O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Rekuperacia vedla zdroja tepla
Nakolko nemam v dome technicku miestnost tak by som chcel zistit ci mozem umiestnit rekuperacnu jed…
peto99
Pred 9 rokmi
6
Tip na kvalitného obkladača
Niekto tip na dobrého a kvalitného obkladača Trnavský/Nitriansky kraj? Ďakujem! :)
mesarosanton
Pred 9 rokmi
7
Druhy dom v zahrade
Zdravim, chcel by som od vas radu, babka ma dost velku zahradu ktoru nevyuziva, a chcel by som tam …
mjullerr
Pred 9 rokmi
7
Hlinikové okná
ahojte, mate niekto hlinikove okna aliplast star? ako ste spokojni? resp. mame podobnu ponuku aj na…
blitzi
Pred 9 rokmi
24
PVC, TPO alebo modifikovane asfaltove pasy na plochu strechu?
V projekte mam klasiku-PVC Fatrafol. Mam ponuku na skladbu strechy od Bauderu, len neviem ci zvolit…
slavoslav
Pred 9 rokmi
4
Postup pri omietaní a obkladaní
Je môj postup správny ? penetrácia - lepidlo - sieťka - hydroizolácia - obklad Jadro je ytong/pa…
sunaki
Pred 9 rokmi
1
Radiator vykury velku miestnost?
Prerabame pivnicu na byt. Miestnosti maju 4,5x3 m . Pan plynar nam dal do kazdej miestnosti 1 radia…
zita19
Pred 9 rokmi
11
Vzdialenost stavieb
Ahojte, podali sme si s manzelom ziadost na stavebne povolenie a jedna suseda pozvana do konania …
stastnyjim
Pred 9 rokmi
11
sponzor fóra
Od tehly k stierkam
Dobrý deň, prišli sme k fázy, že by sme chceli riešiť omietnutie stien. No lenže postup sa strašne …
kvietokniki
Pred 9 rokmi
1
Ako dlho trva vydanie stavebneho povolenia od stavebneho konania?
tak este raz - chyba novacika :) Dobry den, chcem sa opytat: Pred mesiacom sme mali stavebne konan…
29janka
Pred 9 rokmi
7
Ako dlho trva vydanie stavebneho povolenia od stavebneho konania?
Dobry den, chcem sa opytat: Pred mesiacom sme mali stavebne konanie, kedy sa na pozemku zisli vsetc…
megdesign
Pred 9 rokmi
3
Napojenie prístrešku (lexan) k domu
Ahojte, prosím mohli by ste nam pomoct s tym ako by mal byt spravne napojeny lexan na pristresku (p…
sportova
Pred 7 rokmi
7
Kde kúpiť plastovú šachtu na vŕtanú studňu?
Ahojte, vie mi niekto poradiť ohľadom PLASTOVEJ ŠACHTY NA VŔTANÚ STUDŇU? Máme vyvŕtanú studňu do hĺ…
mato176
Pred 9 rokmi
4
Vstavané skryne - vnútorné rozloženie
Ako máte rozložené vnutro vstavanej skrine? Trocha sa v tom strácam, poradte ;-)
benjamin13
Pred 9 rokmi
18
Internet JUKO
Mate niekto internet od firmy JUKO?
tinnka86
Pred 9 rokmi
1
Skúsenosti s Frank strechy Bratislava - Rača
Zdravim ma niekto skusenosti s firmou Frank z Race chcem stresnu krytinu RUUKI a chcel by som to da…
ennen
Pred 5 rokmi
2
Dať styrodur po celom obvode stavebného otvore pri oknách osádzaných zarovno s murivom?
Ahojte, potrebujem odbornú radu, či dať alebo nedať styrodur po obvode stavebného otvoru pri okn…
laco17
Pred 9 rokmi
9
Dlazba 20 x 114
Dobry den , chceme si dat dlazbu do obyvacky 20 x 114 cm ale po objednani a dodavke sme zistili ze …
sako1400
Pred 9 rokmi
1
Prekrytie terasy
Ahojte, potrebujem poradiť, resp. sa inšpirovať...za domom chceme terasu, na úrovni záhrady. Neviem…
milaci
Pred 9 rokmi
17
Kuchyňa od firmy Titex - máte skúsenosti?
Chcem sa spytat ci je tu niekto, komu vyrabala kuchynsku linku polska firma titex. Dakujem
marekxo
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
63
Montáž sadrokartónu na stenu bez profilov
Ahoojte, chcem sa opýtať, či je možná montáž sadrokartónu na stenu bez profilov? Mám na mysli napr.…
martiner33
Pred 4 rokmi
1
2
35
Ako sa byva v Cunove?
Aka je tam doprava z centra? Aka je vybavenost? Ludia? Starostka? Novo a starousadlíci? Preco tam i…
yaninca
Pred 2 rokmi
2
Akú značku chladničky?
Ahojte, prosím odporučte značku chladničky, s ktorou máte dobré skúsenosti. Sme dvaja, chceme kombi…
zita19
Pred 8 rokmi
1
2
48
Hľadám živnostníka na prerábku kúpelne
Hľadám živnostníka alebo menšiu firmu na čiastočnú prerábku kúpeľne. Ide o výmenu vane za murovan…
weba
Pred 9 rokmi
1
Kam s riadiacou jednotkou zavlahy?
Na zavlahy mam riadiacu jednotku Hunter X-Core urcenu do exterieru, nemam ju ale kam umiestnit. Do …
jarusrot
Pred 9 rokmi
1
2
45
Podstavec medzi prackou a myckou
Dobry den, planujem mat pracku samsung a susicku whirlpool na sebe. Kolegyna mi spominala ze sa med…
natalka13
Pred 9 rokmi
19
Vymurovanie komína schiedel absolut
Hľadám majstra na vymurovanie hore uvedeného komína. Ke-okolie. Poprosím cenovéponuky výška 7m.
ivetmar
Pred 9 rokmi
2
Aká veľká škára pri drevenej dlažbe?
Potrebujem poradit...akú veľkú škáru nechať pri dlazbe v kupelni-máme imitáciu svetlého dreva...ja …
ewschen
Pred 9 rokmi
1
Spevnenie strechy
Ahojte. Mám strechu s 20 stupnovym sklonom. Rozhodujem sa pre plechovú krytinu. Je nutné plné spevn…
drpepper
Pred 9 rokmi
11
Stabebne povolenie a podpis primatora.
Stavebne povolenie moze byt vydane ale primator ide na 2 tyzdne na dovolenku.... Je nejaky legalny …
ivantausk
Pred 9 rokmi
12
1
2
…
2042
2043
2044
2045
2046
…