O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Mozem dorucit rozhodnutie krajskeho uradu osobne?
Ahojte, moja ziadost o stavebne povolenie sa po odvolani dostala na kraj. Ten ma uz kazdym dnom ro…
jan45
Pred 9 rokmi
2
Dom na SV pozemok
Vazne uvazujeme nad jednym velmi peknym pozemkom, vstup je vsak z JZ, teda pozemok je otoceny na SV…
pallacinka
Pred 9 rokmi
5
Posúdenie prasklín na byte
Zdravím, prosím Vás, chcel by som sa opýtať, či je možné aspoň zbežne na základe priložených fot…
heradun
Pred 9 rokmi
14
Farba koberca
Prosím o radu - Aká farba koberca bude najvhodnejšia k zelenej sedačke a sýtooranžovej jednej stene…
romco_00
Pred 9 rokmi
1
2
58
Ako upevniť priestorový digestor pod šikmý strop?
Ako by ste pripevnili tento digestor na šikminu? Strop je samozrejme vyšší
junior40
Pred 9 rokmi
2
Prerábka kupelne - hladam dobreho murara
Dobrý večer, chcela by som sa opýtať a poprosiť, či poznáte dobrého murára, ktorý naozaj urobí k…
sachko_17
Pred 9 rokmi
2
"Nechcena" rekuperacia
Tak neviem ako inak to nazvat :) V podstate ide o to, ze s rekuperaciou neuvazujeme ale projektant…
cucesino
Pred 7 rokmi
1
2
47
Kam s videozáznamom, ak natočíte zlodeja? Na facebook určite nie!
treba prečítať ! http://banos.blog.sme.sk/c/429240/kam-s-videozaznamom-ak-natocite-zlodeja-na-fa…
branik00
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
65
sponzor fóra
Betonove schody
prosim o radu, novostavba, betonove schody na poschodie s tym, ze prvy schod je vysoky koli izolaci…
sidewinder
Pred 9 rokmi
8
Odvetravanie kanalizacie
Dobry den, Nas dom je na kopceku. Vsetky ostatne domy, pozemky su pod nasim. Najblizsia verejna …
tinnko
Pred 9 rokmi
11
Vinylova podlaha/ ticha podlaha Gerflor- mate ju niekto?
Ahojte! Prišla som si po radu.. mate skusenosti s vinylovou podlahou Gerflor - ticha podlaha? Nechc…
eunomia
Pred 9 rokmi
8
Objednavka
Kto mi poradi ako postupovat pri zruseni objednavky hrubej stavby? Znamy nam dohodil pana co nam po…
srlinka
Pred 9 rokmi
1
2
43
Aky tip kurenia do rd
Ahojte stavebnici mam jednu otazocku dufam ze poradite.riesim teraz kurenie a neviem sa rozhodnut.j…
megosoft
Pred 9 rokmi
29
Studna-Zaseknuty spagat v studni
Prosim vas skusali sme ci mame vodu v studni,omotali sme kamen spagatom a spustili do studne.Zistil…
jankar83
Pred 9 rokmi
5
Projektant - Nitriansky kraj
Hľadáme šikovného projektanta z Nitrianskeho kraja príp. okolia. Za odporúčania vopred ďakujeme.
plamen
Pred 9 rokmi
3
BUNGALOV 1026
čo poviete prosím na tento bungalov? .. :) ako laik sa pýtam koľko by stálo jeho postavenie(nie od …
aneta8875
Pred 9 rokmi
3
Žalúzie vonkajšie alebo vnútorné?
Pre aké žalúzie ste sa vy rozhodli a prečo? Ktorého dodavateľa by ste odporúčali? Ďakujem Alena
neutrino
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
75
Stavebna firma na velky dom v Skalici
Dajte prosim tipy na vacsiu stavebnu firmu, ktora postavi relativne velky dom v miernom svahu v Ska…
elmas
Pred 9 rokmi
2
Cistenie/impregnacia betonovej dlazby
Zdravim, neviete mi poradit pripravok na vycistenie a pripadne aj impregnaciu betonovej dlazby? …
indy0077
Pred 2 rokmi
10
Namietky v ustnom konani
Prosim poradte...suseda na ustnom konani podala namietku voci stavbe z dovodu zastavanosti v druhom…
atak77
Pred 9 rokmi
8
Rozpočet základov
zdravím vás na obrazku je môj nakres dvojdomu (len obvodové a nosné mury) ešte sa to asi bude men…
peto2
Pred 9 rokmi
4
Projektant,architekt Trenčianky kraj
Hľadám šikovného projektanta v Trenčianskom kraji.Ďakujem
mesarosanton
Pred 9 rokmi
3
Nakup stavebneho materialu v NR.
Kde (u koho) ste kupovali stavebny material na stavbu v NR? Kludne aj do spravy ;). Dakujem. Ivan
ivetmar
Pred 9 rokmi
6
Riešenie kuchyne s obývačkou
Ahojte, s mužom sa akosi nevieme zhodnúť na riešení kuchyne, ktorá bude prepojená s obývačkou. Nevi…
moncurienula
Pred 9 rokmi
18
Projekt domu - prosím recenzie, info, nápady a postrehy
Ďakujem vopred za akékoľvek informácie, recenzie, nápady a postrehy ohľadom tohto projektu.
zdendzi
Pred 9 rokmi
1
2
36
Ako ukončit terasu uloženú na terčoch
Strechári poradte,urobili sme betonový podklad na terasu a nato sme ukladali vymývanu betonovu dlaž…
mimumusica
Pred 6 rokmi
11
Slovaktual - negativna skusenost
Ahojte, objednali sme si okna z firmy Slovaktual, konkretne cez predajcu B.F. stav na Bajkalskej v …
janojanojanojano
Pred 3 rokmi
1
2
39
Hypoteka na dokončenie stavby alebo Refinovancovanie po dostavaní
Ahojte Nemáte niekto skúsenosti s podobnou cestou dostavby domu. Situácia je takáto... Post…
shadow39
Pred 9 rokmi
11
Zatekanie balkóna
Dobrý deň :) začali sme si prerábať balkón (panelák). Najprv výmena okien za plastové, neskôr nahod…
kichino
Pred 9 rokmi
3
Aky je postup?
dobry vecer........potrebujem radu od skusenych majstrov........chcem dat keramicky obklad na steny…
akoinac
Pred 9 rokmi
9
1
2
…
2044
2045
2046
2047
2048
…