O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Ako oddeliť 30cm svah medzi záhradou a trávnikom ?
Ahojte, pred výsadbou trávnika sme vyrovnávali terén pri dome do roviny a teraz nám vznikol oproti …
leonardom
Pred 9 rokmi
4
Okná od firmy Aluokno
Máte niekto prosím skúsenosť s touto firmou? Majú v ponuke profil Schuco. Boli dcérskou spoločnosťo…
blitzi
Pred 9 rokmi
2
Kto daruje, resp. predá zeminu
Je niekto v okolí Zvolena, kto by daroval zeminu, resp. predal za "normálnu" cenu? Potrebujeme jej …
tomi66677
Pred 7 rokmi
5
Zateplenie železobetonoveho stropu?
Zdravim Vas, chcel by som sa opýtať, mame 15cm hrubu železobetovu deku aku hrubku izolacie mame pou…
tlachy
Pred 8 rokmi
8
Strecha L
Ahojte, staval tu niekto domcek do tvaru L s ackovou strechou ,potrebovali by sme vidiet ten zaklad…
morandia
Pred 9 rokmi
12
Bývanie v Perneku - aké máte skúsenosti?
Ahojte, nenašla som tu podobnú tému. Uvažujeme nad kúpou domu v Perneku. Je to však už trochu na hr…
mateson
Pred 5 rokmi
30
Cim sparovat dlazbu semmelrock?
Cim vysparovat betonovu dlazbu castello antico od semmelrocku? Vyrobca udava kremicity piesok 0.2 a…
arkadius111
Pred 9 rokmi
11
Zatepli.eu
Ahojte Mate niekto skusenost s firmou zatepli.eu ?
janstr
Pred 7 rokmi
5
sponzor fóra
Obecná kanalizacia
dobrý den,vie mi niekto poradiť.Idem stavať a mam problém s kanalizaciou.V minulosti sa vybudovala …
richard71
Pred 9 rokmi
16
Bezpecnostne dvere exkluziv
Dobry den, pozna niekto spolocnost exkluziv? Ponukaju bezpecnostne dvere v 4. triede. Potrebovala b…
robodracica
Pred 5 rokmi
2
Skúsenosti so značkou klimatizácie Airwell + názor na cenu montáže
Zdravím všetkých, chcel by som vás poprosiť o referencie na značku klimatizácie Airwell, konkrétne …
robo28w
Pred 2 rokmi
15
Ostranenie fixky z postele.
Dobry den.Prosim Vam mozem my niekto poradit scim by som odstranila cmaranice od fixiek a ceruziek …
drozdikovalena
Pred 9 rokmi
12
Ako zistiť hĺbku aktuálneho základu
Ahojte, mám základ, na ktorom mám postavenú starú prístavbu, ktorú aktuálne rozoberám. Chcel by som…
catscan
Pred 6 rokmi
23
Cobolt s.r.o
Nepoznáte ľudí, ktorým stavia vo Veľkom Bieli dom firma Cobolt s.r.o. založená Rafaelom Szabom? Pro…
dena28
Pred 9 rokmi
1
Novostavby v Bratislave - vas nazor
Ahojte. Chceli by sme kupit byt v Bratislave v dohladnej dobe a rozhodujeme sa, ci to bude "stary" …
manilla
Pred 9 rokmi
2
Svahovity pozemok
Prosim nemate fotky svojich domov stavanych vo svahu,ktory sa zvazuje od cesty smerom dolu,cize je …
denaha
Pred 9 rokmi
13
Pridanie dalsieho svietidla
Ahojte, riesim v byte problem s ktorym si neviem sam pomoct. Mame chodbu do "L", pricom bodove svet…
emanuels0
Pred 9 rokmi
26
Hladam pozicovnu ktora vie pozicat inspekcnu kameru, endoskop
Zdravim, Hladam pozicovnu naradia alebo niekoho kto vie zapozicat na 1 den inspekcnu kameru, end…
theraziel
Pred 9 rokmi
1
Využitie pozemku pre vlastnu potrebu
máme v podielovom spoluvlastnictve pozemok, o ktorom sa v návrhu uzemného plánu uvažuje ako o rekre…
mareeek
Pred 9 rokmi
7
Ake tlacidlo na zvoncek-exterier?
Ahoj, neviete mi prosim poradit nejake tlacidlo na zvoncek, chcel by som nejake svetlo sede, mozno …
rimor
Pred 9 rokmi
1
2
45
Izolácia podkrovia vs viditeľné krokvy
Máme doma obrovskú dilemu. Samozrejme rekonštruujeme strechu, sme tesne pred začatím a potrebujem …
topfield
Pred 9 rokmi
3
Tep. cerpadlo stiebel eltron WPL 15 IKS-2 ?
Prosim Vas, ma s nim niekto realnu skusenost? Zaujima ma napr. poruchovost, realnu hlucnost jednotk…
leo136
Pred 9 rokmi
2
Koľko metrov pozemku vám ostáva mimo domu?
Koľko metrov pozemku máte pred domom, za domom a po stranách? Bohužiaľ, budeme musieť mať dom v str…
btus
Pred 8 rokmi
17
Hlada sa majster alebo partia na stavbu zakladov pre rodinny dom v Nitre.
Vykop zakladovych pasov mozem zariadit ja alebo ho moze zariadit aj partia. Aktivita sa moze zacat …
ivantausk
Pred 9 rokmi
1
Ake mate skusenosti z doskou na zastenu
ahojte chcem dat dosku na zastenu.mam plyn.dosku.ma niekto s tym skusenost?
zita19
Pred 9 rokmi
6
Nevýhody kúpy neskolaudovaného domu na hypo
Ahojte! Máme s priateľom vyhliadnutý dom, ktoréhu kúpu chceme riešiť hypotékou. Dom však nie je eš…
andreah25
Pred 4 rokmi
10
Učastník stavebného konania
Ahojte, Mal som ísť zajtra na ústne konanie o stavebnom povolení ( nie mojom) ale dnes mi po 4pm p…
adam_janka
Pred 9 rokmi
6
Polohove panty okien
Caute strechaci. Zaujimava vec sa nam stala. Po instalacii okien som si uvedomil, ze okna su ak…
smolkosk
Pred 9 rokmi
3
Prepis pozemku a papierovacky
Dobry den. Chceli by sme zacat stavat na pozemku,ktory budem mat od starej mami. Mam par otazok a b…
neno1
Pred 9 rokmi
5
Trvaly pobyt Slovaci zijuci v Madarsku?
Dobrý den,stahujeme sa do Dunakiliti,viete mi poradit ohľadne trvalého a prechodného pobytu Slováko…
yukiki
Pred 9 rokmi
2
1
2
…
2048
2049
2050
2051
2052
…