Kde zoženiem smolu alebo asfalt?

Chcela by som od vas radu.Pri zbyjani zakladu som si ponicila izolaciu.A chcem to opravit takou istou smolou ktora tam bola uz prad 40 rokmi.Ale nemozem ju nikdej zohnat.Teras neviem ako sa to vola presne ci to je ta smola ktora sa v sudoch topila pod ktorymi sa kurilo.Alebo to je asfalt co pouzivaju cestary s ktorymi lataju cesty.Ak viete niekto kde to zozeniem .Lebo my zacalo spodnu vodu vytlacat von spopod zakladu.Diky.
Odpovedať
Profilova fotka
@srlinka Skús sa opýtať v stredisku údržby ciest. Tam Ti trochu smoly, čo potrebuješ určite dajú. :-)
Odpovedať
No diky.Ja tam zajtra skocim sa spytat ci to tam maju.Dufam ze ked pojdem do Zilinskych komunikacii tak my tam poradia.Lebo ja ten co som aj na nete nasla vo vreciach aj s kamenim nechcem.Ale sak uvidim ked tam zajtra pojdem.
Odpovedať
Profilova fotka
Hľadajte pýtajte si Bitumen.
Odpovedať
Profilova fotka
@antonmesaros Lebo taký roboš na asfaltovacej linke, alebo taký čo chodí s asfaltovacím vozom vie, čo je bitumen. Povie, že bitumen nemáme, ale mám plný voz smoly...
Odpovedať
Profilova fotka
To sú robotníci čo s tým robia. inteligenti v predajniach stavebnín zas nevedia čo je to smola.
Odpovedať
@antonmesaros Diky a kde si mam pytat ten Bitumen.V niakych stavebninach alebo farby laky vobec nemam potuchu.Ale nieco hadam najdem.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@mudrahlava A tam to maju.Ja by som potrebovala takych 5kg.
Odpovedať
@srlinka Ja si myslím,že Ti tá smola moc nepomôže,keď prerazila voda do pivnice.Ona si cestičku už vždy nejakú nájde u tak starej stavby.Tá voda by tam prešla aj bez Tvojho poškodenia 40ročnej izolácie.Takú stavbu treba riadne odvodniť a pri búrkach a dlhotrvajúcich dažďoch zabrániť aby sa voda zo strechy a z dvora nedostala k základom domu.V nedeľu,5.júna bola búrka a mohlo sa väčšie množstvo vody dostať k základom..spodná voda to nemusí byť,u nás je spodná voda 6 až 6,5m hlboko.
Odpovedať
@antonmesaros Dobry den.Nasla som vas tu na modrej streche ze pracujete s oknami.Mne osadzali okna a kazali my na druhy den povybierat kajliky a zapenit.Ja som ich posluchla a teraz tu citam ze som to nemala.A teraz sa bojim ci my tie okna neupadnu lebo som vytiahla aj zo spodu ramov. Poradte ako by sme to opravili a ake by to mohlo mat nasledky po niakych viac rokov.Som uz na nervy.Ci som urobila zle aake to moze mat nasledky alebo to im dat opravit ked nam to tak kazali spravit .Ja si myslim ze to mali oni a mne nemali kazat zasahovat do okien.Mozte my to napisat aj do meilu pavoloo@centrum.sk Dakujem za odpoved.
Odpovedať
@antonmesaros Aj ked som pod tymi dolnymi ramoma mala asi 1cm kocky na ktorych sedelj okna vo vodovahe.Tak nemam uz tu penu vyrezat a dat nove drievka.Lebo teras my okna drzia na kazdej strane z boku aj z vrchu a aj dole maju po 3 kotviace pliesky a zavrtane a nasrobuvane v hmozdenke so srobom.Mam to teda uz nehat tak ja sa len bojim vi oi case my sa budu dat okna otvorit a ci my nebudu ich chodit aj 3x do roka stelovat.Lebo keby som chcela tu penu vybrat co som tam zapenila neviem ako by som ju najlaksie dala von aby som s oknami nepohla labo mam troj skla.A este by som od vas chcela ze aku pasku alebo nieco nalepit na penu z vonku proti slnku a dazdu ju niako ochranit aby my ju slnko a dazd neznicilo a aby sa my nedrolila ked vy pracujete s oknami tak mate viac skusenosti ako ja Dakujem vam pekne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?