O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Creo DUB VIRGINIA
Ahojte potrebovala by som surne keby sa mi ozval niekto, kto ma podlahu od qs dub virginia
miriam1234
Pred 9 rokmi
1
Polica na uteraky v blielom prevedeni
Ahojte, nevedeli by ste mi poradit kde by sa dala zohnat biela kovova polica na uteraky (vid. f…
patuscha
Pred 9 rokmi
5
Bývanie so súrodencami na jednom pozemku.
Ahojte, mal by som otázku ohľadne bývania súrodencov na jednom pozemku. Rodičia nám chcú poskytnúť …
katpox
Pred 9 rokmi
1
2
...
...
4
5
125
Dovoz strku okolie trnavy
Ahojte, prosim neviete mi poradit nejaku dopravnu spolocnost , ktora sa zaobera dovozom strku v oko…
ninus22
Pred 9 rokmi
4
Digestor mi odfukuje plyn na sporaku
Ahojte, ked pustim silnejsie digestor, odfukuje mi plyn na sporaku tak, ze neviem mat taky silny …
matula982
Pred 9 rokmi
8
Multimeter
Prosím o radu pri kúpe spoľahlivého multimetra do domácnosti v cene max. 50 €.
atak77
Pred 8 rokmi
1
2
46
Kto by mi spísal dohodu o zrušení vecného bremena ?
Ahojte, chcem predať nehnuteľnosť so zriadením vecného bremena, darca súhlasí a aby sme mohli preda…
jan45
Pred 9 rokmi
3
Nazor na podorys bungalovu
Ahojte, chcela by som vas poprosit o nazory na tento podorys bungalovu. Vstup je z vychodu (z t…
luctom
Pred 9 rokmi
9
sponzor fóra
Okenný otvor.
Chcem na hodiť okná.Riešim však jednu otázku v súvislosti z okenným otvorom.Dať do otvoru zo všetký…
laco17
Pred 9 rokmi
11
Zmena dispozicie domu
Kde by som prosim nasla albumy od ludi,ktori rekonstruovali? Dom je jednopodlazny klasicky stvorec …
rybkal
Pred 9 rokmi
3
Udrží stena omietku a obklad?
Zdravím, obachali sme starú strašne krivú kúpeľňu až na tehlu, boli tam kachličky staré, nánosy …
slavoslav
Pred 9 rokmi
4
Pristavba 3x2m k domu
Dobry den, rozmyslam spravit pristavbu k hale, cez ktoru sa ide do domu (spojit to a tak rozsirit …
ansendo
Pred 9 rokmi
3
Biokrb
Zdravím , bývam pri TT, niekto šikovný , kto by vedel vytvoriť konštrukciu okolo biokrbu zo sadroka…
jano2007
Pred 5 rokmi
17
Námietka k SP od susedov
Prosím Vás o radu. Podali sme si žiadosť o stavebné povolenie na prístavbu k domu, no jeden náš sus…
paura
Pred 8 rokmi
28
Fasada plotu a domu
zdravim, chcem vas poprosit o oakukolvek radu ohladom farby na plot a dom, strecha je antracitova,…
viktor811
Pred 9 rokmi
3
Špinavá zelená voda v bazéne - čo s tým?
Má niekto skúsenosť s tym ze mal stále zelenú vodu v bazéne? Máme podozrenie že nám asi filter dobr…
linear324
Pred 9 rokmi
9
Cvicitel problemovych/bojazlivych psov v okoli stupavy
Prosim vedeli by ste mi poradit dobreho trenera bojazlivych psov? Mam trenovanu 3 rocnu fenku ridge…
stolverka
Pred 9 rokmi
2
Ako sa zbavit os?
Prosim o radu. Ako by som sa mohls zbavit os, ktore mi lietaju k pabrectanu, ktory teraz kvitne? Ma…
branik00
Pred 9 rokmi
16
Osadenie plechovej zarubne
Chcem od vas informaciu.Ako by som najlepsie a najjednoduchsie osadila plechovu zarubnu do pivnice.…
tehla123
Pred 9 rokmi
16
Osadenie el. krabic do fasady s 200mm polystyrenu
DO fasady potrebujem osadit el krabicky na vypinace (zo 10ks) ako to urobit? Mozem v mieste kde bud…
gashtaan
Pred 9 rokmi
6
Škáry na nosnom murive
Ahojte, vedel by mi niekto poradit cim by bolo najlepsie vyplnit skary po muraroch na hrubejs tavbe…
piti255
Pred 9 rokmi
12
Pozna niekto projektanta co mu vyhotovil projekt jednoducheho bungalovu + pripojky... do 1000€???
Ahojte, hladam projektanta na vyhotovenie komplet projektu pre SP. Bungalov 100m2 + pripojky voda,…
kala2302
Pred 7 rokmi
1
2
40
Komín v priečke staršieho domu.
Ahojte. Chcem tu niekoho poprosit o radu. Pri rekonstrukcii strechy sa jeden komin rozobral ale len…
jr4
Pred 9 rokmi
6
Kombinacia porfix vs. porotherm
Nadstavujem podkrovie z porfixu. Ten vsak neposkytuje vhodne preklady so zabudovanim exterierovych …
robo48
Pred 9 rokmi
3
Sweett home
Prosim o pomoc - niekde tu v albumoch bol interier so stenou nalepka/malba sweett home, velmi by so…
mareeek
Pred 9 rokmi
4
Tehlový obklad v kuchyni
Dobrý večer, máte prosím niekto skúsenosť (údržba) s tehlovým (pravá klinker tehla) obkladom v kuch…
marianna_11
Pred 9 rokmi
14
Koľko stojí rekonštrukcia staršieho rodinneho domu?
Dobrý deň. Vážne uvažujeme nad kúpou staršieho RD z roku 1973. Dom je podpivničený, dvojpodlažný, t…
quako2
Pred 9 rokmi
4
Máte šatník pod schodami?
Prosim Vas, mate niekto v predsieni satnik pod schodami? Uvazujeme nad touto moznostou avsak neviem…
zizzinka
Pred 8 rokmi
22
Cim opravit stenu?
Pri skrabani starej malovky odpadli niektre casti omietky. Ostatne casti su pevne a drzia super. Ro…
branik00
Pred 9 rokmi
3
Referencie na firmu www.strongdoor.sk
Rozmyslam o kupe novych dveri cez firmu www.strongdoor.sk. Ake mate s nimi skusenosti?
marekhopa26
Pred 6 rokmi
6
1
2
…
2040
2041
2042
2043
2044
…