O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Ytong omietka + obklad
Mam postavenu kupelnu z ytongu, ktoru sa chystame obkladat a z vonkajsej strany omietat. Je potreb…
ytongsk
Pred 9 rokmi
2
Ako pripevniť TV na stenu s obkladom?
Ahojte, prosím Vás viete mi poradiť aký držiak na televízor je vhodný na sadrový obklad na stenu? …
morenitka
Pred 8 mesiacmi
20
Rošt na strop zo sadrokartonu
Prerábam starý RD a momentálne som pred prerábkou stropov. Chystám sa znižovať stropy sadrokartonom…
gashtaan
Pred 9 rokmi
6
Sú to mravčie kráľovné? A ako na ne?
Zdravím začínam všade objavovať pravdepodobne mravčie kráľovné. Na záclonach, na zemi, keď začín…
8sophia8
Pred 9 rokmi
17
Katastrálna mapa- presná alebo informatívna ?
Dobrý deň, chcem sa spýtať či mapa na kataster portáli je presná alebo má len informatívny charakte…
paulli
Pred 9 rokmi
3
Kolko pred zahajenim stavby ste oznamili pamiatkarom?
A ohlasovali ste to vobec? Ci len dokumentacia ohladom papierov pre stavebne povolenie?
petjo
Pred 9 rokmi
2
Prenájom Bytu
Ahojte, chcem sa spýtať že chcem si prenajať jedno izbový byt ale neviem čo nato potrebujem neviete…
manilla
Pred 9 rokmi
5
Uver na bývanie slsp bez poplatku spracovatelskeho
Dobrý den s priateľkou sme minulý týžden riešili úver kde nam ho aj schválili, zajtra máme ist podp…
niless
Pred 9 rokmi
19
sponzor fóra
Elektrikar Senica
zhanam elktrikara ,prerabame stary byt 3izbovy panel 82m2 Senica, komplet drazkovanie tahanie kablo…
martin0579
Pred 9 rokmi
3
Kúpeľňa-obklad Peronda FS MELANGEA
Dobrý deň, nemáte niekto skúsenosti prípadne foto kúpeľne s obkladom Peronda FS MELANGEA ? Ďakuje…
feri1
Pred 9 rokmi
1
Eurozaluzie NR
Ahojte, mate niekto skusenost s firmou eurozaluzie NR? Chceme od nich vonkajsie rolety, tak by som …
kika195
Pred 9 rokmi
1
Podrezat ci nepodrezat
pozdravujem vykopali sme podlahu domu asi zo 60 r., priecky vlhli ale pod nimi nebola hydroizolaci…
keram3053
Pred 9 rokmi
1
Cementove lepidlo na hlink
Zdravim, vie niekto o nejakom rozumnom sposobe ako naniest cementove lepidlo na hlinik alebo ple…
sadvarok
Pred 9 rokmi
1
Vymena elektr.rozvodov
Hladam elektroinstalatera na vymenu elektr.rozvodov komplet v 3iz.byte 82m2, panel, v Senici,komple…
kia241
Pred 9 rokmi
1
Z garaze minidom
Viete poradit nejakeho architekta co by toto nakreslil a potom stavbara co by to postavil http://ww…
jankazb
Pred 9 rokmi
22
Zrušenie betónového chodníka
Dobrý deň, prosím o rady. Chceli by sme viesť dažďovú vodu do kanalizácie a tento betónový chodník,…
slavinocka16
Pred 9 rokmi
12
Navrh interieru - nabytok z IKEA
Ahojte. Neviete o nejakom interierovom dizajnerovi, ktory by bol ochotny navrhnut zariadenie celeho…
peta_petruska
Pred 9 rokmi
13
Skusenosti,recenzie firma ERHAA
Dobry den, Ma niekto skusenost s touto firmou-ERHAA spol.s r.o. /Rudolf Holko/? Dakujem
repeat
Pred 6 rokmi
8
Penetrácia pri lepení drevennej podlahy
Ahojte. Prosím vás budem mať drevennú podlahu, ktorá bude celoplošne lepená polyuretánovým lepidl…
kajo873
Pred 9 rokmi
1
Dom na LV registra E-KN
Viete mi poradit ako postupovat?Kupujeme dom s pozemkom.Majitel je sam na LV v registri E-KN. Bude…
rybkal
Pred 9 rokmi
1
Vaznikova strecha
kolko moze prosim vas stat vaznikova strecha na komplet? je to na bungalov valbova strecha a velkos…
jojkolenka
Pred 9 rokmi
1
2
39
Vŕtaná studňa -rozbor vody
Máte skúsenosti,viete poradiť? Máme rozbor vody, max.povolená hranica Mangánu je 0,050mg/l my máme…
ivetmar
Pred 9 rokmi
1
Kurenie na starsom dome
chcem sa spytat kupujeme s manzelkou 2 podlazny dom a cheme sa spytat je tam kurenie na plyn no ale…
gkrivanek
Pred 9 rokmi
11
Montaz umyvacky Bosch SMV53L50EU
Ahojte, potreboval by som poradit s montazou umyvacky riadu Bosch SMV53L50EU. Najlepsie asi nie…
scheilla01
Pred 5 rokmi
10
Sklenene bezramove zabradlie na francuzske okno
Ahojte, ako ste riesili uchytenie skleneneho bezramoveho zabradlia na okna? Na oknach budu ext. zal…
stokibb
Pred 7 rokmi
13
Podlhovaste - pásové okno v kuchyni
Dobrý deň, máte niekto takéto okno v kuchyni ? Na internete je veľa obrázkov, ale chcela by som vi…
mateson
Pred 6 rokmi
1
2
...
...
3
4
114
Ako urcit velkost brany na pozemok
Pred pozemkom nam ide pristupova cesta ktora je siroka iba 3m. Z tejto cesty budeme musiet kolmo vs…
jaropetrik
Pred 9 rokmi
1
2
52
Kanalizacia - pozemok utopeny oproti obecnej kanalizacii
Ahojte, nakolko je nas pozemok utopeny voci obecnej kanalizacii nedovolia sa nam pripojit na obecnu…
jan45
Pred 8 rokmi
8
Prejazdna studnova sachta
Ahojte, mame uz vyvrtanu studnu a teraz sme zistili ze musime zmenit prijazd k domu oproti projektu…
zuzulienkaxyz
Pred 9 rokmi
7
Bosco verticale Milan - iné bývanie
https://www.youtube.com/watch?v=T0xqRj8zGQE
topvideo
Pred 9 rokmi
1
1
2
…
2038