Ake plastove okna vybrat?

Dobry den,vedel by mi niekto poradit ohladom plastovych okien? Dostali sme viacere ponuky a rozdiel je az 600e. Vobec sa v tom nevyznam. Mate skusenosti s tymito - Internova 6000. Šesť komorový profil s tromi dorazovými tesneniami a stavebnou hĺbkoukrídiel 90 mm. Tepelný koeficient rámových konštrukcií dosahuje u-1,03 a skla 1,1. - INCON 6 komorovy profil so stavebnou hlbkou 76mm a s tromi tesneniami,2sklo Dakujem
Odpovedať
Cenovy rozdiel jedneho okna, alebo vsetkych? Ja som mal ceny od 2000€ po 13000€ a to boli len plastove. Vyberas len s tychto dvoch okien? Nenapisala si ci to bude na byt, starsy dom, alebo novostavbu. Hlbku kridla moc nemusis riesit, skor stavebnu hlbku ramu. V dnesnej dobe na dom jedine trojsklo a U-0,5.
Odpovedať
Ten rozdiel je z celkovej ceny,jedna sa o byt resp. 4 lodzie. Este mame ponuku od slovaktual ale ta je rovnaka ako ta druha - drahsia. Mna skor zaujima,preco su tie prve ( slovenske Internova)o tolko lacnejsie,resp. ako sa v tolkych druhoch vyznat,alebo podla coho vyberat? Vies mi poradit?
Odpovedať
@anelasi a incon ti dal aku cenu?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?