O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Fúkaná izolácia vs striekaná izolácia
Zdravím, čo by ste si dali fúkanú minerálnu izoláciu alebo striekanú izoláciu ( PUR-pena)??? Jedna…
peto99
Pred 9 rokmi
5
Dyhovana kuchynská linka - skusenosti
Ahojte, máte niekto skúsenosti s kuchynskou linkou s dyhovanymi dvierkami? Ako to vyzera po nejakom…
artmama
Pred 7 rokmi
5
Základy na dom
Zdravím, chcem sa informovať, že či je pravda že od budúceho roku 2017 má platiť to, že keď chcete …
majka3401
Pred 9 rokmi
5
Výška napojenia spotrebiča
Ahoj, ideme robiť komín Schiedel Stabil, problém je že nevieme aký spotrebič naň napojíme, takže sa…
rikaskcz
Pred 9 rokmi
3
SDK priecky a podlaha je nutna hydroizolacia ?
Chcel sa opytat ze pokial by som riesil priecky a podlahu z SDK je nutna hydroizolacia ? a ako sa p…
fricko
Pred 9 rokmi
1
Hydroizolacia kupelne
Ahoj , ak je v kupelni poter oddilatovany od steny dilatacnou foliou(podlahove kurenie) do kutov sa…
vader100
Pred 9 rokmi
1
Pletivo
Zdravím vás. Chcel by som sa spýtať niečo. Mam stavebny pozemok kde idem stavat, v predu je stara b…
tomasjur
Pred 9 rokmi
5
"mieša" sa vzduch v rekuperácii?
Ako to v rekuperacii funguje? Odchádzajúci vzduch sa pri odovzdávaní tepla zmieša so vzduchom z ext…
jozopan
Pred 9 rokmi
17
sponzor fóra
Terasa zboku domu
Nevideli ste niekde projekt,kde by bola terasa zboku domu? Na vsetkych su terasy zo zadnej casti do…
mnambodka
Pred 9 rokmi
21
Načo je to v umývačke.
Zdravím našiel som plast na fotke z umývačky whirlpool a netuším na čo slúži. Ak to niekto použí…
manilla
Pred 9 rokmi
1
2
57
Hľadám dodávateľa
Hľadám firmu na rekonštrukciu strechy garáže z asfaltových šindľov cca 50m/2 a nové rýny. Súčasne b…
lubodub
Pred 6 rokmi
3
Cena práce zateplenia
Poraďte ako sa teraz pohybuje cena práce zateplenia m2, čiže asi kleber, sieťka+ u nás 25cm sivý p…
majkoj
Pred 9 rokmi
20
Víkendový dom
Dobrý deň, viete mi odporučiť víkendový domček pre 3 člennú rodinu? V maximálnej miere svojpomocná …
brano_77
Pred 9 rokmi
8
Zateplenie fasady + omietky
Hladam partiu na komplet zateplenie sokla a fasady (XPS+EPS) a nasledne omietky na cely rod. dom. …
cvoky8
Pred 9 rokmi
2
Aky mate typ laminatovej podlahy na podlahovom kureni?
Dobry den. Do akej miery ste brali do uvahy koeficient tepelneho odporu pri plavajicej podlahe ak m…
janetka6
Pred 9 rokmi
7
Sprchovací kút s vaničkou alebo odtokový žľab?
Ahojte, nevieme sa rozhodnúť medzi sprchovacím kútom s vaničkou alebo odtokovým žľabom. Poprosím o …
stastnyjim
Pred 9 rokmi
10
Betonovy recyklat pod zamkovu dlazbu
Chystam podklad pod zamkovu dlazbu kde bude stavat osobne auto. Rozmyslam, ze na spodok dam namiest…
romciiik
Pred 4 rokmi
13
Máte skúsenosť s firmou FORDOM?
http://fordom.sk/ Ahojte máte skúsenosť s touto firmou?
aneta8875
Pred 9 rokmi
6
Mikrovlnna technologia?
ma niekto skusenosti s tzv...mikrovlnna technologia na znicenie cervotoca ci tesarika a aka je tam …
slavoslav
Pred 9 rokmi
4
Skusenosti s antracitovymi alebo inymi tmavymi oknami?
Ake mate prosim skusenosti s tmavými dekormi u plastovych okien alebo teraz modernymi antracitovými…
andyfoto
Pred 9 rokmi
11
Zalozenie prveho radu - az mi rohlik zabehol.
Zdravim. Zadal so dopyt na istu stranku zacinajucu troma cislami :) ze zhanam murara/murarov na…
88kvietocek88
Pred 7 rokmi
1
2
48
Poistny ventil - boiler
Zdravim, z poistneho ventilu mi kvapka dost velke mnozstvo vody cca 2l za 5hodin, kde moze byť prob…
ibauer
Pred 10 mesiacmi
1
2
...
...
3
4
93
B.Bystrica drevodom-aku firmu vybrat?
Prosim vas stavia tu niekto z okolia BB alebo ZV drevodom a s akou firmou, mali sme s avat s tophou…
ann295
Pred 9 rokmi
3
Kto mi vie poradiť šikovného majstra na polozenie keramickej dlazby v rodinnom dome?
Okolie Nitry a 55m2.
xxmajka
Pred 9 rokmi
2
Kvalita postele Nordli z IKEA
Uvažujem kúpiť posteľ Nordli z Ikea. A neviem k nej na webe nájsť žiadne recenzie :-/ Posledných 10…
rencucha1987
Pred 9 rokmi
3
Kovový výklopný botník
Chcem sa opýtať, či nemáte niekto typ, kde by sa dal zohnať kovový výklopný botník. Som obmedzená p…
irise
Pred 9 rokmi
4
Fasadna farba alebo omietka?
Dobry den, Vedeli by ste mi niekto poradit prosim? Existuje nejaka fasadna farba na tehlu, zelez…
slavoslav
Pred 9 rokmi
3
Sadrokartón voľné partie?
Ahojte ľudkovia, zháňam partiu cca 10-15 majstrov na sadrokartóny do Zlatých Moraviec. Práca do kon…
pysnyp
Pred 9 rokmi
1
Hladam partiu na sadrokarton
Priatel hlada spolahlivu partiu na sadrokarton v BB....Treba urobit 1000m2,priecky,podhlad a kazeto…
xxmajka
Pred 9 rokmi
1
Vytlacenie poklopu vodomernej sachty
Po nedavnom privalovom dazdi som rano na novostavbe zbadal vytlaceny poklop na vodomernej sachte a …
jan45
Pred 9 rokmi
16
1
2
…
2046
2047
2048
2049
2050
…