze bude odtekat) ?
Ahojte, chcem sa vas spytat, ako sa bude plnit dazdova voda v nadrzi na dazdovu vodu, ked sa zaplni…
foobar
Pred 2 rokmi
24
Dôveryhodní majstri/firma na dokončenie fasády
Dobrý deň Ospravedlňujem sa, ak tu už podobný príspevok bol. (Pokojne mi môžete poslať linky). Hľad…
kreisel
Pred 2 rokmi
2
Čím umývať psa vonku?
Ahojte, neviete náhodou niekto o nejakom mydle alebo saponáte, ktorým by nevadilo keby som psa umyl…
macejmatus
Pred 2 rokmi
18
Očistenie elektrických káblov od interiérovej farby ?
S čím najlepšie očistiť el. kable, drôty, od (zaschnutého) primalexu, či podobných interiérových fa…
megdesign
Pred 2 rokmi
17
Terasa - izolacia, poter
Ahojte, praveriesim izolaciu terasy a poter. Kedze terasa bola zaliata spolu s dekou a medzi domo…
jan45
Pred 2 rokmi
6
Teplota vo falošnej podlahovke
Prosím vás, ako je to s falošnou podlahovkou (spiatočkou) pod poterom? Nevadí, že je tam podstatne …
koenzim
Pred 2 rokmi
3
Domček zo sendvičovych pur panelov
vedel by mi niekto poradiť resp. kto už staval záhradný domček, chatku z pur panelov? Akú máte skús…
bibad81
Pred 2 rokmi
1
sponzor fóra
Orientačné svietidlo osaditeľné do štandardnej krabičky KU68
Chcel by som Vás poprosiť o radu, návrhy. Do prerábaného bytu som chcel osadiť tieto svietidlá: ht…
megdesign
Pred 2 rokmi
2
Flaky na fasade po lastovickach/beloritkach
Zdravym. Potreboval by som poradit ako odstranit flaky po blate na bielej fasade ktore nam sposobil…
jankazb
Pred 2 rokmi
7
SIENA Caparol
Dobrý deň. Máte prosím niekto na dome odtieN SIENA od Caparol?
nata91098
Pred 2 rokmi
1
Steny na unimobunku - pomoc s výberom
Dobrý deň rekonštruujem unimobunku, kde som do oceľovej konštrukcie vytvoril drevený rošt na ktorý …
canonmp150
Pred 2 rokmi
20
Najprv terasa ci fadada?
Dobry den, poradite prosim, co je jednoduchsie a praktickejsie spravit skor? Momentalne je dom vo f…
hyperzuzik
Pred 2 rokmi
5
Čistenie kuchynskej sivej linky matnej
Ahojte prosím vás ako alebo čím čistite matné kuchynské linky od mastnoty mame slabo sivú ďakujem
jozef7778
Pred 2 rokmi
14
Satnik v spalni
Zdravim Plusy alebo zapory satnika v spalni? Mam v plane urobit satnikovu izbu 2mx3,5m v spalni za…
dannyso
Pred 2 rokmi
18
Choroba-tujky
Dobrý deň, prosím vie mi niekto poradiť. Cca pre mesiacom sa na tujkach objavilo takéto začernanie …
duzu
Pred 2 rokmi
16
Stavebné povolenie na kľúč Východ
Dobrý deň všetkým, chcela by som sa opýtať, či neviete o človeku/firme, čo by robili stavebné povol…
wivik
Pred 2 rokmi
4
Návrh kúpeľne - zmena?
Ahojte, dali sme si spraviť návrh kúpeľne. Manželovi sa páči tak ako to je, ale ja som s tým návrho…
stanlej
Pred 2 rokmi
24
Zmena farby okien
Zdravim existuje daka firma ktora by vedela zmenit farbu okien s hnedej na sedu bez striekania.
revolucne_okna
Pred 2 rokmi
5
Zlte miesta v travniku
Ahojte. Prosim o radu, ci treba nejako vyhrabat mrtve stebla travy, aby sa zelena mala kde rozrast.…
zita19
Pred 2 rokmi
16
Zasuvkova rozvodnica pripojenie
ahoj ,mam/mozno hlupu,ale aj take byvaju../otazku.. chem pripojit istenu zasuvkovu rozvodnicu osade…
liptacik
Pred 2 rokmi
15
Poškodená fasáda
Dobrý deň, stala sa taká malá nehoda a bager poškodil fasádnu omietku. Potreboval by som sa opýtať…
megdesign
Pred 2 rokmi
15
Riedenie Dulux Acryl matt
Ahojte, akym pomerom ste riedili Dulux Acryl matt pri striekani airlessom? Vďaka
terry25
Pred 2 rokmi
1
Výroba hydraulického lisu
Nie je to otázka ku stavebníctvo, ale predsa sa opýtam: Máte niekto skúsenosť s domácou výrobou hyd…
petersd
Pred 2 rokmi
1
Nízky sprchovy kut
Dobrý deň, riešil niekto sprchovy kut -rohový ktorý mal cca 170 cm na výšku? Žiaľ nevojde sa,tam k…
valzem
Pred 2 rokmi
22
Prekrytie bočných strán
Dobrý deň. Prosím Vás, čím máte prekryté bočné strany na terase? Chceme niečo, čo neprefuka. Rozmýš…
zicher
Pred 2 rokmi
3
Pražský byt pôdorys a zmena kúpeľne
Zdravím a prajem pekný deň, Chcem sa opýtať či nahodou niekto prerobil takýto byt, ja by som chcela…
monci222
Pred 2 rokmi
1
Detská vstavaná skriňa
Zdravím! Nájde sa u niekoho vstavaná skriňa, ktorá má dvere z troch-styroch farieb? Hľadám inšpirá…
krahuliatko
Pred 2 rokmi
7
Samonosný balkon - keramický strop YTONG
Dobrý deň , Staviame bungalov vo svahu . Ako strop suterénu sme zvolili ukladany strop MIAKO z YT…
kosto13
Pred 2 rokmi
7
Propan butanová bomba - vyteká rôsol z hadice
Zdravím, poprosím o radu, názor. Pred rokom sme dokončili strechu- modifikované asfaltové pásy. Rob…
wolodymyr
Pred 2 rokmi
5
1
2
…
313
314
315
316
317
…