O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Čo urobiť s kameňmi na pozemku?
Mame na pozemku takmer len same kamene a ide to fakt do hlbky niekolko metrov. Co sa s tym da robit…
romokucharik
Pred 9 rokmi
1
2
32
Poraďte farbu fasády na rodinný dom
Potrebujem poradiť farbu fasády na rodinný dom. Strecha čierna a okná tmavohnedé. Pôvodne som chcel…
d_benka
Pred 9 rokmi
16
Staval už niekto dom Promiprojekt LAGUNA 420?
Ahojte. prosím Vás staval už niekto domček podla katalogoveho projektu Laguna 420? chystám sa tento…
majusicka
Pred 5 rokmi
5
Ako vyrobiť beton C25/30 z C16/20
Vie niekto fundovaný odporučiť či je možné a ak áno, tak ako, vyrobiť beton triedy C25/30 zo suchej…
slavoslav
Pred 9 rokmi
2
Ako urobiť základy altánku?
Zdravím, chcem vás poprosiť o názor pri stavbe altánku (5x3,5) konkrétne základov pod neho. Je dobr…
bosorkovo
Pred 7 rokmi
14
Máte niekto postavený bungalov 1372 od Euroline?
ahoj nemáte někdo postavený bungalov od Euroline 1372?
lovely171
Pred 9 rokmi
2
Môžem prerábať byt v sobotu?
Dostali sme sa do takejto šialenej situácie. Kúpili sme byt v panelákovom dome a radi by sme si ho,…
eeffka
Pred 2 rokmi
1
2
57
Rehau Geneo 3 vs. Slovaktual Pasiv HL
Ahojte, chcela by som poprosit o radu. Ktory profil by ste odporucili? Rehau Geneo 3 alebo Slovaktu…
luckatomka
Pred 9 rokmi
1
sponzor fóra
Kam a ako umiestniť televízor do tradičného interiéru?
No ľudkovia milí. TELEVIZOR....Ja by som sa rada spýtala ako ste sa vy popasovali s týmto "kusom ná…
vlado90
Pred 9 rokmi
1
2
47
Strecha, hladame 1 osobu
Ahojte, robime si strechu svojpomoc, zhaname 1osobu ,ktora vie co a ako ,aby nam s tym pomohla, po…
morandia
Pred 9 rokmi
1
2
45
Firma www.vstavaneskrineba.sk - aké máte skúsenosti?
Zdravim, Mate niekto od nich skrine,? Firma INTEX DESIGN S.R.O. ? Fotky aj cena vyzera super.
majcu
Pred 9 rokmi
5
Práčka napojená na teplú vodu z ohrievača - skúsenosti
Chcem napojiť práčku priamo na teplú až horúcu vodu z plynového prietokového ohrievača,nemusela by…
cache
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
62
Rozvodna datova skrina
Zdravim, potrebujem poradit ohladom privedenia kablov na internet a satelitu. Elektrikar mi rovno p…
peterkob
Pred 9 rokmi
25
Solár alebo Fotovoltaika na ohrev vody, kúrenie?
Ahojte. Chcel by som sa poradiť. Rozsekol tu už niekto otázku fototermiky vs. fotovoltaiky na ohre…
emilia25
Pred 2 rokmi
1
2
...
3
90
BaMa Real s.r.o
Zdravím, máte niekto skúsenosti s danou firmou BaMa real s.r.o (Cifer)? Máme od nich výhodnú ceno…
lilinka156
Pred 9 rokmi
6
Spôsob zakladania
Prosím Vás aký je správny spôsob realizácie základov pri miernom sklone pozemku. Prevýšenie 1 m
spiderhst
Pred 9 rokmi
3
Čo namiesto niky do sprchového kúta?
Prosím Vás , ako riešite, zvažujeme v sprchovom kúte niku. Kam inam, ak ju nemáte ukladáte drogériu…
segga
Pred 9 rokmi
4
Hladám projektanta Malacky okolie...
ahojte. prosím vás neviete mi poradiť projektanta na osadenie domu na pozemok? cenovo dostupného.. …
barborka661
Pred 9 rokmi
1
Architekti z kancelárie On:off v Poprade
Ahojte, chcem vás poprosiť o skúsenosti s touto architektonickou kanceláriou, ďakujem za akukolvek …
briasr
Pred 9 rokmi
1
Prečo odvlhčovač ohrieva vzduch?
Odvlhčovač funguje tak že ochladí vzduch ,ten sa potom vyzráža a potom sa naspäť ohrieva. Prečo sa …
mtcd
Pred 8 rokmi
1
2
35
Ako odizolovat stary krov
Ahojte vsetci, riesim zateplenie podkrovia cca 30 rocneho domceka, plechova strecha A-cko 6x6x6m . …
malafarma
Pred 9 rokmi
7
Stropný ventilátor pri sadrokartonovom strope
Viete mi poradiť, ako namontovať stropný ventilátor s osvetlením, ak mám sadrokartonový strop? Všad…
durim
Pred 9 rokmi
2
Projekt 6 izieb
Dobrý deň.Už som dosť zúfala,preto sa obraciam na Vás s prosbou o pomoc...kupujeme pozemok-pripravu…
marika_cernacka
Pred 9 rokmi
16
Aký je váš názor na tento návrh domu?
Zdravím, mám predbežný návrh domčeka aký by sme chceli postaviť. Budem rád za každú pripomienku a n…
bambula626
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
66
Izolácia-palach
ahojte. prerabame domcek a momentalne riesime otazku izolacie podkrovia. strop 1.posch (teda podlah…
leonardom
Pred 9 rokmi
12
Fasada striekana
Prosím naté niekto striekanu fasadu?objednali sne si firmu a teraz nám oznámili že idú s dobou a to…
roses13
Pred 9 rokmi
6
Dá sa zlúčiť bezúčelový úver s hypotékou na byt?
Ahojte, s priatelkou by sme si chceli kupit byt v Handlovej, ceny cca 20-30 000€, chcem sa spýtať…
andreah25
Pred 9 rokmi
3
Renovácia drevených okien, resp. dverí Košice
Dobrý deň, hľadáme firmu, ktorá renovuje staré drevené okná a dvere. Vraj by mala sídliť v Košiciac…
martina219
Pred 9 rokmi
1
Isover STYRODUR 3035 CS 100
Zdravim ,je potrebne dat taky tvrdy styrodur do podlahy garaže alebo by stacila 200?
alanec
Pred 9 rokmi
7
Zelena strecha a aka fasada?
Ahojte, mate niekto zelenu strechu ,ak ano aku farbu mate fasadu? Alebo aku by ste dali? Okrem zele…
morandia
Pred 9 rokmi
8
1
2
…
2078
2079
2080
2081
2082
…