O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Spokojnosť-nespokojnosť so "Zvýšené jednolôžko biele s úložným priestorom a roštom"
zdravim, máte niekto toto Zvýšené jednolôžko biele s úložným priestorom a roštom viď.: http://www…
marosh19
Pred 9 rokmi
1
Aké najmenšie množstvo betónu vie priviesť domiešavač?
Ahojte Budem si robiť terasu a malú kôlňu a predbežne som si vyrátal, že na základy terasy budem p…
robertw
Pred 9 rokmi
31
Od 21.3.2016 banky neakceptuju prijem zo zahranicia v inej mene. Je banka ktora ho akceptuje?
Manzel pracuje v CR a prijem mu chodi v CZK na ucet vedeny v CR. Trvaly pobyt ma v SR. Prima banka,…
pppetka5
Pred 8 rokmi
14
HS portal: profil MB-77 HS alebo HEROAL 72 ???
Ahojte mám dvoch finalistov pre naše HS portály. Ktorý z nich je lepší a prečo? Ďakujem vám velic…
adrianaas
Pred 9 rokmi
1
Do akej výšky nad varnú dosku dať digestor?
Prosím Vás V akej výške máte namontovaný digestor nad elektrickou alebo indukcnou varnou doskou...6…
zita19
Pred 2 rokmi
10
Vetracia mriežka pod chladničku
Prosím Vás, máte všetci pod vstavanou chladničkou vetracie mriežky? Mňe stolár tvrdí, že to netreb…
madein1974
Pred 9 rokmi
7
Klima vs rekuperacia centralna/decentralna
Dobry den, chcel by som poprosit o radu. Situacia je takato: Mame cca 40m2 2 izbovy starsi zate…
matoe
Pred 9 rokmi
6
Ako spravne ulozit polystyren
Mam na vas taku otazku.Idem klast polystyren.A chcem ho dat na ipu na nu polozit ciernu foliu a nat…
sysell
Pred 7 rokmi
23
sponzor fóra
Komplet cena
Dobry den. Chcel by som sa informovat co vsetko obnasa stavba domu na kluc a kupa pozemku. Chcel by…
pa3ot
Pred 9 rokmi
7
Zlte muchy na terase - ako sa ich zbavit
Zdravim, na terase poslednych par dni je cim dalej tym viacej zltych much, neviem odkial su ale…
vlado90
Pred 9 rokmi
20
Ako financne vyriesit sťahovanie z bytu do domu
Verím, že nie sme jediní, kto sa chce presťahovať z bytu do domčeka a nemá dostatok financií na to,…
zltalienka
Pred 9 rokmi
1
2
35
Hynúca vŕba - larvy pod kôrou
Ahoj, už niekoľko týždňov doma pozorujeme, že vŕba, ktorú máme asi 4 roky začala mať nejaké škaredé…
ma890
Pred 9 rokmi
10
Ak by ste stavali zas,z coho by to bolo a preco?plus vas nazor na tieto cenove ponuky
co si myslite o cenovej ponuke na termaliku 4260 eur,,,za 30 tky a 15 prieckove tvarnice...pre po…
mariana10
Pred 9 rokmi
1
2
46
Aký druh elektrického kúrenia odporúčate?
aky druh elektrickeho kurenia odporucate? folie, rohoze alebo kable? privitam prakticke skusenosti …
tusiak
Pred 9 rokmi
20
Peletovy kotol Atmos D 20 P
Otec sa chystá kúpit do staršieho domu peletový kotol Atmos D 20 P, v ktorom sa dá spalovat aj kuso…
lubossss
Pred 9 rokmi
3
Pozemok v intravilane len z casti, ostatok je v ochranom pasme...
AHOJTE chceli by sme stavat dom ale nas pozemok je v intravilane obce len z casti cca 15% a ostatok…
plamen
Pred 9 rokmi
2
Máte niekto kúpacie jazierko biotop?
Chcem sa opytat ma tu niekto z vas kupacie jazierko biotop. Mate nieaky technicky projekt? Ako sa o…
rolandos123
Pred 9 rokmi
30
Ake zubove hladitko
Ake zubove hladitko (velkost zuba) mam pouzit na dlazbu 17,5x60cm? dik
ferryno
Pred 9 rokmi
5
Aký máte názor na náš projekt domu?
ahojte.mame prve nacrty nasho domceka...co poviete ? sme trosku limitovaný sirkou pozemku...mate ne…
mmates1
Pred 9 rokmi
15
Treba k tomuto obkladu aj špárovačku a akej farby?
chcem sa opýtať treba dať k tomuto obkladu aj špárovačku ? ak áno akej farby by ste zvolili ?
majki555
Pred 9 rokmi
2
Ako esteticky zastrešiť bazén?
Videli ste uz prosim niekto esteticke zastresenie bazenu a nie ten foliovnik? :-D Ak ano, sem s nim…
mateson
Pred 6 rokmi
1
2
47
SOSNA nábytok - aké máte skúsenosti?
Ahojte, nema niekto nahodou z vas skusenosti s firmou SOSNA nabytok ? Su spolahlivi? Dakujem za…
reniva
Pred 9 rokmi
1
Kombinácia drevosplynovací kotol + plynový kotol
Aku kombinaciu kotlov vybrat? Prioritne chceme kurit drevom, cize hladame nejaky drevosplynovaci ko…
comega
Pred 9 rokmi
18
Aký je váš názor na tento projekt rodinného domu?
Zdravím vás všetkých a poprosím vás o pripomienky k dispozícii RD. Vítané sú pozitívne aj negatívne…
jaromir_maly
Pred 9 rokmi
13
Interier - kanal izolacia ?
ako zaizolovat kanal na doske - lepenku mam lepenu tak ze ide okolo - boli robene vyzeri v lepenke…
matkooo123
Pred 9 rokmi
4
Strešná krytina ISOLA
Ahojte, sklon strechy mám iba 15 sstupnov a preto neuvažujem nad betonovou krytinou alebo škridlou…
jkardos
Pred 9 rokmi
1
Prepis domu a zmluva - ako ste postupovali?
Dobrý deň. Prosim poraďte ako postupovať, rodičia chcu prepisať dom na mňa s manželom, máte niekto …
staronova
Pred 9 rokmi
3
Kuchynska linka s DOMOSSu - aké máte skúsenosti?
Ahojte,tak dozrelo moje badanie odkial kuchynsku linku a zvitazil Sykora alias Domoss.Kedze nepozna…
zc298
Pred 9 rokmi
1
2
32
Ako odstrániť pleseň z nábytku z banánových vlákien?
Dobrý deň chcem sa opýtať ako sa dá odstrániť pleseň čierne flaky-bodky) z tohto nábytku : http://w…
rolandos123
Pred 9 rokmi
5
Čo urobiť s kameňmi na pozemku?
Mame na pozemku takmer len same kamene a ide to fakt do hlbky niekolko metrov. Co sa s tym da robit…
romokucharik
Pred 9 rokmi
1
2
32
1
2
…
2077
2078
2079
2080