Digestor mi odfukuje plyn na sporaku

Ahojte, ked pustim silnejsie digestor, odfukuje mi plyn na sporaku tak, ze neviem mat taky silny plamen. To iste sa stava, ked otvorim okno. Niekedy sa az bojim, ze mi zhasne plamen. V dome, ktory planujeme chcem mat kuchynu s ostrovom, kde planujem plynovy sporak. Stava sa toto aj vam, alebo je to len pripad slabeho plynu, pripadne zleho typu sporaku? Ak je toto standard, v tom pripade by som asi do domu zvolila indukciu. Vdaka za rady
Odpovedať
@rubikova_kocka tak toto urcite nie je standard :) az sa mi nechce verit, ze take nieco je mozne. To mate aky tlak toho plynu?
Odpovedať
@stowasser - toto mame v byte a mali sme tu aj plynarov, ale ti hovorli ze to nie je nic nestadardne. Plamen je mensi ako napriklad v byte kde sme boli predtym. Ale kedze sme tu docasne, tak to uz nejdem urgovat. Len sa bojim, ci to tak nebude aj v dome a ci bude plyn na ostrovceku ok :)
Odpovedať
@rubikova_kocka je to starsi sporak? Kedy boli na nom cistene trysky? Toto vyzera na slaby tlak pynu v rozvode, alebo upchate trysky, pripadne ihlove ventily na regulatoroch... http://napady.pravda.sk/navody/vycist...
Odpovedať
Profilova fotka
Ak budes mat v budúcom dome kúrenie plynom, daj i sporák. Ak by si ho mala tahat len pre varenie, zbytočnosť.Ja by som ale i tak volila indukciu. Problém s plynom v byte nie je normalny. Nikdy mi plyn nesfuklo ani keď som urobila prievan.
Odpovedať
@jankazb kurenie bude TC, doplnkove teplovodny krb. Plyn by som chcela len na varenie. Pripojka bude tak ci tak k domu natiahnuta, tak rozmyslam ze by som ho dala na varenie len.
Odpovedať
@megdesign je to tak 10r sporak. Dakujem. Urcite vyskusam trysky precistit. Mne ho len odfukava bokom, takze plamen je tym padom slabsi. Ale dnes to skusim a dam vediet ako pomohlo.
Odpovedať
skor by som to tipovala na zly sporak. Toto sa mi po pravde v zivote nestalo. A to niekolko rokov sme mali plynovy sporak. Myslim ze je to celkom aj nebezpecne ked taketo cosi sa deje :-/
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?