O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Hľadám inšpiráciu na tyrkysovú spálňu
Ahojte, máte niekto spálňu ladenú do tyrkisu? Poskytli by ste nejaké foto pre inšpiráciu? Ďakuj…
sitael
Pred 8 rokmi
1
2
46
Kde zohnať elektronicky stavebný denník?
Ahojte, neviete mi poradiť, kde by som zohnal elektronicky stavebný denník? Nemá niekto? Bolo by to…
duzu
Pred 9 rokmi
2
Sprchove dvere do niky
Dobry den, mam sprchovy otvor siroky 141cm. Je to zatial holy sadrokarton, na ktory pojde este m…
durim
Pred 9 rokmi
2
Moze byt pri stavebnom konani ucastny len jeden z majitelov?(manzelov)
Prosim vas mozem ist sama na stavebne konanie alebo tam musime ist s manzelom obaja?Manzel bude v p…
meamak
Pred 9 rokmi
2
Ake lepidlo na fasadu a sokel
Zdravim, ake mate odporuacanie na fasane lepidlo ? Pozeral som nejake Baumit duocontac ale to sa ne…
tino2
Pred 6 rokmi
20
Projektant - Zapadne slovensko
Caute, hladame projektanta niekde zo zapadneho slovenska. Ucelny, prakticky dom pre 4-5 clennu r…
naoi
Pred 9 rokmi
4
Ultra nízkoenergetický dom - ako splniť normu?
Caute, po 1.1.2016 plati ta nova vyhlaska o nutnosti realizovat RD ako ultra nizkoenergeticky do…
predatorzv
Pred 9 rokmi
15
Zemne prace, IS a asfaltovanie - firma
Caute, viete mi odporucit v Bratislave Zahorskej dobru firmu na vykopove prace, potiahnutie IS c…
xywy
Pred 9 rokmi
1
sponzor fóra
Kamenný (mramorový) koberec
Ahojte, prosím o info, kde sa dá zohnať kamenný koberec (mramorový) v okolí Žiliny. Aká je približn…
ivanhrozny112
Pred 9 rokmi
2
Stavbár - skúsenosť
Prosím vás máme nacenenie hrubej stavby od pána Bartkovského. Nemáte niekto skúsenosti??? Vďaka
arozaja
Pred 9 rokmi
1
Aký je postup pri kúpe bytu v osobnom vlastníctve?
Ahojte, prosím o radu ako postupovať pri kúpe bytu, ktorý je v osobnom vlastníctve. Čo všetko treba…
obleckozaecko
Pred 9 rokmi
15
Máte v kuchyni priznanú rúru od digestora von? Ako to vyzerá?
Budeme mať v novom byte kuchynskú linku z Ikea, Bodbyn krémovú, bez horných kuchynských skriniek, s…
zita19
Pred 9 rokmi
6
Chaty od firmy TALBUD
Dobry den, mate prosim niekto chatu WIKTOR alebo Chatu R od polskej firmy TALBUD? Ake mate skusenos…
canonmp150
Pred 5 rokmi
11
Oranžový obklad
máte niekto oranžové obklady?? viete mi poradiť názov alebo aspoň miesto, kde ste ich kupovali? ďak…
sissulik
Pred 9 rokmi
2
Strojove omietky Bratislava
Pozná niekto ľudí v Bratislave, ktorí robia dobré strojové omietky teraz do 2 -3 týždňov? Ďakujem…
dena28
Pred 9 rokmi
1
Platba pre RTVS
DObrý deň, prosím o radu. Došiel mi doporučený list, že mam nedoplatok za koncesii vo výške cca …
manomisi
Pred 7 rokmi
1
2
36
Riesenie velkych okien
Prosim o radu, kto ma podobne rieseny dom z predu ako je na obrazku,rohove v jedalni uz niesu ale k…
rutyruth
Pred 9 rokmi
5
Pomoc - zly projektant
Prosim vas o pomoc ci mate niekto skusenost....Znama mi odporucila projektanta ktory im projektoval…
lusynqa
Pred 9 rokmi
10
Oplatí sa premaľovanie obkladačiek?
Dobrý deň, máte niekto skúsenosti s premalovaním obkladačiek - či už kuch.linka alebo kúpeľňa? Op…
janahu7
Pred 5 rokmi
1
2
35
Béžová či šedá?
Ak by ste sa mali rozhodnúť či béžovú /taká bledá niečo ako latté/ alebo či šedú /tiež bledú/ fasá…
kendova_anna
Pred 9 rokmi
1
2
37
Poradte čo vysadiť do 0,5 m širokého a 18 m dlhého záhonu pri plot - nechcem tam dávať iba tuje...
Rád by som mal niečo iné ako "tujový" plot...
rastlinky_sk
Pred 9 rokmi
8
Aky obklad v kuchyni
Chcem poradit,hoci kuchynu budeme riesit este neskor,no predsa.Na vizualizacii mame ako obklad z ap…
feradka
Pred 9 rokmi
4
Ktory pozemok si vybrat?
Mame na vyber zo 4 pozemkov identickej velkosti 17x43m. Ktory zvolit? Vstup na pozemky je z JZ. …
bartan211
Pred 9 rokmi
25
Hlinikove okná -odporúčania
Dobrý den, poprosim názory tých, kt.si ich dali alebo naopak z nejakého dôvodu nedali. Uvítam aj …
originalx
Pred 9 rokmi
5
Zdravotechnika - cenová ponuka
Milí strecháči, aj nestrecháči:) Staviame dom s 1NP. Úžitková ploha je 204 m2. Podľa vašich skú…
gkrivanek
Pred 9 rokmi
2
Potery dom
Okolie Dolný Kubín dobre a hneď koho mi poradíte ďakujem?
pplkmdk
Pred 9 rokmi
2
Ponorne cerpadlo pre tepelne cerpadlo VV
Ahojte. Vedel by niekto odporucit, poradit alebo nasmerovat na predajcu ponorneho cerpadla do studn…
mareklin
Pred 9 rokmi
5
Z akého materiálu stavať?
Zdravím, prosím o názory z akého materiálu stavať domček-bungalov.. tehla.. ytong.. pod? Ďakujem
andyno
Pred 9 rokmi
3
Projektant - východné Slovensko
Zdravím, hľadáme projektanta/ku okolie Košíc, Spišská Nová Ves, Prešov, Gelnica. Viete niekoho odpo…
mnambodka
Pred 9 rokmi
3
Rekonštrukcia vidieckej chalupy na trvalé bývanie
Dobrý deň, poprosím o radu alebo návrh ako by bolo najlepšie prerobiť vidiecku chalupu na trvalé bý…
tomasvrabel
Pred 9 rokmi
11
1
2
…
2032
2033
2034
2035
2036
…