Dom medzi marhulami 2

Profilova fotka
Prosim Vas mate skusenost niekto s tymto projejtom http://www.archon.sk/projekt-domu/m95... ? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@lubka23 nemam s nim sice skusenosti, ale ked sa pozriem na ten projekt tak mi pride celkom premysleny. Izby su logicky rozmiestnene. Aj ked mna tam trosku rusi vidina krbu v blizkosti tv :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lubka23 TV na stenu alebo ine miesto, a krb nejako výraznejšie, možno do priestoru. Kľudne namiesto stlpu s chladničkou. Ale moze aj ostať ako je. V zádveri je malo úložného miesta, do práva aj do lava by som zapustila dva veľké šatníky, topánky, tašky, kabáty. Wc moze byt menšie na prízemí, len mini wc a umývadlo. Chyba mi tam špajza. Ta pracovna dole sa nedá upichnúť hore?? Neviem ako často ju mienite využívať ( možno denne), ak nie často- dole zaberá miesto, urobila by som tam taký šatník- mini hosťovská ( rozkladací gauč). Človek najviac potrebuje veci na prízemí mat po ruke. Ta rodičovská spálňa hore je veľkorysá... Nevojde vam tam aj rodičovská Kupelka?
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa nepozdáva nejako to schodisko za tv! :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Televizor by som urcite dal na stenu to bez debaty. Co sa tyka poschodia asi by som sa vzdal radsej polovice satnika a dal tam kupelnu. Ta padne v spalni velmi vhod ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?