Koľko stojí rekonštrukcia staršieho rodinneho domu?

Dobrý deň. Vážne uvažujeme nad kúpou staršieho RD z roku 1973. Dom je podpivničený, dvojpodlažný, tehlový.Strecha už je po rekonštrukcii v roku 2006. Svojpomocne si budeme robiť búracie práce' niektore priečky pôjdu preč, okna stare von a hrube pripravne prace. Prosím Vás o orientačnú cenu na tieto práce robene firmou alebo živnostnikmi, ešte nejake doplňujúce info: Studňa je na pozemku. Prizemie 100m2 poschodie 80m2 Momentalne je tam teleso na pevné palivo a radiatori Prizemie 1 velka miestnost - kuchyna plus obyvacka, 2x izba Poschodie 1 miestnost plus podkrovie v povodnom stave - potreba rekonsrukcie cca 40m potrebujem orientačnu cenu na: Kurenie plynove nove - plyn pri brane domu Elektrické rozvody komplet nové komplet sadrokarton na stropy Podlahove kurenie , neviem čim kurit na poschodi Krb napojenie na existujuci komin aj s prieduchmi Rekonstrukcia podkrovnej izbz aj zo zateplenim a podlahou nove stierky vsade Kupelna komplet nove obklady a sanita Fasada domu plus zateplenie cca 300m2 dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
50-60tis€(2014)
Odpovedať
Profilova fotka
Cca 40-50 000€. Veľa záleží aj od náročnosti zákazníka na rôzne posmoderné vychytávky,zbytočnosti a to skadiaľ ste Ba a okolie určite viac ako Bardejov.
Odpovedať
Dovoluje vam podlaha ist vyssie ze uvazujete o podlahobovm kureni (prechody, schody dvere...)? Ked je to starsi dom, tak v podlahe teraz ziadny polystyren nebude. Ked date aspon 10cm + 6cm poter ste oproti terajsku o 16cm vyssie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?