Stavebné povolenie na kľúč Východ

Dobrý deň všetkým, chcela by som sa opýtať, či neviete o človeku/firme, čo by robili stavebné povolenie na kľúč - čiže za mňa vybavili v podstate všetko čo treba. Ideálne okres Sabinov Ďakujem
Odpovedať
Ahoj síce neviem, ale riesil som to v januari sam v inom meste a neboli to vobec take zle ako vsetci hovorili.. usetril som 500€, minul den dovolenky a den darovania krvy a bolo hotovo. Voda, elektrika, pamiatkovy, pozemkovy urad, geodet. Uplne s prehladom to slo a bez stresu.
Odpovedať
@itmt mne ide hlavne o to že som na SR minimálne a za ten krátky čas čo tam som sa obávam, že by som nestihla všetko čo by trebalo. Ale ak to nie je také strašné ako všade píšu tak snáď sa to stihne..
Odpovedať
@majka1215 niektore veci uz vies aj elektronicky poziadat. Na tvojom mieste by som zavolala priamo na stavebny urad a vyziadala si toho kto ma tvoju lokalitu. Este pred tym si pozri ci na stranke nemaju ziadost a na konci su prilohy. Kde tvoj SU nema pozri iny, nas v KE ma. A podla toho zoznamu budvnech ti posle alebo telefonicky si vyskrtaj koho kazdeho potrebujes oslovit. Potom pozri kto ma elektronicke podanie, napr VSD ma online a tam nahravas aj ti chodi vyjadrenie. Zvysok by som obvolala ci vies emailom poziadat. Pri RD pokial nie si v nejakej speci lokalite by to nemalo byt az take strasne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?