Čo namiesto niky do sprchového kúta?

Prosím Vás , ako riešite, zvažujeme v sprchovom kúte niku. Kam inam, ak ju nemáte ukladáte drogériu? Ak má niekto niku, ste spokojní? Neudržiava sa tam voda? Dali by ste si znova?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, máme teraz niku a aj v novom budeme mať niku. S čistením problém nemáme. Voda sa tam nedrží, dokonca máme podsvietenie. Existujú potom rôzne poličky (plastové, zo skla, kovové), ktoré sa dajú namontovať aj po dokončení obkladu, strýko Google dokáže vygoogliť.
Odpovedať
Profilova fotka
@fergac Ahoj, máme teraz niku a aj v novom budeme mať niku. S čistením problém nemáme. Voda sa tam nedrží, dokonca máme podsvietenie. Existujú potom rôzne poličky (plastové, zo skla, kovové), ktoré sa dajú namontovať aj po dokončení obkladu, strýko Google dokáže vygoogliť.
Odpovedať
@fergac My mame v oboch sprchovych kutoch kovovu policku. Voda sa tam nedrzi, udrzba je minimalna a veci z nej nevypadavaju. Je to jednoduchsia varianta - niku musis riesit uz pri rekonstrukcii, resp. stavbe. Policku namontujes, presunies, pripadne odmontujes, ked sa Ti nebude pacit a das inu..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?