O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
VÝŠKA TERASY
DOBRÝ DEŇ, PROSÍM O RADU AKO VYSOKO OSADIŤ TERASU ABY NETIEKLO DO DOMU A AKO ZAIZOLOVAŤ SPODOK OKNA…
stowasser
Pred 9 rokmi
2
Kuchyňa-akrylát
ahojte, idem si dať spraviť novú kuchyňu a rozmýšľam nad akrylátom. Aké s ním máte skúsenosti? ABS …
iwet25
Pred 9 rokmi
1
Rezaná tehla alebo betónová imitácia tehly?
rozhodujem sa aky obklad zvolit (teda to ze to bude tehla je asi iste) aj pre interier aj exterier …
martinsz
Pred 9 rokmi
18
Kontakt báger alebo UNC okolie Jaslovské Bohunice
Dobrý deň Chcel by som vás poprosiť ak má niekto kontakt na báger alebo UNC aj s tatrovkou v okolí…
janojesko
Pred 9 rokmi
2
Rohovnik plast vs kov
zdravim, chcem pouzit rohovnik na otovori okien pred osadenim za ucelom pekneho vyrovnania ploch (m…
pby
Pred 9 rokmi
2
Skusenosti s nivelaciou ATLAS SAM 200, odbornici na potery z okolia ZA a vyrovnanie kriveho betonu
Ahojte. Som tu novy. Citam uz vzniknute vlakna a mam z toho gulas. Mam na Vas par otazok. Prerabam …
funtasta
Pred 9 rokmi
7
Nejaky tip na moderny metrovy textil?
Ahojte,zhanam nejaky obchod na moderny metrovy textil,svedsky styl, taky ten Ikeacky sa mi paci ...…
lucy1311
Pred 9 rokmi
1
Kompletná prerábka kuchyne
Ahojte, vedeli by ste prosím odporučiť nejakú veľmi dobrú a spoľahlivú firmu/štúdio na kuchyne v BA…
esimi
Pred 9 rokmi
1
sponzor fóra
Ako vydezinfikovať pozemok po zvieratách?
kupili sme dom - byvali majitelia mali na konci pozemku sliepky, zajace, su tam aj 2 budy pre psov …
lubk0
Pred 9 rokmi
1
2
45
Aku hrubku rurky do podlahoveho kurenia dat?
Zdravim viete mi niekto povedat preco dat hrubku 16mm a nie napr. 20mm pex rurrky do podlahoveho k…
bmmedia
Pred 9 rokmi
7
Ticha SLIM pracka do kuchyne
Mate niekto tichu slim pracku v kuchyni? vedeli by ste odporucit? dakujem
adela10
Pred 9 rokmi
7
Zavlažovanie svojpomocne. Vedeli by ste mi poradiť?
Ahojte, Mám dosť veľký pozemok, a už ma trochu nebaví každé leto / každý deň ťahať hadicu hore-d…
rastlinky_sk
Pred 8 rokmi
5
Aké kúrenie : podlahove vodné alebo elektrické
Chystáme sa stavať dom a mame dilemu ale kúrenie do domu , bungalov bude mať cca 160m2, vraj je dob…
durim
Pred 9 rokmi
12
Terasky z gabionov alebo murovane - prosim o radu:)
Ahojte, prosim o pomoc pri realizacii nasej zahrady. Architektka nam navrhla 2 terasky o vyske 40 …
jan45
Pred 9 rokmi
8
Kto mi urobí 3D návrh kuchyne???
rozmery pošlem vopred dakujem
janaspa
Pred 9 rokmi
12
Kuchyňa ZILINA a OKOLIE
Dobrý deň, chceme novú rohovú kuchynu, viete mi dať kontakt na dobrého stolára? alebo je lepšie …
marta2610
Pred 9 rokmi
4
Zateplenie solbetu
Ahojte,s čím sa zatepľuje solbet?? Chcela som dať polystyrén, ale vraj na solbet nie je dobrý..nevi…
topfield
Pred 9 rokmi
2
Priblizny rozpocet na pristavbu jednej miestnosti 20 m2 ktora sa bude skladat z wc a kupelne
poprosila by som o pomoc aspon priblizne by som potrebovala vediet kolko eur by to vyslo dakujem
idom
Pred 9 rokmi
4
Kde kupujete ovocne stromčeky a kríky?
Kupoval som z www.rastlinky.sk, od nejakych malopredajcov z bazosu. Bol som dnes pozriet v Rusov…
marek_trstan
Pred 5 rokmi
1
2
43
Dom obity drevom
Ahojte strecháci, mate niekto štít obity drevom ? Dosť nas od toho každý odhovára ... Je to dosť na…
peto99
Pred 9 rokmi
5
Stolari-chcem tuto obyvacku
Chcem vediet,ci sa tu nachadza sikovny stolar,ktory by toto zvladol a aka cena by bola?
romokucharik
Pred 9 rokmi
7
Akú zváračku
Chcel by som kúpiť elektródovú zváračku na domáce práce ale neviem sa rozhodnúť medzi Omicron gamma…
majkoj
Pred 8 rokmi
1
2
...
3
89
Chýbajúce zásteny na terase bytu (žiadne súkromie)
Ahoj, chcela som sa spýtať na Váš názor na zásteny na terase, ktoré sú na fotke. Kupujeme byt, pri …
dianka48
Pred 8 rokmi
12
Potrebujem niekoho na zámkovú dlažbu okolie TN
niekto čo má čas a je šikovný
kalomir
Pred 9 rokmi
1
Banskobystricky kraj, koho a kde hladat - projekt domu.
Koho a kde hladat, co nam naprojektuje DOM. Chcem velmi moju predstavu, len neviem kam sa pohnut. …
bianka...
Pred 9 rokmi
1
Fasada silikon INEX, Terranova, Baumit, Basf...
Dobry den prajem, zateplujem 40 rocny barak postavenych so sedych kvadrov a ytongu. V projekte mam…
kallixenos
Pred 9 rokmi
1
Pozemok cez ktorí idú inžinierske siete susedov - vecne bremeno
Ahojte, mala by som otázku manželovi rodicia by nám chceli darovať polku pozemku, ale problém je v …
blackomt
Pred 9 rokmi
5
Striekaná penová izolácia
Ahojte, Zateploval uz niekto z vas striekanou penovou izolaciou? Aky na to máte nazor, resp. je tu…
ibissa88
Pred 9 rokmi
7
Účasť na kolaudácii
Viete mi prosím povedať, či pri kolaudácii musia byť obaja vlastníci ? Myslím to tak, že by bol pri…
barborma
Pred 9 rokmi
6
Mozu byt taketo okna?
Poprosila by som o nazory ci vam nieco vadi vizualne na takomto umiestneni a velkosti okien (viem z…
elmas
Pred 9 rokmi
1
2
35
1
2
…
2084
2085
2086
2087