Ako najlepsie vyuzit pozemok v "Hornej Dolnej"

Ahojte strechaci, mate nejake tipy ako najlepsie vyuzit pomerne velky pozemok na okraji obce (cca 1900 m2)? Jedna sa o pozemok do kopca, krasny, slnecny, v blizkosti lesa, ale v obci, cca tri pozemky od posledneho domu. Nevyhoda je, ze ho mame na druhom konci republiky, cize je treba zvazit dochadzanie (do 5 hodin autom). Mate niekto nejake tvorivejsie napady ako predaj? Velmi pekne dakujem za tipy!!!
Odpovedať
nič rozumné ma nenapadá predajte to, ak sa dá
Odpovedať
Profilova fotka
Prenajom nejakemu miestnemu chovatelovi asi nebude extra vynosny...
Odpovedať
@jankazb 1900m2 nie je vela na nejake podnikanie s travou, ci neviem cim, je to malo ...
Odpovedať
Profilova fotka
@pilos jasne, ale nic ine ako predaj, prenajom ci darovanie ;-) mi nenapada :-)
Odpovedať
Profilova fotka
slnecna farma :)
Odpovedať
@miyajima pri rozlohe 1900m2 ? absolutne nenavratne, neoplati sa taketo farmy sa robia pri inych rozmeroch pozemkov
Odpovedať
Profilova fotka
@pilos Od akeho rozmeru by to bolo navratne?
Odpovedať
tak ci tak dakujem za nazor. pekny den prajem.
Odpovedať
@miyajima pri momentalnych vykupnych cenách za veľa veľa rokov pri strašne veľkej investícií.
Odpovedať
@monimo11 nasadil by som stromy. Udrzba velka nebude a z ovocia sa potesi cela rodina. Pripadne to ovocie mozete aj predat. Pozemok by som urcite nepredaval. Aktualne to nie je zaujimave. Pokial ma nejaky sused ovce, tak sa s nim dohodnite nech ich tam posiela sa popast. Urcite sa vam odvdaci aj on a nemate problem s kosenim.
Odpovedať
@monimo11 Este mi napada dohodnut sa so vcelarom a dat tam ule.. pozemok sa vyuzije a budete mat aj domaci med :) Vela vcelarov hlada akurat taketo pozemaky, aby sa tam "zlozili". :) Ja by som isla do ovocnych stromov a vcelarov. A ked pride spravna doba, tak ho predat. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@monimo11 Dohodnúť sa s miestnym vcelarskym spolkom, nech sa o pozemok starajú, nech tam vysadia pelodadajne rastliny,medonosne trávy kvety 💐,
Odpovedať
Článok sa načítava...
@miyajima preboha! To je des! Zaujimave, ze na Zapade by si toto nedovolili! Tam su slnecne kolektory zasadne na strechach stavieb a nie ako polia na urodnych poliach ci horskych lukach! Ciste barbarstvo!
Odpovedať
@pistikus to je asi taka navratnost ako tie pseudo ekologicke a usporne ziarivky plne ortute! :-p
Odpovedať
@eugenie skvely napad! Vcelstiev ubuda, kazda podpora sa rata.
Odpovedať
Profilova fotka
@jabadaba kam chodis na tie romanticke predstavy o zapade :) https://www.google.sk/maps/place/Jess... https://www.google.sk/maps/place/Bars... dalej sa mi nechce hladat :)
Odpovedať
@majkoj mein gott! Zrutil sa mi svet! :-D No to mi tvrdil svato svate rakusak a nebol sam. Sak ja si to s nim vybavim! :-D
Odpovedať
@jabadaba neviem ako niekomu moze vadit daky panel na luke? to ako skodi tej hline? Za par rokov to odvezu apole je ako nove. 100x horsie su haly hovadiny ako toto, vsak je to uplne v pohode, este ked chcu mozu tam aj ovce nahnat nech to zeru.
Odpovedať
@sysell myslela som esteticke hladisko a kamos Viedencan ma presviedcal, ze to videl len u nas, ze je to des ako si prznime krajinu. :-D (si ho podam!) Ani mne sa to osobne nepaci. O diskutabilnej navratnosti a celkovej vyhodnosti pomlcme.
Odpovedať
Profilova fotka
@jabadaba mozno by mal vytrcit paty z domu :) https://www.google.sk/maps/@48.200022... ta je priamo vo Viedni :)
Odpovedať
@majkoj ale naokolo sú samé stromy. Aby to ten Rakúšan nevidel. ;-) Zo strany cesty tam máš stromy, železničné koľaje a stromy, Z dalších dvoch strán máš parnú elektráreň a celý ten pozemok je zase ohradený stromami. A zo severu, čo je tých pár domov, tak zasa sú medzi tým stromy. Čo nevidíš - neexistuje. :-D
Odpovedať
ste skveli! dakujem este raz za nazory. skusim pozistovat tych vcelarov. je fakt, ze v blizkosti je les, co by mohlo byt aj dobrym zdrojom lesneho medu. zasa na druhej strane sa po okolitych pozemkoch sadi pre polnohospodarov. snad ich to nebude rusit...
Odpovedať
@jabadaba co ja viem sklenene tmave tabule .... fakt hnus. 100x hnusnejsie su tie haly okolo trnavy to je katastrofa alebo hiviake stare opustene mastale, haly, fabriky bazare... toto je voci tomu krasa.
Odpovedať
Profilova fotka
@monimo11 no tie postreky co polnohospodari pouzivaju ich rusit asi budu...
Odpovedať
@majkoj :-D asi hej! Ved ja si ho podam, lebo na mna machroval aki sme necitlivi k prostrediu!
Odpovedať
@sysell no to bez debaty, tiez nie som fanusikom kdejakych nevyuzivanych hal ci inych nepeknych budov.
Odpovedať
Vidím,že väčšina sme tu milovníci prírody. A tá stará stodola je top😎
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?