O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Aká je najlepšia farba na kov
Staviame si dom a rozhodli sme sa pre schody na kovovej chrbticovej konstrukcii. Vsetko uz máme hot…
dodik13
Pred 9 rokmi
6
Kuchynská linka na mieru - okres DS
Dobrý deň! Plánujem vymeniť pôvodnú kuchynskú linku za novú, neviem si však vybrať z množstva ko…
marianna_peskova
Pred 9 rokmi
1
Kachľová pec
Mal by niekto záujem o starú kachľovú pec?Okres Bardejov
ghia
Pred 8 rokmi
7
Dom do 60 000€
1. Zdravím, keby chcem stavať dom a mám pozemok, ako môžem čo najviac ušetriť na stavbe domu? Kde s…
katkale
Pred 9 rokmi
19
Dom v záhrade
Zdravím, mám možnosť dostať časť pozemku rodičov, čo by ale znamenalo, že musím stavať v záhrade a …
romoles
Pred 9 rokmi
9
Lepidlo a sparovka na tehlovy obklad
Zdravím, poraďte mi aké lepidlo môžem použiť na lepenie tehly-tehloveho obkladu na jednu stenu v ob…
marosh19
Pred 9 rokmi
1
Bezpečnostné dvere v byte
Dobrý deň, chcem vymeniť tie staré vchodové dvere za nové , sherlock, či adlo vylučujem hoc viem, ž…
tomyzv
Pred 8 rokmi
26
Suseda fajčí na chodbe
Dobrý deň, naša suseda- dôchodkyňa , chodí fajčiť na chodbu na medziposchodie, kde si otvorí okno a…
dusantt
Pred 8 rokmi
1
2
36
sponzor fóra
Bezpečnostné dvere v byte
Dobrý deň, chcem vymeniť tie staré vchodové dvere za nové , sherlock, či adlo vylučujem hoc viem, ž…
romco_00
Pred 9 rokmi
2
Volne stojaci sporák
Ahojte, je tu niekot ko má sporák šírka 60 cm a mal predtým 50 cm? Treba potom robiť vačšie dávky …
dejcino
Pred 9 rokmi
2
Osvetlenie kuchynske linky - LED pásy
Dobrý deň, chcela by som poradiť s osvetlením pracovnej dosky. Ako ste to riešili a aké máte skúsen…
wiliamcik
Pred 9 rokmi
1
2
34
Zapojenie 5 žilového kábla do lustra
Zdravim.. Možno hlúpa otázka ale ako zapojim 5 žilový kábel (1 modrý, 1 hnedý, 2 čierne a žltý) do …
technik007
Pred 9 rokmi
31
Hrubka fasadneho polystyrenu
..poprosim Vas o pomoc...prerabam starsi dom a prisiel rad na zateplenie...dom je z plnej palenej t…
laco17
Pred 9 rokmi
5
Nejaky sikovny elektrikar,ktory vie kvalitne a za dobre peniaze urobit komplet elektroinstalaciu?
okres stara lubovna,JEDNA SA O RODINNY DOM
tomi66677
Pred 9 rokmi
2
Poradte recept na vyrobu betonu
Caute, budem betonovat malu zakladovu dosku pod zahradnu budu. Strkopiesok si doveziem z betona…
zita19
Pred 9 rokmi
15
Ako zamerat murarsku snuru do roviny?
Ahojte, potreboval by som osadit cca 10 metrov betonovych zahradnych obrubnikov. Mam poruke kusy r…
viktor811
Pred 9 rokmi
6
Ako sa rozmnožuje pavinič?
dobrý den poradí mi niekto ako sa rozmnožuje pavinič?dakujem
ivanhrozny112
Pred 9 rokmi
6
Pokračovanie vo financovaní montovaného domu
Ahojte, chcem sa spýtať, cez akú banku ste financovali stavbu vášho montovaného domu? Ja som mal …
lamis
Pred 9 rokmi
1
Revizak na elektroinstalaciu v RD
Ahoj neviete my poradit nejakeho revizneho technika na hotovu elektroinstalciu v RD, chceli by sme …
danculd
Pred 9 rokmi
2
Zavetrenie od susedov
Zdravím strecháči:) potrebujem poradiť ohľadne zavetrenia terasy od severnej strany a susedov, aby …
ferogal
Pred 9 rokmi
5
Zivnostnicka som ale uver nikde nedostanem
neviete o dakej nebankovke kde daju uver cca 15000 eur uz sme vsade boli nedaju nam uver pozemok ma…
patonikioli
Pred 9 rokmi
20
Spoľahlivý kúrenár z okolia ZM a NR
Ahojte, prosim Vas, poradte spolahliveho kurenara z okolia ZM alebo NR. Vopred dakujem za kazdy t…
bmmedia
Pred 9 rokmi
2
Z akého materiálu vyrobiť matnú kuchyňu?
Ahojte, chceme bielu matnú kuchynskú linku a rada by som sa spýtala, či by ste mi, prosím, vedeli p…
susan301
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
66
Vonkajšia zásuvka a vypínač.
Potreboval by som poradiť, chcem potiahnuť kábel z vonkajšej zásuvky po stene v polystyréne v chrá…
topvideo
Pred 9 rokmi
11
Uver-pracovna zmluva na dobu urcitu
Obaja mame pracovne zmluvy na dobu urcitu,potrebujeme vziat uver na kupu a rekonstrukciu nehnutelno…
andreah25
Pred 9 rokmi
18
Obklad do kúpeľne - Krosno PL
ahojte, mám otázočku, bol niekto z vás nakupovať obklady a sanitu v Krosno ? ak áno, kde? alebo ne…
silverko
Pred 9 rokmi
23
Byt a plynový kotol
ahojte... vie mi niekto poradit.. moj byt ma rozlohu 54m2 momentálne mam vykurovanie formou plynový…
vladka201078
Pred 9 rokmi
8
Ulozny priestor pod schodami pristupny zvonku.
Mozno uplne od veci otazka, ale zaujimalo by ma ci by sa priestor pod jednym schodiskovym ramenom (…
8sophia8
Pred 9 rokmi
26
Rozmer technickej miestnosti
Aký máte rozmer technickej miestnosti ... chcem do nej napratať práčku + sušičku na sebe, kotol , m…
8sophia8
Pred 9 rokmi
6
Sokel okolo domu
Ahojte, potrebujem poradiť so soklom okolo domu. Keďže máme nerovný terén, vychádza nám sokel okolo…
viktor811
Pred 9 rokmi
2
1
2
…
2036
2037
2038
2039
2040
…