Aké máte osvetlenie v kúpeľni a wc?

a ste s ním spokojní/nespkojní? ďakujem
Odpovedať
@pralinka86 Ja mam sadrokarton a v tom bodovky a je to perfektne.Moj nazor a skusenost.
Odpovedať
@pralinka86 do kupelne by som chcel infraziaric ak teda sa bude dat a zena nebude namietat a do wc len klasika normalne svetlo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
normalne by som chcel bodovky, k zrkadlu led svetla :-)
Odpovedať
@pralinka86 V kúpelni mám s rozlohou 160cmx220cm 4ks bodoviek 4-hranné a nad zrkadlom led svetlo...Všetko biele teplé...Spokojnosť :-) WC budem riešiť neskôr,lebo tam mám teraz provizórne -led žiarovka s obyč. objímkou. Ale plánujem tiež LED svetlo...Biele teplé... ;-)
Odpovedať
my sme nespokojni. mame na strope klasicky luster s ledkou a este aj nad zrkadlom, ale mame pocit, ze to aj tak svieti naprd :( Myslim, ze je biele teple, ale nie som si ista
Odpovedať
Profilova fotka
@pralinka86 Zdravím. Osvetlenie v kúpelni máme komplet LED. Centrálne zapustené stiemaveteľné 35W. Nad vaňou 2 x 7W 2700 K, nad doskou s umývadlom 2 x 10W 2700K, v sprchovom Kúte a WC 2x 12W 4000K. Ešte pôjde LED pásik okolo zrkadla a pod skrinku 2700K a na zrkadlo na osvetlenie tváre.
Odpovedať
Profilova fotka
V jednej kúpeľni bodovky na strope s halogenkami, pri zrkadle po stranách klasické žiarovky. V ďalšich na chalupe klasické stropne s LED ziarovkou - Ikea, nad vaňou a v sprchaci LED pásy teplá biela a pri zrkadlach zase zboku Ikea svetla s LED ziarovkou teplou bielou. Spokojnosť so všetkými, lebo sme to navrhli podľa našich potrieb
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?