Aký je váš názor na tento projekt rodinného domu?

Zdravím vás všetkých a poprosím vás o pripomienky k dispozícii RD. Vítané sú pozitívne aj negatívne reakcie a konštruktívne pripomienky. Dakujem
Odpovedať
@oikonip Mne sa to paci...ma to hlavu, aj patu....vsetko, co moderna rodina pre komfortne byvanie potrebuje ;-) Ja osobne sice nie som zastanca satnikov ako samostatnych izieb (napr v spalni alebo detskej), ale to je len moj osobne "problem" :-)
Odpovedať
V každom prípade je to zaujímavé, no buď si istý, že to nebude ani stavebne jednoduché, ani lacné, ani prosté detailného a remeselníckeho spracovania. A podstatné je, aj kam tento druh architektúry posadíš. Je lepšie ak má okolo seba priestor, je na svahu odkiaľ je výhľad z a aj na neho. Ak ho vkladáš do záhrad podľa vizualizácie vážne by som sa zamyslel. V každom prípade dokonalý realizačný projekt vrátane projektu statiky, dokonalý stavený dozor, dokonalú stavebnú fy a subdodávateľov a dokonale spracovaný dizajn interiéru aj exteriéru skôr, ako urobí projektant prvú čiarku. Dá sa aj inak, ale nie je to potom ono a je to vidieť
Odpovedať
No popravde... Uz davno som nevidela tak dobry projekt :-) dispozicia super! Kvitujem satnik v zadveri a vlastne vsetko ma hlavu a pätu. Super! Nech sa dari :-)
Odpovedať
dom má veľa výklenkov, skúste to zjednodušiť...malá terasa pri obývačke je takmer nevyužiteľná, radšej zväčšiť obývačku
Odpovedať
@oikonip predstav si, ze ti hori barak. kade sa k tebe dostanu hasici s autom? alebo budes potrebovat prestahovat dom, kam sa ti dostane nakladiak? zastavanost splnas? podla mna tu mas viac, nez 30% plochy zastavanej. k domu: je tam obrovske mnozstvo vyklenkov fasady 1.NP. to zrovna neprospeje energetickemu certifikatu. taktiez terasy a podobne veci - treba to poriadne odizolovat tepelne. vidim tam s ohladom na aktualnu legislativu dost vela problemov pri zateplovani.
Odpovedať
Profilova fotka
@bozsky_kaja tie vyklenky to az tak nepokazia co sa tyka energii, co sa tyka stavebnych detailov tak je to narocnejsie, v tomto je bungalov L-ko energeticky horsie ako tieto male vyklenky + ma cez polovicu podlazie, bude na tom vo faktore tvaru urcite lepsie ako kocka bungalov
Odpovedať
Ja by som vymenila kuchynu s obyvackou, pocitovo by mi kuchyna sedela blizsie ku vchodu a obyvacka viac v ustrani.
Odpovedať
Mne sa to paci, kuchynu by som si ja zariadila inak jednak bez bar pultu ale to je moj osobny postoj ze sa mi to nepaci /taka stadovitost a zbytocnost ak je tam hned jed stol/ a urobila si vychod z kuchyne priamo na terasu bez nutnosti celu kuchynu obchadzat. a detske by som urobila rovnocenne a hostovsku mensiu.
Odpovedať
Profilova fotka
Projekt vyzerá dobre. Dá to rozum :-) aj keď nejako by som inak asi riešil na prízemí tie dva šatníky. Nie sú dva zbytočné? :-)
Odpovedať
@vlado90 preco zbytocne? jeden je v splani na bezne oblecenie a druhy vo vstupe na bundy topanky dazdniky rozne tasky....
Odpovedať
Pôdorys sa mne osobne páči okrem tej terasy z obývačky , ale pozemok :-( ... len by ma tak zaujímalo či sa vlastne dá získať na to stavebné povolenie keď sa k domu nemajú ako dostať napr. hasiči .
Odpovedať
Profilova fotka
Takehoto domceka je skoda, ak ma byt ukryty za nejakym inym :/
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?