Čím umývať psa vonku?

Ahojte, neviete náhodou niekto o nejakom mydle alebo saponáte, ktorým by nevadilo keby som psa umyl vonku, normálne na záhrade? Nejaké eko bio raw mydlo, ktoré keď sa aj vpije do zeme, ničomu neublíži. Niečo som našiel na webe kade tade, ale hľadám skôr niekoho, kto má reálnu skúsenosť s nejakým produktom, resp. kto to takto robieva. Mám spravenú doma walk-in sprchu aj kvôli psovi, ale tak keby som ho mohol aspoň v lete umývať vonku, to by mi uľahčilo upratovanie kúpeľne. 🙂 Dík.
Odpovedať
Napriklad mozno nieco taketo? Akoze je fajn, ze sa staras o prirodu, ale asi to netreba az tak prehanat, ci? 😄 Tie mydla asi nebudu uplne najlacnejsie, ale tak ked na to clovek ma 😄 Mimochodom, co je to za rasu, to je tvoj hafan?
Odpovedať
Profilova fotka
No na druhej strane ja tomu uplne chapem, ze radsej nieco prirodne. Lebo tak len svojmu travniku by tym ublizil, ak by nejaka drogeria obsahovala nieco neviem, co. Ako pravdepodobnost je asi mala, ale stat sa moze. A tomu psovi to tiez lepsie padne na srst a pokozku, ked to myslo bude prirodne.
Odpovedať
@jacks101 @janaigor Dá sa starostlivosť o prírodu preháňať? 🙂 Mám napríklad zasadené ovocné stromčeky a kríky, susedia zeleninu a nechcem aby som do pôdy odvádzal niečo, čo tým plodom môže uškodiť a deti to potom budú jesť. Máš s tým mydlom aj nejaké skúsenosti? Pozerám, že stojí okolo 10€, to nejako zvládnem. 🙂 Je to borderka krížená s malamutom.
Odpovedať
@petiar nasla som viacere taketo prirodne glycerinove mydla. ale ja by som napriklad mala obavu, ci by z nich bola srst taka pekna makka, leskla. lebo niektore prirodne sampony mi toto presne robili s vlasmi, ze ich sice umyli, ale vysusili.
Odpovedať
Profilova fotka
@petiar Mas pravdu, starostlivost v zivote nebude prilis prehnana 🙂 Uvazujes spravne, bodaj by sa kazdy zachoval rovnako ako ty. Je to rarita, ktora potesi. 10€ nie je zas taka horibilna suma, a to mydlo vyzera fajn. Nejaky cas ti istotne vydrzi a som si isty, ze je to lepsie riesenie ako nejake kadejake pripravky napustene bohviecim vsetkym moznym.
Odpovedať
Profilova fotka
My mame tento https://doxbox.sk/obchod/doplnky/mydl... uz asi druhykrat som ho objednaval a je dobry. Je fakt, ze tieto bio su drahsie, ale stoji to zato.
Odpovedať
@placika Myslím, že tomu psovi je to úplne jedno. 🙂
Odpovedať
@stanlej A používaš ho aj vonku alebo len v kúpeľni?
Odpovedať
@petiar psovi asi ano, ale mne ako majitelke psa by nebolo 😄
Odpovedať
@petiar pouzivam toto https://www.tropiclean.com/tropiclean... najlepsi sampon a zlozenie uplne ze paradne, priznam sa, ze aj ja som si s nim uz umyvala vlasy 😄 Je to proste skvely sampon a aj eko. U nas mi to poradila pani v Petcenter, na stranke ho tusim nemaju, ale v kamennej predajni ho mali..
Odpovedať
Profilova fotka
@petiar Aj vonku, v lete vo vnutri nekupeme vobec, to len na dvore.
Odpovedať
@akvi haha vazne? 😄 dobre vediet. a po umyti su vlasy ake? 😄 hebke ako psikova srst? 😄 vyzera, ze aj vonat by mohol celkom pekne 😄
Odpovedať
Článok sa načítava...
@valzem Ono to nie je také nezvyčajné - sú psie žrádla, ktoré obsahujú také kvalitné mäso, že istý kuchár povedal že stačí nakoreniť a normálne to môžeme jesť a bude to zdravšie jedlo ako v obchode keď kúpime mäso. @akvi Vďaka, ale toto je už neviemkoľký šampón s vôňou kokosu - a ja nechcem aby pes voňal ako kokos. Komu toto napadlo? Prečo práve kokos? A ešte aj jahody. 🙂 Verím, že je dobrý, ale ja radšej niečo bez vône. Mám takú skúsenosť, že sa mi po takomto šampóne pes vyváľa v prvom hovne, na ktoré natrafí.
Odpovedať
@petiar toto je inak fakt s tym jedlom. Ti poviem, ze ked kupujem nasmu psovi nieco, tak neustale citam etikety, ovela viacej, castejsie ako ked kupujem jedlo domov.
Odpovedať
Profilova fotka
@petiar to je normalne, to ked pes neciti potom ten svoj pach, tak ho chce nejako prebit, proste preto sa vyvala, aj nam sa to dialo pravidelne, ale potom som kupil nejaky sampon len s cajovnikovym olejom a pri tom problem nie je.
Odpovedať
@petiar vôňu necítiť skoro vôbec, na psovi ju ja teda vôbec necítim, je to naozaj veľmi jemný šampón. @valzem no vlasy sú po ňom úplne parádne, ja mám moje pomerne suché a hrubé, čiže mne ich zjemní. Ako zázrak čakať netreba, je fakt veľmi jemný a šetrný.
Odpovedať
veru, im to fakt moze smrdiet a posobit na nich inak ako na nas, ludi 🙂 cize ten, kto to vymyslel, podla mna spravit najviac zbytocnu vec na svete 😄
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?