O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Pozemne prace Nitra.
Hladam firmu alebo cloveka s "buldozerom" na povrchovu upravu pozemku. Jedna sa o odkryvku ornice, …
ivantausk
Pred 9 rokmi
1
Vápenný výkvet
Vie mi niekto poradiť, ako sa zbaviť na terase na dlažbe vápenneho výkvetu? Vdaka
jarmila_d
Pred 9 rokmi
1
Inspiracia
Pridavam nieco co mozno sa vam zide... spalnu mojej polovicky som trosku poprerabal kedze je to sta…
karcika8
Pred 9 rokmi
4
Kominar - Bratislava
Dobry den, kupil som dom a povodny majitel vraj nerobil moc reviziu kotla a ani nedal pozerat ko…
reward
Pred 9 rokmi
2
Parný hrniec
Ahojte, ktorý z týchto parných hrncov by ste mi odporučili a prečo. ďakujem za vaše názory
technik007
Pred 9 rokmi
1
2
43
Fatrafol - tesnosť v spoji
Ahojte, firma, ktorá nám pokladala Fatrafol na strechu (napriek nášmu výslovnému želaniu) nadpoj…
gashtaan
Pred 4 rokmi
1
2
57
Viacero televízorov v rodinnom dome
Ahojte, riešime ako mať v dome viacero televízorov......ako to máte vy? Poskytovateľ služby ponúka …
lukysvar
Pred 9 rokmi
7
Zamietnuta hypoteka-plat nieje v eurach
Chcem sa spytat,citu je niekto,kto plat iny nez v eurach,a ci mate aj vy taky problem dostat hypote…
mischell0110
Pred 9 rokmi
14
sponzor fóra
Podlahove kurenie v kupelni-dilatacia
zdravím. chcem sa opytat ohladom dilatacie popri vani. je lepsie vymurat a osadit vanu pred poklado…
milan675
Pred 9 rokmi
1
Co vsetko treba vykonat po skonceni buracich prac?
Coskoro budem ukoncovat buranie stareho domu a tak by ma zaujimalo co vsetko je potrebne vykonat/na…
filmarti
Pred 9 rokmi
1
Dom medzi marhulami 2
Prosim Vas mate skusenost niekto s tymto projejtom http://www.archon.sk/projekt-domu/m95a1f6e528ef4…
wiliamcik
Pred 9 rokmi
5
Projekt a zakreslenie
Proaim Vas o radu,kupili sme s mm pozemok v Ziline.Na stavebne povolenie potrebujeme aj projekt zak…
majkoj
Pred 9 rokmi
1
2
48
Nožnice na travu vs strunova kosacka
Co je lepsie na zastrihavanie okrajov travnika po koseni kobercového travnika Aku nožnice na travu …
jojosr
Pred 9 rokmi
1
2
36
Nerezový rebríkový radiátor
Dobrý deň. Máte niekto skúsenosti s nerezovými radiátormi? Kde ste kupovali? Nehrdzavejú vám zvary…
dodik13
Pred 9 rokmi
7
Zastavanost pozemku
Zdravim vas Riesil tu niekto zastavnost pozemku. Teta na urade povedala max 0,22 z pozemku co pre…
chrobak7
Pred 9 rokmi
13
Vykurovanie infeapanelmi
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať či mate niekto reálnu skúsenosť s infrapanelmi. Čítala som o pod…
ivetmar
Pred 9 rokmi
7
Potrebujem na stavbu balkóna povolenie susedov?
Potrebujem na stavbu balkonu povolenie od susedov pod nami? Pripadne 2/3 suhlasov vsetkych majitelo…
apple2012
Pred 9 rokmi
31
Ako riešiť kuchyňu?
Ahojte , potrebujem poradiť ako by ste riešili takúto kuchyňu môj pôvodný plán bol potiahnuť ju až…
valmar
Pred 8 rokmi
1
2
32
Murár na základy
Dobrý deň, vie mi tu niekto odporučiť spoľahlivého murára z okolia Prievidze ?
milan333
Pred 9 rokmi
1
Murár na základy
Dobrý deň, vie mi tu niekto odporučiť spoľahlivého murára z okolia Prievidze ?
milan333
Pred 9 rokmi
1
Bočné steny bolkóna
Chcela by som poradiť ohľadom úplne otvoreného balkóna. Bývame na 2,poschodí a balkón máme so všetk…
lifelike
Pred 9 rokmi
2
Stolar okolie HC
Dobry den,poradite mi šikovneho stolara za rozumnu cenu v okoli Hlohovca,ktory vie robiť pekne mode…
zumbulka20
Pred 9 rokmi
1
Utlmenie hluku z digestora, tlmic hluku ci specialna rura ?
Potrebujem poradit. Kupujem digestor do kuchyne, kde vyvod bude tahany do vzduchovej stupacky. 1met…
avenger1
Pred 9 rokmi
1
Lepenie EPS pur penou na brizolit
Dobry den. Ma niekto skusenosti s lepenim polystyrenu s pur penou na brizolit? drzi to dobre? Je to…
bohdanjmd
Pred 1 rokom
1
2
33
Stropný panel dĺžka 6,5 metra a šírka 60 cm
Dobrý deň prajem všetkým, chcel by som sa spýtať, na chalupe máme stropy robené zo stropných panelo…
bavor
Pred 9 rokmi
5
Recenzie active dvere- Gastell
Dobry den, Objednaval si niekto vchodove bezpecnostne dvere od firmy Gastell? Na stranke ponukaju…
kavalli
Pred 9 rokmi
1
System na zachytavanie dazdovej vody
Davnejsie som videla v jednom dome na rine /zvyslej/ akoby "zaplatu" ovalneho tvaru, vo vyske asi 1…
cernula
Pred 9 rokmi
18
Šachta na studňu?
mám 18 metrovú vrtanú studnu, robim okolo nej šachtu kam pôjde set čerpadlo expanzka atd, rozvod bu…
katuska2709
Pred 3 rokmi
1
2
49
Osvetlenie terasy
Neviete kde by som zohnal taketo osvetlenie?
lucy5552
Pred 6 rokmi
22
Zníženie stropu - izolácia a SADROKARTON
Ahojte našiel som článok o KROKVOVÝCH NÁSTAVCOCH od Rgips. Máte niekto s týmto skúsenosti? Potrebuj…
ibauer
Pred 2 rokmi
7
1
2
…
2050
2051
2052
2053
2054
…