O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Vysušenie anhydridu
Ako vysuším anhydrid na mieste, kde nie je podlahové kúrenie? Pred týždňom sme dávali anhydrid a ma…
peterpb
Pred 9 rokmi
3
Staval už niekto z ytong lambda yq+? - názory - cena
poprosím vás o všetky informácie, ktoré máte - zdieľate s týmto výrobkom - + cena - vopred Ďakuejm …
filipkosaska
Pred 9 rokmi
1
Výber komína
Zdravíčko!!! mám otázočku na všetkých čo budú chcieť prejaviť svoj názor. Rozhodujem sa pri výbere …
ivantausk
Pred 9 rokmi
6
Obklad nad vaňu?
Ahojte,máme kúpeľňu v podkroví,rohovú vaňu a nad ňou šikmú stenu.Nemá niekto skúsenosť ,čo dať na n…
mareksikula1
Pred 9 rokmi
5
Konstrukcia na podbitku strechy
Zdravím, ako by mala vyzerať konštrukcia na uchytenie osb dosky na podbiti strechy. Stačí osb dosky…
bugiy
Pred 4 rokmi
9
Vysoká daň za pozemok
Staviame dom uz druhy rok a zaskocilo nas aktualne vyrubenie dane za pozemok. Obec si pyta za 10aro…
niless
Pred 6 rokmi
14
Hladam dodavatela na vystavbu RD-hruba stavba - Ružomberok
Ahojte, hladam firmu s dobrymi referenciami na hrubu stavbu RD - bungalov do L 12x16m v lokalite R…
matkoooo
Pred 9 rokmi
9
Staval niekto dom z VPC od poľského výrobcu Sil Pro?
Ahojte staval niekto dom z VPC od polskeho vyrobcu http://cz.sil-pro.pl/ ? Aka tam bola cena, kval…
adinka50
Pred 3 rokmi
1
2
36
sponzor fóra
Projekt RD s suterénom
Zdravím, poprosím názor na môj projekt. Jedná sa o dom 9x12m so suterénom s dvojgarážou, prízemím a…
uzivatel11
Pred 9 rokmi
4
Poprosím kontakt na kvalitné, drevené/laminátové kazetové interiérové dvere okres BA, SC.
Zdravím, robíme rekonštrukciu domu a chceli by sme vymeniť interiérové dvere. Chceli by sme biele k…
cumel131
Pred 7 rokmi
4
Poraďte s návrhom kuchyne Ikea do domu
Caute strechaci. Navrhli sme si do domceka kuchynu z Ikei v takom klasickom style, v kremovej farbe…
lanea
Pred 9 rokmi
1
2
57
Co so soklom?
Ahojte strechaci,viem ze je tu vela chlapov odbornikov tak sa na Vas vsetkych obraciam a prosim pek…
sysell
Pred 9 rokmi
7
Označovanie vodičov jednosmerného prúdu
Ahojte, poprosím o radu aký význam majú tieto označenia na transformátore a elektrickej súčiastke k…
atiris
Pred 9 rokmi
12
Pračka - otvaranie pravé
ahojte, zoženiem pračku s pravým otváraním? (pánty na pravej strane?), máte niekto? aká značka? …
gorgar
Pred 9 rokmi
5
Dlazba cez diletaciu
Dobry vecer , mam dilemu.V obyvacke ktora je prepojena s kuchynou mame podlahove vykurovanie teplov…
dusantt
Pred 6 rokmi
26
Poraďte firmu na projekt, nie realizáciu drevodomu
Zdravim viete mi niekto poradit niaky firmy kde si mozem kupit len projekt drevodomu?? Stavbu si ch…
nestresuj
Pred 9 rokmi
4
Partia na zateplenie strechy
Ahojte, Nemáte niekto kontakt na nejakú šikovnú partiu na zateplenie strechy v okolí KE, PO. Resp…
mourtier
Pred 9 rokmi
1
Návrh budúceho domu
Ďakujem za každý postreh, radu, ako zlepšiť prvotný navrh.
ivuss01
Pred 9 rokmi
5
Oblozkove dvere
Dobry den , vedel by mi niekto poradit aky by mal byt stavebny otvor na oblozkove dvere? Vedel by …
stowasser
Pred 9 rokmi
21
Plyn cez pozemok
Zdravím vás, mám jednu otázku, kúpil som stavebny pozemok bolo mi od predavajuceho povedane ze na k…
vokoc187013
Pred 9 rokmi
9
Čím nafarbiť, natrieť droliacu sa omietku?
pomožte...porazí ma. majstri robili v garáži omietku vapennu (kalkdunnputz od Baumit) a aj po tyždn…
ivanhrozny112
Pred 9 rokmi
4
Koncesionárske poplatky - pri rekonštrukcii
Z tohoto: https://uhrady.rtvs.sk/domacnosti/caste-otazky citujem: "Pokiaľ zašlete stavebné povol…
majkoj
Pred 9 rokmi
25
Kalinkovo
Uvažujete niekto nad kúpou v Kalinkove? Časť Nové Kalinkovo. Ako sa vám páči lokalita?
obyvatelmesta
Pred 9 rokmi
3
Sietka proti krtkom, čím nahradiť plastové kolíky alebo kovové spony ?
Z eshopu sme k sietke proti krtkom zabudli objednať plastové kolíky. A zišli by sa aj kovové spony …
jjanica
Pred 9 rokmi
1
Vlhkomer -ceny na porovnanie
Chcem kúpiť vlhkomer ,našiel so jeden na vzdušin .sk za 18eur airbi digi-český,meria vlhkosť ,tepl…
ivan_pk
Pred 9 rokmi
7
Projektant Malacky okolie
ahojte. chcela by som sa spýtať, či nepoznáte nejakého projektanta z okolia Malaciek, ktorý by mi s…
barborka661
Pred 9 rokmi
1
Platenie DPH pri predaji
Ahojte, chcem sa spytat na nieco co som sa nevedel dohladat na internete. Majitel nehnutelnosti, …
matkop
Pred 9 rokmi
2
Kde vyrobia nove tesnia do sprchoveho kuta?
Ahojte, neviete prosim vas odporucit fi. ktora by nam vyrobila a navrhla komplet tesnenia na sprcho…
gashtaan
Pred 9 rokmi
3
Lacné tepelné čerpadlo
Vzhledem k tomu, že nechci komín a stejně tak nechci klimatizaci, a pouze na elektriku nevyjde PENB…
strapo
Pred 9 rokmi
17
Nova strecha
Ahojte ked chceme vymenit strechu ale aj krov a chceli by sme plech ako sa to pohybuje cenovo? Stre…
marioff
Pred 9 rokmi
2
1
2
…
2080
2081
2082
2083
2084
…