O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Prosím tip na hnedé, béžové obkladačky do kúpeľne
Ahojte, máte nejaký tip na pekné hnedé (béžové) obkladačky? Resp.ak máte niekto takto ladenú kúpelk…
kate28
Pred 9 rokmi
13
Mini chladnička - chladiace medium R600 - vysvetlenie
hladam niekoho kto sa vyzna do spotrebicov. potrebujem na prevadzku kupit chladnicku na vzorky, kd…
bad_delight
Pred 9 rokmi
7
Hľadám projektanta
Ahojte, vie mi niekto poradiť dobrého projektanta v okolí hornej Oravy?
denulienka31
Pred 9 rokmi
6
Vodomerná šachta Polyen KJE 1500
Ahojte, nemá niekto z Vás skúsenosti s firmou Polyen ? Objednali sme si plastovú vodomernú šachtu …
rasto464
Pred 9 rokmi
2
Máte skúsenosti so stavbou záhradnej chatky?
Ahojte, sme s manzelom laici a potrebovali by sme poradit: na zahradke si chceme spravit malu zahr…
kristian333
Pred 9 rokmi
5
Hľadám serioznu firmu na fasádu.
Ahojte, Poradí niekto serioznu firmu na fasadu domu cca 200 m2 dom je zateplení s okolia Pieštan. V…
alexsofi
Pred 3 rokmi
4
Stavba domu na ornej pôde
Ideme kupovat pozemok kde budeme vlastníci podielu 1/4 , je to orná pôda v intraviláne. zvyšný pod…
majkoj
Pred 9 rokmi
9
Hľadá sa projektant v Michalovciach
Dobrý deň, hľadáme skúseného projektanta v Michalovciach, resp. okolí, ktorý by nám vedel navrhnúť …
martina219
Pred 9 rokmi
3
sponzor fóra
Renovácia drevených okien, dverí Košice
Dobrý deň pozná niekto nejakú firmu z Košíc, resp. okolia, ktorá sa zaoberá renováciu starých dreve…
martina219
Pred 9 rokmi
1
Solárny ohrev 5,4 m2 z Mountfieldu v Žiline máte?
Zdravím , Prosím ak je tu niekto zo Žiliny resp. blízkeho okolia kto má z Mountfieldu 5.4 m2 solár…
milan209
Pred 9 rokmi
1
Co podla Vás teraz spraviť zo zakladom a sokľom???
Opkopal som dom a rozmyslam co spravit zo zakladom a soklom. Ako odizolovat, zateplit a dat okapovy…
xxxxdodoxxxx
Pred 9 rokmi
1
Interierove dvere vyber
Zdravím , zhanané 8x dvere do nového domčeka,chceme rozumnú kvalitu, rozmýšľame nad masivom , respe…
2v1
Pred 9 rokmi
7
Nabytok - kupelna
Dobrý deň, viete mi poradit typ, kde sa dá priamo kúpiť nábytok do kúpelne? - set. Nechcem kupovat …
tusiak
Pred 9 rokmi
4
Hlinikovy U profil pre LED PAS
Caute strechaci. Chceme dat do chodby U profil pre led pas prekryty sklom alebo PVC. Problem je…
s_a_m_ch_o
Pred 9 rokmi
4
Kde zoženiem smolu alebo asfalt?
Chcela by som od vas radu.Pri zbyjani zakladu som si ponicila izolaciu.A chcem to opravit takou ist…
srlinka
Pred 9 rokmi
12
Aky priemer jamy /hlbka pre pletivovy plot 2m?
Ahojte, idem robit plot z klasickeho pletiva. stlpiky 2.5m a pletivo 2m. stlpiky zapustim 45-50cm …
dorwin
Pred 8 rokmi
27
Chatári a studne
Dobrý deň, zaujímalo by ma ako chatári riešia studne na odber vody. Plánujem dať vyvrtať studňu…
kaktusik007
Pred 9 rokmi
9
Oplotenie pozemku "v poli"
Môj pozemok je v intraviláne v poslednej ulici, na zadnej strane mám extravilán. Hraničíme s poľom,…
bohuzial
Pred 7 rokmi
7
Protiradonova folia ako opravit drobne poskodenia?
Čavte. Nechali sme si položiť protiradónovú fóliu pred stavbou a počas výstavby prišlo k rôznym dro…
velakusin
Pred 9 rokmi
4
Čiernobiely kocúr na adopciu
Nemate niekto ciernobiele maciatka?
nataliahudecova
Pred 5 rokmi
28
Kde nahlasit, ako riesit
Ahojte. Nastal u nas jeden problem. Pred tromi mesiacmi sme zacali prerabat byt. Dostali sme odporu…
clean
Pred 9 rokmi
5
Plot z DT tvárnic + kamenný obklad
Ahojte, práve riešim otázku ohľadom betónového plotu, ktorý by mal byť dlhý 31m a vysoký 2m. Povod…
sysell
Pred 9 rokmi
8
Ulozenie bleskozvodu
Zdravim . Ako spravne ulozit bleskozvod .Idem izolovat sokel po lepenku styrodiuom .
pistikus
Pred 2 týždnami
1
2
48
Vstavaná skriňa s otváracími dverami v tradičnom štýle - dajte tip na výrobcu alebo stolára.
Ahojte, plánujeme zariadenie bytu v škandinávskom štýle, s mierne vidieckym útulným nádychom. Deti …
violaceus
Pred 7 rokmi
4
Úprava pozemku-burina
Ahojte, nakoľko som sa 3r venoval iba stavbe domu a neriešil okolie potrebujem poradiť. Okolie domu…
tomino9
Pred 9 rokmi
12
Montáž okien na pásky Illbruck
Pekný deň prajem, doma sa mi nahromadila celkom slušná zbierka pások Illbruck pre montáž okien p…
novaks
Pred 9 rokmi
1
74 litr. vstavaná rúra
máte niekto 74 litrovu vstavanú rúru electrolux? Ako ste s ňou spokojní? Vyberám si novú rúru do ku…
patuscha
Pred 9 rokmi
5
Co mozu postavit vo vnutrobloku bytoveho domu?
ahojte, neviem ani presne kam sa obratit tak dufam ze mozno niekto poradi tu. riesime kupu bytu v b…
peta_petruska
Pred 9 rokmi
3
Push systém ikea
Ahojte. Ma niekto zabudovaný ten push systém Utrusta do kuchynskej linky od stolara? Cenovo je ov…
lucuku
Pred 9 rokmi
1
Dlažba Herberia
Prosim Vas ma niekto takuto dlažbu-Herberia natural wood walnut? Ako sa udržiava keďže nie je hladk…
zuzuliatko81
Pred 9 rokmi
2
1
2
…
2079
2080
2081
2082
2083
…