Montaz umyvacky Bosch SMV53L50EU

Ahojte, potreboval by som poradit s montazou umyvacky riadu Bosch SMV53L50EU. Najlepsie asi niekto kto uz montoval umyvacky Bosch. V navode hned pri prvom kroku som sa stratil, kedze podla obrazku (obr. 1) som nevedel, ze co mam spravit s otvaracim mechanizmom. Zacal som pozerat montazne videa a zistil som, ze mi chyba ta plastova suciastka (obr. 2), ktoru tam pan vo videu namontuje. Pridavam aj video (od 2:04): https://youtu.be/ebfvxsPS0Ss?t=124 Vie mi niekto povedat co to vlastne je? A ci by to malo byt sucastou balenie? Nikde som to nenasiel, dufam, ze som to nahodou nevyhodil. Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Detská poistka. Nie je to nutné mať namontované.
Odpovedať
Profilova fotka
nie je to nutne, ale je dobre to mat pri detoch ;-)
Odpovedať
Dakujem za odpovede, deti zatial nemame, ani neplanujeme v blizkej buducnosti, takze pohode. Len sa to dost tazko otvara aj teraz, tak som si myslel, ze to bude potrebne kvolu tomu, ale asi po namontovani to otvaranie bude OK.
Odpovedať
Ahojte, nám montovali stolári umývačku Bosch minulý rok a teraz pozerám na tú foto z videa a to zelené dookola ako taká vata či čo to je, mám to v šuflíku odložené, pretože sa vyjadrili že sa s tým ešte nestretli a že nevedia kde sa to dáva :)
Odpovedať
Inak detskú poistku tiež nemáme namontovanú, ale mali sme ju k dispozícii
Odpovedať
@sahenka stolari montovali umyvacku :-) tak uz viem preco sa s tym nestretli..
Odpovedať
@sahenka to videli umyvacku prvykrat v zivote? :-D vyberte ju a dajte to tam.
Odpovedať
No oni robia kuchyne už dlhšie, ale tie spotrebiče nám tam oni osádzali, neviem kto iný by to tam mal dávať keď sú vstavané... a čo je to vlastne to čo nám tam chýba? Lebo zatiaľ s umývačkou nemáme žiadny problém a ani v montážnom návode to nebolo uvedené kde sa to dáva
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Ahojte chcel som namontovať detsku poistku, ale keď som rozbalil sáčok kde bola positka tak mi odtiaľ vypadla pružina a detská poistka a ani za nič na svete tam neviem dať tú pružiny aby držala neviem či nahodou tam ešte niečo nechýba ? Alebo viete mi poradiť ako ju tam dať aby držala ?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?