O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Hole kvadre
dobry den.....chcem naniest jemnu omietku v jednej miestnosti ale mury su iba hole kvadre co by ste…
dedo758
Pred 9 rokmi
7
Electrolux ErgoRapido ZB3213
aké máte skúsenosti s týmto vysávačom?
smiesko20143
Pred 9 rokmi
1
Ako najlepsie vyuzit pozemok v "Hornej Dolnej"
Ahojte strechaci, mate nejake tipy ako najlepsie vyuzit pomerne velky pozemok na okraji obce (cca 1…
monimo11
Pred 9 rokmi
28
Aky je to typ bungalovu, resp. nazov?
Zdravim vsetkych. Neviete mi poradit o aky typ bungalovu sa jedna? Chcela by som sa dostat k podory…
elia28
Pred 9 rokmi
6
KE okolie, aku stavebnu firmu by ste odporucili na hydroizolaciu zakladov v starsom dome?
Potrebovali by sme zaizolovat zaklady uz postaveneho domu z kvadrov - obkopanie zakladov, drenazne …
torent
Pred 9 rokmi
1
Pracka Indesit XWA 71283X W EU
Prosim vas nema niekto tuto pracku? ak ano zaujima ma ci sa programy daju nejako casovo skratit? al…
zita19
Pred 9 rokmi
3
Plastové strmienka a armaturovaný betón
Novinka čo ide aj k nám. Tvrdený plast. vs pevnosť armaturovaného betonu? Tak čo ? Prosím k tém…
ruren
Pred 5 rokmi
7
Obklad na stĺpiky a murik
ahojte. Vie mi niekto poradiť, co dat na starý murik a nove platove stĺpiky zo samozalievaciek? Vie…
yascha
Pred 9 rokmi
1
sponzor fóra
Zaprskana dlažba
ahojte. Prosim vas pekne, vie mi niekto poradiť, ako, s cim odstrániť prskance od zvárania? Dlažba …
yascha
Pred 9 rokmi
1
Salamander Blue Evolution 82mm. Salamander Blue Evolution 92mm, Trocal 88 Plus???
Ktoré? Salamander Blue Evolution 82 mm- trojsklo …
henry_sk
Pred 9 rokmi
2
Čo poviete na tento návrh kuchyňo - obývačky?
Viď. obrázok Tá celá plocha má cca 14 x 5m detail plochy pre kuchyňu priložený Ako by ste rieš…
iva71
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
75
Čo treba pripraviť pred inštaláciou kotla?
Taaaakže: Dnes mi volal kurier, že má môj kotol so zásobníkom, po robote si ho idem vyzdvihnúť n…
megosoft
Pred 9 rokmi
6
Pohľadový betón / stierka CONCRET ART od San Marco
Ahojte, ma niekto skusenost s pohladovym betonom/betonovou stierkou od San Marco? Aka je spokojnos…
maminecka2
Pred 8 rokmi
4
Co by ste mi odporučili ak typ stropu
Bude to bungalov s rovnou strechou ake mate skusenosti keramicky premac ytong
robopauer
Pred 9 rokmi
1
Plot zo stromov
Čaute . Pripájam obrázok "živého plotu" Má niekto niečo podobné doma? Aká drevina by bola na to naj…
igor20030
Pred 9 rokmi
2
Falcovaná plechová krytina na dom?
Ahojte, chcel by som sa opýtať ohľadom falcovaného plechu na strechu. Na streche bol kanadský šinde…
norotaus
Pred 9 rokmi
5
Zateplenie plynovej rúry
Kuk obrázok. Ako sa rieši zateplenie? Čítal som o tom na webe - jedni vravia, že do steny dať rúr…
abula1
Pred 9 rokmi
19
Frekvencny menic Archimede IMMP1.1W - problem s tlakom
Kupil som do vrtanej studne set cerpadla s frekvencnym menicom: http://www.aquamonts.sk/index.php?…
nena90
Pred 3 mesiacmi
1
2
...
...
4
5
136
Riešenie šatníkov v izbách
Ako mate riesene satniky v izbach?Ake maju rozmery a riesili ste to zasuvacimi dverami alebo satni…
kristiaaano
Pred 9 rokmi
2
Umyvacka Electrolux nezohrieva vodu
Po 10 rokoch nasa umyvacka electrolux prestala poriadne umyvat riad, bol spinavy a mokry. Zisitil s…
sousedekovci89
Pred 4 rokmi
17
Kvapkajuci gulovy ventil
Vcera som montoval armatury do studnovej sachty a po spusteni som zistil, ze ked uzavriem jeden pak…
foox
Pred 3 rokmi
22
Plocha strecha nosnik vlozka - betonova zalievka nepresahuje cez vencovky a prepusta vodu
Zdravim Vas. Mam strechu nosnik vlozka, zaliata betónom. Pri polievani betonu som zistil, ze na ni…
kajo873
Pred 9 rokmi
2
Aký je váš názor na obklad v tejto kuchyni?
Ahojte ... dnes obkladaci robili v kuchyni obklad a drahy ma zvozil ze sa to tam vobec nehodi :( ..…
slawka333
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
6
7
198
Parozábrana pod sadrokartón pri striekanej izolácii?
Chceme striekanú izoláciu a mnohí nás presviedčajú, že ani pri mäkkej pene nie je potrebná parozábr…
lubo_xavier
Pred 2 rokmi
1
2
35
Dusicnany v studni
Ahojte,neviem ci to mozem sem napisat ale opytam sa :) mame studne,dali sme si urobit rozbor vody,…
radoslavc
Pred 6 rokmi
4
Kombinovane vykurovanie - kotolna
cavte. V dome mame planovane kombinovane vykurovanie, spalne su radiatory a zbytok podlahovka. Kuri…
gkrivanek
Pred 9 rokmi
10
Čo dať na stenu za kuch.linku?
budem mať korpus dub bardolino,dvierka biele leskle.veľmi sa mi páči medzi linku doska vo farbe kor…
somtunova
Pred 9 rokmi
12
Zapustená vaňa, áno, či nie?
Strecháči, máte niekto zapustenú vaňu, vidíte v tom výhody, či ani nie?
gkrivanek
Pred 9 rokmi
10
Stavba plotu
Dobrý den, viete mi prosím odporučiť firmu, s ktorou máte naozaj dobré skúsenosti pri výstavbe plot…
stiskacik
Pred 9 rokmi
10
Aké umyvadlo zvoliť?
Ahojte. Radšej umyvadlá na doske (neprská to moc,..), či skôr voliť klasiku? Vaša skúsenosť? Ďakuje…
lucyy1312
Pred 9 rokmi
16
1
2
…
2049
2050
2051
2052
2053
…