Aké umyvadlo zvoliť?

Profilova fotka
Ahojte. Radšej umyvadlá na doske (neprská to moc,..), či skôr voliť klasiku? Vaša skúsenosť? Ďakujeeem.
Odpovedať
Profilova fotka
@lucyy1312 Dobrá otázka, na ktorú neexistuje dobrá odpoveď. Je to totiž úplne jedno. Záleží na mnohých faktoroch, ktoré to ovplyvňujú, ako sú tlak vody v potrubí, tvar a veľkosť batérie, kvalita výtoku batérie, tvar a veľkosť umývadla. Prskať totiž môžu obe varianty a tak isto nemusia. Hlavný rozdiel je iba v riešení, na doske = o málo komplikovanejšie, klasika = o málo jednoduchšie. U nás v novostavbe budeme mať také kombo z oboch variant. Tu na fóre sa stále diskutuje na podobnú tému pri drezových batériách. Ide tam ale o výšku batérie. Samozrejme existujú dve úplne opačné skúsenosti, pričom oba tábory majú pravdu. Porovnávajú svoje skúsenosti hoci sa nedajú porovnať, lebo asi málokto má doma rovnaké podmienky ako ostatní. Moc som vám asi nepomohol, len som chcel týmto tu povedať, že si môžete zvoliť aj doskovú aj klasickú variantu. Obe sa dajú spraviť tak, aby neprskali. Vyberte si hlavne takú, čo sa vám bude páčiť.
Odpovedať
Profilova fotka
@durim dakujem za vycerpavajucu odpoved, takze v oboch kupelkach budu na doske, raz darmo - ked sa mi to paci :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucyy1312 mne sa to tiez velmi paci :-) je to take moderne a napadite.. uz mas aj nejake vybrate?
Odpovedať
Profilova fotka
Je to ale ze uuuuuplne jedno. Umyvadlo sa podla mna vybera podla toho komu co sa paci a padne do oka. Tam sa nejako prakticka stranka alebo nieco take neriesi. Je to zbytocne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@vero_nka este nie, riesine to popredu, lebo to treba skrz vodara. Aby vedel co a ako vysekat, ci bude podomietkova sprcha, jedno, ci dvojumyvadlo a podobne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@vyberci tak ano, ale za opytanie nic nedam ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucyy1312 tak to je jasne :-) ale predsa budes najspokojnejsia ked si podla seba vyberies. Aj si uz vybrala nieco?
Odpovedať
@lucyy1312 My nedokážeme vodu udržať ani vo vani keď sú v kúpelni deti ,tak zabudni na akékoľvek zázračné umývadlá z ktorých ti voda nebude prskať dookola. Jedine som zmenil stojánkovú batériu z dosky na umývadlo ,pretože tam ti bude voda stekať zakaždým keď ju budeš chcieť zastaviť.
Odpovedať
Profilova fotka
@blackomt pri detoch je pravda ze je voda vsade :-) ale tak podla mna s tym treba ratat a zas neviem aka velka tragedia to nie je
Odpovedať
@blackomt tolko kolko dokaze naprskat moj chlap nenaprska ani cela skolka, takze to nie je vobec o detoch. Deti vycvicis, vyrastu ale stareho kona mozes upozornovat denne vysledkom je tak ci tak ilba oprskana kupelna v lepsom pripade bez hadky... :-p Teraz mame klasiku, pri rekonstrikcii bude umyvadlo na dosku, akurat tu dosku musim vybrat mimoriadne obozretne vode superodolnu a maskovaciu aby som ho raz neprizabila.
Odpovedať
Profilova fotka
@zita19 :-D ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
klasika je najlepší
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@danielos8 o akej klasike hovoríš akože? každému vyhovuje iné umývadlo. S klasikou je spokojný človek z môjho uhla pohľadu keď nemá vyskúšané nič iné. Nové, moderné.
Odpovedať
Profilova fotka
@blackomt aha, ok, diik
Odpovedať
Profilova fotka
@vyberci konkretne este nie, ale bude na doske :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?