O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Ako zlikvidovať starý eternik, azbest zo strechy?
Ako ste si poradili s likvidáciou starého eternika zo strechy? čo máme pozistované 1m štvorcových …
rudy1973
Pred 2 mesiacmi
1
2
...
3
70
Stara garazova brana na pohon
Ahojte, chcem sa opytat, ci je mozne na staru garazovu branu osadit nejaky motor, aby sa dala otvar…
sc4th
Pred 9 rokmi
7
Prerábka kúpelne
Ahojte, prosím, hľadám kontakt s odporúčaním na murára v Leviciach, ktorý by mi prerobil kúpelňu a …
mymam
Pred 9 rokmi
1
Murovaný sprchový kút a vanička
Vie mi niekto povedat ci sa da do murovaneho sprchoveho kuta nejak umiestnit dodatocne vanicka? Kup…
mimoto
Pred 9 rokmi
5
Stavebniny Most pri Bratislave, Studene alebo v okoli
Prosim poradte me stavebniny v okoli Mostu pri Bratislave ktore mozete odporucat pri stavani domu s…
petra7825
Pred 9 rokmi
1
Vchodova brana, kde ke 1/3 kridlo a 2/3 posuvna
Prosim o pomoc: 1. Prosim o typy a/alebo kontakty na serioznu firmu/majstrov, idealne siroke okol…
kepe
Pred 9 rokmi
2
Zámková dlažba Galanta a okolie
Zdravím. Hľadám partiu na pokládku zámkovej dlažby pri novom rodinnomdome v Galante a blízkom okolí.
newhouse
Pred 9 rokmi
1
Rekonstrukcia kupelne v starom dome
Zdravicko sa praje, Chcem sa podelit s nasou pracou a zaroven budem potrebovat nejake skusenosti a…
zulfizar
Pred 6 rokmi
1
2
40
sponzor fóra
Rozdiel obvodova stena Ytong 250+200EPS vs 300+150EPS
Ahojte, vie mi niekto vysvetlit aky je rozdiel v spominanych skladbach? Podla projektanta na tom az…
ytongsk
Pred 9 rokmi
1
2
32
WC rimfree - áno či nie.
Ahojte, aké máte skúsenosti s wc typu rimfree. Zvažujme kúpu tohoto typu. Zaujímajú ma hlavne názo…
brunete
Pred 9 rokmi
28
Poradíte s návrhem uspořádání bytu?
Prosím o komentáře....chystáme se z velké kuchyně udělat dětský pokojík a malou kuchyňku/šrafované/…
mjullerr
Pred 9 rokmi
2
Nájde sa niekto pC zručný a ochotný urobiť návrh kúpelky?
Ak by sa našiel niekto ktorý má chuť navrhnúť dizajn kachliciek alebo vie odporučiť dizajn tak aby …
clean
Pred 9 rokmi
9
Krbové kachle do nízkoenergetického domu
Prosím Vás, vie mi niekto poradiť krbové kachle s nízkym výkonom do nízkoenergetického domu za rozu…
leilak1
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
67
Umelý trávnik - aké máte skúsenosti?
Ahojte, má niekto skúsenosti s umelým trávnikom? V priestore pred domom zakladáme záhradk a máme t…
janka279
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
79
Omietka pivnice - vonkajšia
čaute potrebujem radu. potrebujem zašpárovať medzery medzi tvárnicami a omietnuť nerovnosti z vonk…
ruddy963
Pred 9 rokmi
3
Renovácia drevených okien a dverí Košice
Dobrý deň pozná niekto nejakú firmu z Košíc, resp. okolia, ktorá sa zaoberá renováciu starých dreve…
martina219
Pred 9 rokmi
1
Problémy s vlhkosťou
Dobrý den, minulý rok sme kúpili starší ciastocne rekonštruovaný dom. Na jesen, kým bolo ešte teplo…
nikuskakri
Pred 8 rokmi
7
Nabytok polsko
ahojte poradte kde sa oplati ist do polska na nabytok nie na mieru... dakujem :)
ifhanka06
Pred 9 rokmi
3
Nízkoenergetický štandart s L-kovým domom?
Už dlhšie rozmýšlam nad tým, že by som uprednostnil stavbu s L-kovým pôdorysom pred štvorcovým/obdĺ…
gorgar
Pred 9 rokmi
2
Prepeťovy istič
Dobrý deň. V novostavbe domu,ktory sme kupili,a nevieme presne ako bola robena elektrika, nam po 2r…
vrajmantak
Pred 9 rokmi
12
Reliéfna dlažba
Dobrý deň, zaujímal by ma názor a zkúsenosti s reliéfnou dlažbou v interiéri. Obecne, ale samozrej…
haniani
Pred 9 rokmi
1
Projekt od firmy Goldhouse - máte skúsenosti?
Dobrý deň, chceli by sme s priateľom dom na klúč, len nevieme sa stále rozhodnú pre tú správnu fi…
lukas77
Pred 8 rokmi
4
Architekt na prerabku rodinneho domu a pristavbu jednej izby, trenciansky kraj. Prosim poradte...
Ak mozte napiste aj PM, najlepsie niekoho overeneho. Taktiez sa spominal viacerymi projektant z Pr…
radoslavc
Pred 9 rokmi
1
Vinylova podla DIEGO
Ahojte, akurat vyberame vinylovu podlahu a narazili sme na firmu diego kde sme nasli velmi pekne de…
ufonec
Pred 6 rokmi
4
Hľadá sa skúsený projektant v Michalovciach
Dobrý deň, hľadáme šikovného, spoľahlivého a skúseného projektanta z Michaloviec, resp. okolia, kto…
martina219
Pred 9 rokmi
1
Pozná niekto firmu z Košíc, resp. okolia na renováciu drevených okien a dverí?
Chystáme sa rekonštruovať dom a statik nám povedal informáciu že vraj v Košiciach by mala byť firma…
martina219
Pred 9 rokmi
1
Bezchlórová chémia do bazéna
Dobrý deň prosím o radu máte niekto skúsenosti s bezchlórovou chémiou do bazénu plánujem kúpiť pre …
kvietok47
Pred 9 rokmi
1
Hliníkové okná - cena
Mám nacenené plastové vchodové dvere GEALAN S9000 PASSIV: leták: https://ulozto.cz/xXr4Y82D/gealan-…
clean
Pred 9 rokmi
31
Vjazd na pozemok z cesty prvej triedy
Zdravim Chcel by som vediet preco mi treba vybavovat vjadzd na pozemok ked uz tam jeden je a je ta…
janetbla
Pred 6 rokmi
13
Linear 335
Zdravim vas, je tu niekto kto ma skusenost resp. realizoval projekt linear 335? Od http://www.promi…
branislavsitar
Pred 8 rokmi
4
1
2
…
2085
2086
2087
2088
2089
…