O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Liniovy odvodnovaci zlab alebo bodovy do garaze?
Co odporucate viacej do garaze? Liniovy odvodnovaci zlab pred garazovu sekcnu branu alebo niekde do…
mareqm
Pred 9 rokmi
1
Predčastné vypovedanie nájomnej zmluvy-nájomníkom.
Ahojte potrebujem radu. Od oktobra 2015 som v podnajme.. zmluvu som podpisala na rok cize do oktobr…
quintes
Pred 7 rokmi
12
Riedky betón
Zdravím chcem sa spýtať, o koľko sa zníži kvalita betónu C25/30, keď bolo do neho pridané viac vody…
stowasser
Pred 9 rokmi
8
Pozemky v projekte Podunajská brána Bratislava
Dobry deň,najdu sa tu nejaki kupujúci pozemkov v projekte Podunajska brána v Bratislave?
sushizienka
Pred 5 rokmi
9
Poradte šikovného majstra v Ba
ahojte, poznáte nejakého šikovného majstra v Bratislave? Potrebovala by som dorobiť drobnosti po p…
worker_falcon
Pred 9 rokmi
3
Stahovanie z BA do NR
Hladam stahovaciu firmu ci partiu na prestahovanie casti vybavenia bytu z BA do NR. Preprava je pla…
ivantausk
Pred 9 rokmi
1
Akú farbu stien k zelenej sedačke a brezovému nábytku?
Ludia, som totalne zufala, neviem vybrat farbu, tak aby vynikol svetly nabytok a zaroven presvetlil…
certi
Pred 9 rokmi
20
AIRFEL Daikin
Prosim Vas mate niekto skusenosti s klimatizaciou AIRFEL od firmy DAIKIN ? Dakujem
kukuk29
Pred 9 rokmi
1
sponzor fóra
Účtovníčka KE + okolie
Ahojte nepoznáte nejakú účtovníčku, ktorá zvláda úplne jednoduché účtovníctvo pre živnostníka čo má…
majsterslovenska
Pred 9 rokmi
5
Lacne pletivo a stlpiky okolie TT,HC,NR,GA
Dobry den,kde zozeniem lacne pletivo na ohradenie pozemku? A lacne stlpiky? Stlpiky nemusia byt nov…
tomcok
Pred 9 rokmi
3
Murari
Neviete niekto poradit nejaku serioznu murarsku partiu v Kosiciach alebo okoli? Potrebujeme vymur…
majkoj
Pred 9 rokmi
3
POZOR : podnikatel Norbert Kalman - Norbimal z Kamenice n/Hronom a jeho necestne praktiky
V priebehu letných mesiacov roku 2012 mi spominaný s prepacenim za vyraz podnikatel Norbert Kalman …
csaba_kvak
Pred 5 rokmi
8
Tuja
Mohli by ste mi poradit nejake overene tipy na hnojenie tuji smaragd aby co najrychlehsie rastli? D…
zirafak
Pred 9 rokmi
5
Stolicky od Objekta
Ma niekto stolicky od firmy Objekta? Chcela by som vidiet foto ako realne vyzeraju pri stoloch. Tak…
krevetka
Pred 9 rokmi
1
Dodatočné lepenie exteriérovej pásky na osadené okná
Caute strechaci. Okna mame osadene, zial montaz nebola na pasky. Skoda riesit ze preco a nato s…
laserr147
Pred 3 rokmi
20
Parapet a prekrytie okna EPS
Zdravim Vas vsetci. Mame v plane prekryt ramy okien 20cm EPS. Dnes som tak pozeral na na tie na…
pepiho
Pred 9 rokmi
2
Aké máte skúsenosti s ozdobnými mrežami na oknách?
Ahojte, chcela by som dat mreze na okna, take tie nazvem ich ozdobne - kovane, viac-menej jednoduch…
pravdovrav14
Pred 9 rokmi
23
Aké máte skúsenosti s podlahovým kúrením v byte?
Dobry den, chcem sa opytat, ake mate skusenosti ohladom podlahoveho kurenia v byte? Chcceme kupit …
kichino
Pred 9 rokmi
19
Vysielac v zahradkarskej osade
V zahradkarskej osade kde su pozemky v OV a pristupove cesty v osade su tiez vysporiadane a vo vlas…
nikopresov
Pred 9 rokmi
3
Máte skúsenosti s varným panelom na plyn 5horák?
zdravim, máte niekto skúsenosti s varením na plynovej varnej doske 5 horák, ....?
bela9
Pred 9 rokmi
7
Vymožiteľnosť práva
Ahojte strecháči. Rád by som sa s vami podelil o moju skúsenosť s riešením protiprávneho konania st…
duzu
Pred 9 rokmi
1
2
41
Otázka: Realizácia hrubej stavby /bungalov-rovná strecha/, okolie Trnavy
Viete mi doporučiť šikovnú partiu živnostíkov na hrubú stavbu RD /bungalov/, Trnava - okolie.
jojkolenka
Pred 9 rokmi
2
Ako si mám vybrať medzi týmito dvoma pozemkami?
Dobrý deň, chcem počuť váš názor ma moju situáciu. Chcem stavať a rozhodujem sa na ktorom pozemku. …
martanko34
Pred 9 rokmi
1
2
34
Mini zahradka ako ju vyuzit efektivne
Zdravim strechaci, mate niekto skusenost s malou zahradkou pozemok ma cca 94m2? Ako ju tak nejak…
rastlinky_sk
Pred 9 rokmi
1
2
36
Zamurovanie okna
Dobrý deň, chcel by som Vás poprosiť, či niekto náhodou nevie ako to funguje? Robíme rekonštrukc…
peterpaulik
Pred 9 rokmi
25
Hľadám firmu na hrubú stavbu domu v Bratislave
Hľadám serióznu firmu na hrubú stavbu menšieho domu v BA, stavebko i pozemok pripravené 8-) Poslal …
medick
Pred 7 rokmi
10
Kolko cm nechat na polystyren, podlahove kurenie a dlazbu
Dobry den,potrebovala by som poradit.Dnes nam pridu merat plastove okna a dvere.Jedna sa hlavne o d…
pepa_nr
Pred 9 rokmi
7
Štvorcové bodové svetlá
Ahojte, skoro všade máme bodové svetlá, ako vyzerá obývačka so štvorcovýmii svetlami? Má niekto fo…
ramoon
Pred 9 rokmi
21
Miestnosť na SV
Ahojte prosím o radu. Mám starší vidiecky dom a momentálne uvažujem o usporiadaní miestností / izie…
zuzu107
Pred 9 rokmi
1
Zhotovenie podhladov na bungalov
Ahojte, nema niekto kontakt na sikovneho majstra/sikovnu partiu na podhlady na bungalov? za rozumnu…
vadas18
Pred 9 rokmi
1
1
2
…
2082
2083
2084
2085
2086
…