Mozu byt taketo okna?

Poprosila by som o nazory ci vam nieco vadi vizualne na takomto umiestneni a velkosti okien (viem ze milion ludi bude namietat, ale nam to takto vyslo ked sme ich umiestnovali podla poziadaviek a dispozicky) Inak vychadza nam to 1/5-1/7 plocha okna z podlahovej plochy, ako by to malo byt podla normy. Vdaka...
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
pokial vam to takto vychadza tak nevidim najmensi problem. Ide o vas o to, co sa vam paci, co vam vyhovuje :) vy tam budete byvat ;)
Odpovedať
@rutyruth pekne, len to bude aj drahe ;)
Odpovedať
@cvoky8 preco? vela ich je? :) @jaromir_maly ok, vdaka :)
Odpovedať
@cvoky8 tie spodne sa planuju tiez bez stlpika, ale pevne neotvaratelne...
Odpovedať
@rutyruth vela a velke.. Ved nech ti z toho urobi vypis okien a daj si nacenit. Ti to nacenia behom.dna
Odpovedať
Profilova fotka
hehe skoro ako moj dom vizualne... :-)
Odpovedať
@cvoky8 idem na to :) ale ked to bude riadna palka, tak neviem kde z toho uberiem :D
Odpovedať
@abobo ozaj, ale vyzera, ze ty mas tych okien podstatne viac :)
Odpovedať
@abobo aj dispozicka sedi na 90% :)
Odpovedať
Profilova fotka
myslim ze okna su v pohode. Pekne presvetlia priestor, malo by to byt ok :) aj ked cena naozaj moze byt paradne vysoka, ale treba si to dat nacenit aby si vedela na com si. Potom daj vediet kolko ti vyratali ak teda ti to nebude vadit :)
Odpovedať
@emkos nuz, necham sa prekvapit :) ono tie horne nie su nejak velke 130x140, s tymi spodnymi to bude horsie, ale nechcem sa ich vzdat, kedze presne kvoli tomu presvetleniu tam su...
Odpovedať
usetrite popripade niekde inde ;) okna su dolezite. A tieto vyzeraju pekne rozmiestnene. Dolne vysoke okna odcenujem su na nezaplatenie. Aj ked ich umyvanie asi nebude malina, ale s tym treba ratat :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@brunodumo dakujeme, no snad budeme spokojni - aj s cenou, aj ked sa jej trocha desim :)
Odpovedať
Profilova fotka
@rutyruth nestresuj sa zbytocne. Do coho ineho by clovek mal vrazit peniaze ked nie do vlastneho domu??? ;)
Odpovedať
@jankom7 do vlastnych deti :D
Odpovedať
Profilova fotka
@rutyruth este ju neviete?
Odpovedať
@peterpoljak myslite cenu za okna? lebo tu este nevieme...budem to mozno dnes - zajtra posielat
Odpovedať
Dopatrala som sa k tejto stranke, takze hned si moze clovek pozriet orientacnu cenu...https://eshop.inter-okno.sk/
Odpovedať
@rutyruth pred tým ako sa rozhodneš ake okna si dať tak si daj do youtube: ako otvoriť plastove okno" potom sa sama seba opýtaj ako bezpecne sa chceš cítiť vo vlastnom dome, mne vychádzali 3 okná (2ks 2000x1500 a 1400x1200) štandardne na 900€ + rolety, po zistení ako sa daju otvoriť som zaplatil 3800€ (nerozbitne sklo, bezpečnostné MAKO kovanie, magnetické kontakty na alarm a vonkajsie rolety). byt mám na prízemí takze teraz mam lepsi pocit bezpečia, ak by niekto chcel vojst tak len so sekerou a bez hluku to nepojde
Odpovedať
@elmas tak otvaracie planujeme len tie bocne terasove, tie dva francuzske budu fix
Odpovedať
Profilova fotka
@elmas sa divim ze si si nekupil radsej bunker a zvnutra peprivaril ocelove dvere o zarubnu... :-o Trochu paranoja, nie? Alebo mas dom v strede Lunika 9?
Odpovedať
Profilova fotka
@rutyruth tak to mas potom asi dobru dispoziciu. ;-)
Odpovedať
@elmas :-D :-D :-D :-D pre teba som videl jedno video. okna boli zapustene a po stranach boli posuvne steny z betonu na kolajniciach a ked odchadzali majitelia z domu, tak motorceky posunuli tie steny tak, ze z vonka bol dom akokeby kocka bez okien. ps: ked ta budu chciet vykradnut, vykradnu ta.
Odpovedať
@emkos @peterpoljak Tak cenu som este nedala zistovat, ale ked som si to nahadzala do konfiguratora: http://www.okna-eshop.cz/ s presnym typom ake by som chcela, t.j. inoutic eforte, aj ina farba z vonku, z vnutra + vonk., vnutorne parapety, PSK posuvny system na terasove dvere tak mi vysla cena v ceskych korunach na 115 014,- po prepocte NBS 4256,15 eura (ale bez sietok a zaluzii a montaze, cisto okna) Myslim, ze v pohode cena aj ked neviem kolko by cca mohla stat montaz :)
Odpovedať
jaj a este aj s 3-sklom
Odpovedať
Profilova fotka
@rutyruth nevím, jaké parametry oken požadujete. na vámi udaném odkazu jsem taky hledal cenu oken. myslel jsem si, jak levné to bude. do doby než jsem oslovil okolní prodejce oken. a dostal jsem se cca o 40% níž. tak uvidíte, jak vám to nacení u vás.
Odpovedať
@2masoni tak dobre vediet, ze to moze byt este lacnejsie...ja som len chcela zhruba vediet kolko to moze stat pre konkretnu znacku okna...ale to budeme riesit mozno za pol roka, za rok, takze na teraz mi to takto uplne staci...
Odpovedať
Profilova fotka
@rutyruth u nás to vychádzalo približne 40 euro za demontáž a montáž..ale určite sa dá niekto zohnať aj človek ktorý by ich namontoval aj lacnejšie. Len je potrebné dbať na to aby boli dobre namontované.
Odpovedať
@saan6 to je za jedno okno? :)
Odpovedať
@rutyruth myslim ze ano ;) otazne je ci uz je to aj za tie "murarske prace" ktore montaznici odvadzaju. A mnohi si nacenuju dokonca aj odvoz a likvidaciu odpadu. Treba sa na to popytat lebo to myslim ze vsade bude inak
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?