O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Navýšenie schodu na terase
Viete niekto poradiť vhodné riešenie na navýšenie schodu na terasu? (na fotke je vidieť detail). Pr…
driver123
Pred 9 rokmi
1
Koľko by stál takýto krb?
Ahojte, staviame a zvažujeme či do domčeka krb alebo kachle...nám sa páči oboje, ale cenovo neviem,…
simurko
Pred 9 rokmi
6
Co robit s necinnostou bytoveho spolocenstva a aj vlastnikou bytov?
ahojte, prosim Vas o radu v nasej bytovke ziju potkany, kolko krat su mrtve na schodisku a nikto s …
lubk0
Pred 9 rokmi
1
2
34
Aký strop pre kozub
Dobrý deň, chcel by som sa opýtať či pri stavbe bungalovu s kozubom môže byť použitý drevený strop …
stevko12345
Pred 9 rokmi
5
Lepsi navrh kuchyne
Ahojte strechaci. Idem si davat novu kuchynu do bytu a mam troska dilemu ako ju rozvrhnut. Cize …
kovackovci
Pred 9 rokmi
1
2
41
Skusenosti s isoshell
Dobrý deň, chcela by som sa opítať, či ma tu niekto skúsenosť o stavebnom systéme ISOSHELL? Ide o e…
maya170
Pred 9 rokmi
7
Murári v okoli DUN. STREDA?
Viete mi odporučiť pár šikovných ľudí, živnostníka s partiou ktorá mi zrealizuje základy a murársk…
stavbadsokolie
Pred 9 rokmi
1
Dá sa postaviť dom s rozlohou 170m2 za 70 000€?
Viete mi poradiť či sa sa dá svojpomocne postaviť dom pre 4 člennú rodinu za 70000€? Pozemok už mám…
lenteraz111
Pred 5 rokmi
1
2
...
...
3
4
94
sponzor fóra
Čim zakryt vrch zateplenia za HST portalom, kde bude pokracovat terasa!!!!prosim poradte
nastahovali sme sa a zaciname riesit terasu a vonkajsok, mame velky HST portal a z vonkajsej strany…
topvideo
Pred 9 rokmi
14
Môže ísť pod lino koberec?
Ahojte. ...potrebujem poradiť: Prerabame pivnice ktoré sú obyvatelne a v jednej miestnosti bude kuc…
leonardom
Pred 9 rokmi
11
Akumulačná pec Košice
Poznáte nejakého šikovného peciara v Košiciach a okolí, ktorý vie postaviť akumulačnú pec? Má niekt…
beginner7
Pred 9 rokmi
6
Obklad rimsa na krbe
Zdravim, potrebujem 3ks obklad kameň odtien tmavo hnedy (rozmer 2x 72x14cm a 1x 130x14cm), hrubka 2…
marosh19
Pred 9 rokmi
1
Obklady rako senso/ sandy
Ahojte, máte niekto skúsenosti s obkladmi RAKO SENSO alebo RAKO SANDY?
bebe1234
Pred 9 rokmi
1
Skusenosti s obkladom zn. Opoczno
Ma prosim niekto skusenost s touto znackou. Velmi sa mi paci obklad http://www.opoczno.eu/aranzacje…
larker
Pred 9 rokmi
2
Aky plot ako na zaklad plotu
Neporadil by niekto ako by vyriesil ako na plot a aky dat?problem je v tom ze mame na pozemku uz ro…
worker_falcon
Pred 9 rokmi
2
Polystyren Austyrol
Pekny den ludia. Dostal som dobru cenovu ponuku na Rakusky polystyren Austyrol. Pozna to niekto. Ma…
jaropetrik
Pred 9 rokmi
5
Po zateplení sa objavilo zatekanie pri od podlahy
Máme novostavbu, ktorá bola predminulú zimu ako hrubá stavba zaizolovaná proti zemnej vode. V niekt…
peto99
Pred 9 rokmi
20
Zateplenie podkrovia + sadrokarton montaz
Zhanam niekoho na robotu zilinsky kraj okres TR,MT, dakujem za ponuky ;-) Popis: - montovanie sa…
kajo7777
Pred 9 rokmi
1
Ako na rozvod sat + t a internetu?
Ako elektrikar a projektant robievam RD novostavby. Co sa tyka siloviny to mam v malicku:d ale co s…
megdesign
Pred 9 rokmi
18
Sikovni majstri na pokladku dlazby a vymurovanie plotu
Viete poradit sikovnych majstrov na pokladku zamkovej dlazby a vymurovanie plotu v okrese NZ, SA, N…
efca_rafa
Pred 9 rokmi
3
Financovanie výstavby domu cez hypotéku - ako na to?
Dobrý deň Rád by som sa opýtal na nejaké osobné skúsenosti, poprípade rady od odborníkov k mojej…
andreah25
Pred 9 rokmi
2
Umývadlo od marmy?
Ma niekto skúsenosti s umyvadlami z marmy?
123nikita
Pred 9 rokmi
5
Finalna podlaha v dome
Dobry den, chcem sa spytat aky je spravny postup pre finalnu podlahu. To znamena, mam nalepenu hydr…
dalikbalik
Pred 9 rokmi
14
Mobilna klimatizacia a vyvod do rury od digestoru
Dobry den, mam kreativny napad: mozem pripojit vtrubicu od mobilnj klimy do vyvodnej v stene zab…
psychx
Pred 9 rokmi
2
Ako si spravne vybrat firmu na prerobenie priecok
Dobry den, podla coho si vybrat firmu na posunutie dvoch nenosnych priecok v byte? Ako tak citam r…
sidewinder
Pred 9 rokmi
4
Projektant/tku
Ahojte....hladam dobreho projektanta/tku ....KE,PO...
flower72
Pred 9 rokmi
5
Projekt Cintorínska v Bratislave
Ahojte, nemáte niekto info o tomto bytovom dome v centre BA? Google nepomohol :-) Podľa webu bola v…
hallie
Pred 9 rokmi
1
Zateplenie strechy vatou
Ahojte, Potrebujeme zatepliť strechu, materiál máme, len nemáme partiu ľudí. Neviete mi niekoho od…
mourtier
Pred 9 rokmi
1
Aký digestor do tejto kuchyne? 60tku či 90 tku?
S kuchyňou už pomaly finišujeme a stále rozmýšľam aký digestor sa tam rozmerovo hodí viac. Mám vybr…
kdaniel
Pred 9 rokmi
13
Ako premalovať vodou umývateľnú stenu?
Zdravím potrebujem poradiť, kúpili sme byt. Chceli sme premalovať steny. Naniesli sme penetrák nech…
kocnerik
Pred 9 rokmi
10
1
2
…
2076
2077
2078
2079
2080
…