Zapustená vaňa, áno, či nie?

Profilova fotka
Strecháči, máte niekto zapustenú vaňu, vidíte v tom výhody, či ani nie?
Odpovedať
Akú máš predstavu o tom, že "zapustená"...? Otec už pred 30 rokmi zapustil na prízemí vaňu tak, že dno vane je 3 cm pod úrovňou podlahy. Keď v tom treba okúpať menšie deti, tak sa treba pooriadne zohnúť, ale keď v staršom veku stačí prekročiť okraj vane zhruba na tú istú výšku, je to paráda... :-)
Odpovedať
@lucyy1312 je to technicky náročne v prípade poruchy odtoku ked nieje dom podpivničený.
Odpovedať
@lucyy1312 ja ju mám vyššie , mám problém s klbami na nej sedátko a paráda , každému ako vyhovuje, len mne sa čistí sifon oveľa jednoduchšie ak sa zapustí ako sa tam dostaneš?
Odpovedať
Profilova fotka
@dedo758 No zabudla som uviesť, zapustená by bola cca15 cm, vidno by ju bolo 45cm.
Odpovedať
To má 60 cm výšku samotná vaňa, či aj so sifónom? Lebo to určite zapustiť... Doma som prerábal kúpelňu a nezapustenú mám 47 nad podlahou (len sifón je trošku v jamke :-) )
Odpovedať
@gkrivanek Čuduj sa svete, za tých 30 rokov sa ten sifón nezapchal a to mala polovica rodiny dlhé vlasy :-) Keď som sa otca pýtal, ako sa dostane k sifónu "keby niečo", tak že cez bočnú stenu. Je tam totiž meter a pol do zeme zapustená kotolňa :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dedo758 Práveže ešte nemám vybratú, len priemer že býva okolo 60cm..
Odpovedať
My mame vrch vane vo výške 37 cm. Vchádzanie aj vychádzanie je super, každý kto to skúsil, bol prekvapený aké je to pohodlne a ešte to aj dobre vyzerá, Ale predprípravu sme robili už pri základovej doske, tu sme museli vo veľkosti vane zaliat na nižšiu vysku
Odpovedať
@dedo758 to že prave u teba drží je jedna vec ale druhá ako to poriešiť aby sa k tomu clovek aj dostal. jedine cez zaklady z vonka, riešil som raz takto jednu stavbu no je to komplikované.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?