O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Hliníkové dvere z www.termodvere.sk
Prosím tých, ktorí majú skúsenosti s vonkajšími dverami z www.termodvere.sk, podeľte sa o ne. Cena …
originalx
Pred 9 rokmi
3
Zateplenie tehlového domu: EPS alebo minerálna vlna?
Dobry den, prosim o radu. Dom je postaveny z palenej tehly Heluz a caka nas zateplenie. Otazka j…
petko_sonka
Pred 9 rokmi
3
Kamenny obklad na xps - sokel domu ???
Chcel by som sa opytat ci je mozne na zatepleny sokel XPSkom napelit kamen - konkretne andezit 1-2c…
jolaus100
Pred 9 rokmi
1
Akú máte veľkú kúpeľňu so samostatne stojacou vaňou?
Staviame podkrovie a do kúpeľne chceme samostojacu vaňu. Bude spolu s WC.Ak máte niekto takú kúpeľň…
jiri_m
Pred 7 rokmi
1
2
37
Základ pod schody k domu - ako ?
zdravim, idem robit k novostavbe domu sochody z predu aj zo zadu domu. v podstate vykopem zakladovy…
pby
Pred 9 rokmi
1
Mirko praskliny v novej šťukovej omietke?
Dobrý deň, Prerábame starší tehlový byt a po ostierkovaný cca po 3 dňoch vzniky na niektorých s…
tomyzv
Pred 9 rokmi
2
Aké máte osvetlenie v kúpeľni a wc?
a ste s ním spokojní/nespkojní? ďakujem
sissik
Pred 9 rokmi
8
Stara vrzgajuca podlaha - pod nou velka medzera, cim vyplnit aby sa dala plavajuca?
Mame starsi 40r dom. V izbe je stara drevena podlaha - take akoby obycajne dosky. Podtym medzera a …
marcod
Pred 9 rokmi
4
sponzor fóra
Z "vlastného" na Slovensku do podnájmu v zahraničí?
Ahojte. Mám možno trošku zvláštnu otázku, ale rada by som počula skúsenosti ľudí čo niečo podobné r…
eeffka
Pred 8 rokmi
1
2
...
...
4
5
128
Musí veľkosť žumpy sedieť s veľkosťou uvedenou v stavebnou povolení ?
Ahojte, ak je v stavebnom povolení žumpa 15m3, môžem dať aj menšiu, napr. 12m3 ? Ide o to, že vozid…
rkorba
Pred 9 rokmi
5
Je nutné mať ku kolaudácii osadenú sanitu v kúpelni ?
Ahojte, našla som na nejakých weboch že sa dá skolaudovať dom/byt až keď má sanitu, zariadenie kupe…
kejsix
Pred 5 rokmi
21
Cim vyplniť medzeru medzi podlahou a stenou
Ahojte, potreboval by som poradiť čím vyplniť medzeru medzi stenou a poterom na schodisku aby to ne…
hondaeg31
Pred 9 rokmi
1
Sadnutie krovu
Zdravim je normalne ze mi tolkoto sadla strecha?
henry_sk
Pred 9 rokmi
15
Aku protiradonovu izolaciu?
Planujem dat na zakladovu dosku hydroizolacne lepenkove pasy s protiradonovou ochranou. Poznate nej…
gashtaan
Pred 9 rokmi
15
Zvláštna prípojka na pozemku, neviete čo to je ?
Na pozemku pri dome ktorý je na predaj, je pri chodníku taká oranžová plastová rura v chráničke, za…
miika
Pred 9 rokmi
24
Oplechovanie podasia cela
Chcem dat oplechovat cela osb dosiek na dome.Skrizla uz je na dome a robili nam cele podasie z osb …
srlinka
Pred 9 rokmi
2
Ponúka niekto stavebné kozy?
ahojte...zháňam stavebné/lešenárske kozy na stavbu rod. domu. Ak niekto o niekom viete bol by som r…
tarbavalaba
Pred 9 rokmi
5
Geometricky plán
Dobrý deň, viete mi poradiť dobrého geodeta s ktorým máte dobre skúsenosti na vyhotovenie geometric…
sysell
Pred 9 rokmi
2
Murovany sprchovy kut
Ahojte, murovany sprchac vyvyseny kvoli odpadu cim vyplnit betonom alebo klebrom?
lubica201
Pred 9 rokmi
8
Ahojte.Vie tu niekto zohnat fasadnu omietku Baumit SilikonTop za za dobru cenu ??
:-)
petko_sonka
Pred 9 rokmi
2
Kto vyrába túto sedačku?
Neviete kto vyrába túto sedačku? Hľadám rovnakú alebo niečo podbné
zdendis
Pred 9 rokmi
28
Obyvackova stena
Dobry den, hladam stolara, ktory by mi vyrobil 1. policu na knihy, 2. oblozenie biokrbu (vid …
durim
Pred 9 rokmi
2
Poľské obkaldy TUBADZIN - skúsenosti s kvalitou
Dobrý deň, máte skúsenosti s poľskými obkladmi Tubadzin, konkrétne mám vybratý veľký formát 90 * 46…
junior40
Pred 9 rokmi
2
Lampa na mieru
Dobry den, nevedeli by sme mi poradit, kde by mi vyrobili takuto lampu? https://www.google.sk…
liero
Pred 8 rokmi
1
2
46
Ako ošetriť odpílené rohovníky v sádrovej omietke?
Ahojte, troška som to pri omietkach pokašľal. Kázal som omietkárom osadiť rohovníky do dverných ot…
gashtaan
Pred 9 rokmi
11
Skleneny konferencny stolik
Dobry den, hladam sikovnych majstrov, alebo firmu, ktora by mi by vedela za rozumnu cenu vyrobit…
liero
Pred 9 rokmi
1
Najlacnejsie riesenie upravy zeminy
Caute odbornici, viete mi poradit najlacnejsie riesenie ? Problem je nasledovny: Rovna plocha zahra…
majkoj
Pred 9 rokmi
3
Domček na bazénovú techniku
Ahojte, chcem sa poradit. Premyslame, ako funkcne aj esteticky uskladit bazenovu techniku. Nedali s…
milan209
Pred 9 rokmi
13
Kúpelňa v podkroví ...
Dobrý deň. Robím rekonštrukciu podkrovia na staršom rodinnom dome. Chcem sa opýtať, či je potrebné …
robbs
Pred 9 rokmi
10
Spoluvlastnictvo a rozchod
Ahojte, s priatelom s ktorym zijem uz iba docasne sme prednedavnom kupili byt. Ja som mala financne…
meggi36
Pred 9 rokmi
12
1
2
…
2034
2035
2036
2037
2038
…