O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Štvorcové bodové svetlá
Ahojte, skoro všade máme bodové svetlá, ako vyzerá obývačka so štvorcovýmii svetlami? Má niekto fo…
ramoon
Pred 9 rokmi
21
Miestnosť na SV
Ahojte prosím o radu. Mám starší vidiecky dom a momentálne uvažujem o usporiadaní miestností / izie…
zuzu107
Pred 9 rokmi
1
Zhotovenie podhladov na bungalov
Ahojte, nema niekto kontakt na sikovneho majstra/sikovnu partiu na podhlady na bungalov? za rozumnu…
vadas18
Pred 9 rokmi
1
Zmena pozemku na Stavebny
Ahojte, poziadal som o zmenu pozemku na stavebny pozemok. ( Robila sa ciastkova zmena UP ) Mest…
tridi
Pred 9 rokmi
3
Aka COV je najlepsia?
mozno blba otazka, ale nikde neviem najst nejake porovnanie cisticiek. Chcel by som k domu cisticku…
maros_s
Pred 9 rokmi
1
Ake zavesy pri dvojkridlovom okne a balkonovych dverach vedľa seba keď nechcem zakryť radiatory?
Ahojte, chcela by som vás poprosiť o radu ohľadom zatemnujucich závesov do spálne a zároveň aj do d…
lilikeful
Pred 9 rokmi
1
Odporučte firmu na prerobenie bytu v Bratislave
Dobry den vsetci viete mi odporucit nejaku firmu na prerobenie bytu (komplet) v Ba ....nejaku s kt…
milan589
Pred 9 rokmi
11
Pultová strecha-krokvy
Chcel by som sa spýtať dom s rozmermy 12x9 v strede nosná priecka strop s tramov a strecha pultova …
jaropetrik
Pred 9 rokmi
18
sponzor fóra
Stavba BUNGALOV 1681(EUROLINE)
Zdravím, s priateľkou plánujeme o rok začať stavať tento domček s drobnými úpravami a tak hľadám n…
michalpa
Pred 7 rokmi
8
Difúzna fólia pod škridlu
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať na názor, ktorú fóliu by ste odporučili? Rozhodujeme sa medzi 2 …
martinko85
Pred 4 rokmi
10
Konstrukcia SDK navrch
Dobry den potrebujem pomoct s konstrukciou sdk v izbe 4,5x8,5m. Mam nakreslene dva moznosti ako by…
fugas20
Pred 9 rokmi
14
Strechári - okolie Senica
zdravím, ľudia z okolia Senice, vedeli by ste mi odporučiť nejakých overených strechárov? Ďakovala
jessye
Pred 9 rokmi
2
Ake plastove okna vybrat?
Dobry den,vedel by mi niekto poradit ohladom plastovych okien? Dostali sme viacere ponuky a rozdiel…
kichino
Pred 9 rokmi
4
Ako zakryť nepoužívané zásuvky v byte?
Ahojte. Elektrikár nám urobil strašne veľa zásuviek. Tak teraz musíme niektoré zakryť. Chcem sa opý…
tatianna6
Pred 9 rokmi
1
2
46
Žalúzie a rolety Senec
Dobrý deň, obraciam sa na Vás s prosbou. Na internete som našla nespočetné množstvo firiem, ktoré s…
kvalitnetienenie
Pred 8 rokmi
9
Rýna v trávniku
Ahojte, ideme zakryť terasu a rýnu budeme mať v trávniku, treba tam dať také isté ukončenie ako do …
atenaf
Pred 9 rokmi
1
Ake parametre tepelnej izolacie stropu v pomere k stenam?
Ahojte, riesim hrubku izolacie stropu v bungalove. steny (30cm tehla R=2,69 m2K/W) mam izolovane 1…
slabak
Pred 9 rokmi
5
Nezlucene uzemne a stavebne konanie
Ahojte, chcel by som sa spytat. V mojom pripade mam uzemne aj stavebne konanie zvlast z dovodu ze b…
patrikelias
Pred 9 rokmi
3
Poraďte pri výbere dekoru interiérových dverí
Dobrý deň, prosím Vás o pomoc pri výbere dverí. Neviem sa rozhodnúť, či biele dvere (na fotke nižš…
9ernest
Pred 9 rokmi
19
Balkonovy set
Ahojte, nevedeli by ste poradit, kde by sa dal zakupit takyto zahrandy nabyto. Tento je konkret…
romokucharik
Pred 9 rokmi
7
Zavrieť stavbu oknami na zimu alebo nie?
Chcela by som Vás poprosiť o Vaše názory na to či je lepšie nechať stavbu na zimu bez okien alebo u…
marianna_11
Pred 9 rokmi
18
Byvanie v dunajskej luznej
Ahojte. Chceli by sme si s manzelkou kupit dom v novovybudovanej ulici v dunajskej luznej. Ako sa v…
babayaro66
Pred 9 rokmi
4
Akú špárovačku pri dlažbe s týmto dekorom dreva ?
Ahojte, prosím o radu, akú špárovačku vybrať k tejto dlažbe... ďakujem za názor, popr. inšpiráciu …
nela2
Pred 9 rokmi
6
Nosné steny - projekt bungalov
Dobrý deň, kreslím si návrh pôdorysu bungalovu. Moja otázka znie: Je nutné uvažovať pri tomto …
adiso
Pred 4 rokmi
23
Je lepšia kratšia alebo dlhšia fixácia pri hypotéke?
Dobrý deň, ideme stavať a samozrejme riešime hypotéku. Všade okolo je počuť, že už tak nízke úrok…
huliana
Pred 2 rokmi
1
2
...
3
62
Aký je váš názor na tento návrh kuchyne?
Ahojte, prikladám návrh kuchyne, ako by som si ju predstavovala ... je v tvare L, kratšia časť má 1…
technik007
Pred 9 rokmi
1
2
58
Prosim poradte - terasa/presvetlenie kuchyne
Ahojte, viete mi prosim poradit s dilemou...idem objednavat okna a onedlho sa budu stavat aj mury a…
lenka_21
Pred 9 rokmi
2
Stavebný úver alebo hypotéka
Oplatí sa v tejto dobe stavebný úver z pss alebo z wustenrotu ? alebo hypotéka z bánk ? dakujem za …
emilia25
Pred 9 rokmi
8
Ktora garazova brana je najtichsia?
Dajte odporucania na garazovu branu (sekcnu), lebo garaz je sucastou domu, tak aby sa otvarala/zatv…
sc4th
Pred 9 rokmi
8
VÝŠKA TERASY
DOBRÝ DEŇ, PROSÍM O RADU AKO VYSOKO OSADIŤ TERASU ABY NETIEKLO DO DOMU A AKO ZAIZOLOVAŤ SPODOK OKNA…
stowasser
Pred 9 rokmi
2
1
2
…
2083
2084
2085
2086
2087
…