Voda na loggii - riešenie s nízkym rozpočtom

Ahojte, nakoľko mám v niektorých miestach zle položenú podlahu, ostáva mi na loggii dosť vody. Následkom toho, je loggia nepoužiteľná po daždi. Viem že zasklenie/vonkajšie rolety, prípadne žalúzie by vode zabránili úplne, momentálne to nieje z hľadiska rozpočtu riešenie. Prípadne vymeniť dlažbu, keďže je tam očividne zlý spád. Rozmýšľal som nad umelou trávou, aby som aspoň nestúpal na vodu, ale nepoznám nikoho, kto to má. Nemôže sa pod tým vplyvom vlhkosti začať tvoriť pleseň? Pretečie skrz to voda na podlahu? Vopred vďaka za nápady.
Odpovedať
@milos_sk88 Najjednoduchšie riešenie pre teba vidím v položení plastovej modulárnej rohože. Neviem, akú veľkú tú loggiu máš, ale ak to je pár m2, tak by to finančne bolo zvládnuteľné. Napr. takéto niečo tam dať: https://www.onpira.sk/tovar/bazenova-... https://www.gumtech.sk/Kupelnova-zost... Cez to voda pretečie, vyschne a nemusíš chodiť po vode. Je to odolné voči vode a nebude sa šmýkať. Len tej vody nesmie byť viac, ako nejaké 1-2 cm. Inou možnosťou je vysekať dlažbu, vyspádovať loggiu a nalepiť novú dlažbu. To už je ale o dosť prácnejšie a drahšie riešenie. Ale trvalé.
Odpovedať
@chrobak7 Áno, nad tým som tiež rozmýšľal. Loggia má cca 5m Problém pri tej rohoži bola veľkosť tých dier. Aspoň u tých ktoré som pozeral. Mal by som obavu dať na to stoličku
Odpovedať
@milos_sk88 Neviem, ako máš riešené okraje loggie, ale možnosťou je tiež dať hrubú veľkoformátovú dlažbu (2 cm ) na plastové terče. Ja mám tak robenú terasu, pozri si môj fotoblog.
Odpovedať
@chrobak7 Myslím že presne tak je tá dlažba riešená teraz. Resp, vydáva dutý zvuk po celej ploche, tak to asi nebude len nedostatok výplne, ale skôr cielené.
Odpovedať
@milos_sk88 nie, to je niečo iné... dlažba na plastových terčoch sa nerovná dlažba nekvalitne nalepená lepidlom 😄
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?