O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Poschodový RD s garážou a izbou na prízemí do 120.000€
Prosím poraďte resp. inšpirujte ma, hľadám poschodový dom s garážou, ktorý by mal malú izbu a kúpeľ…
tina44
Pred 9 rokmi
20
Zmluva o dielo....
Strechaci, ako ste mali formulovane v zmluve veci ohladom splatnosti faktur a reakcnej doby na hava…
ria470
Pred 9 rokmi
10
Sú takto rúrky podlahového kúrenia správne uložené?
Ahojte. Včera nám začali klásť podlahové kúrenie a chcem sa Vás opýtať, či je to takto OK, keďže vš…
cvoky81
Pred 6 rokmi
1
2
41
Rady ohľadom hypotéky
Zdravim vas, takze riesim teraz hypoteku. Pani v banke ma silou mocou tlacila do 30 rocnej hypoteky…
radoslavc
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
82
Skúsenosti s firmou DK PLAST s.r.o.
Zdravím Vás, chcem upozorniť na firmu DK PLAST s.r.o., ktorá sídli v obci Kútniky (okres DS). …
dodiks8812
Pred 9 rokmi
1
Dvoj radová zastavba?
Ahojte :) chcela by som sa len opytat ze sme uvazovali na radovej zastavbe (ale iba 2domceky vedla …
andreah25
Pred 9 rokmi
3
Renovácia strechy
prosím,má niekto skúsenosti so strechou Bramac8 stupňov,máme strechu šikmú 12st. a strechár nám odp…
ceresnicky1
Pred 9 rokmi
9
Pomôžte nám rozhodnúť sa aké kúrenie máme zvoliť nakoľko plyn v našej obci nieje.
Chcem Vás poprosiť o radu rekonštrujeme dvojpodlažný dom z roku 1968 s rozlohou 180 štvorcových met…
maros_kollar
Pred 9 rokmi
2
sponzor fóra
Kotol Unix vs kotol Viadrus
Dobrý deň, potrebovala by som recenzie na tieto dva kotle. Ide o typy Viadrus Hercules U26 a Unix k…
evitka
Pred 9 rokmi
1
Zalievanie zakladovej dosky a následne murovanie.
Dobrý deň,chcem sa spýtať ,zalievame zakladovú dosku v piatok,a v pondelok nám donesú ytong na obvo…
slavinocka16
Pred 9 rokmi
8
Hrubá stavba rodinného domu
Dobrý deň prajem, neviete niekto o šikovnej partii murárov alebo nejakej spoľahlivej stavebnej f…
welwetinka
Pred 9 rokmi
3
Skusenosti s firmou Porfi s.r.o
Ahojte, zaujimali by nas vase skusenosti s firmou Porfi s.r.o., celkom vela nehnutelnosti stava…
greenko
Pred 9 rokmi
1
Úver na bývanie pre mladých
Dobrý deň, sme mladý pár a chceli by sme si postaviť dom. Keďže nemáme ostaotk peňazí na financo…
alca89
Pred 9 rokmi
11
Zriadenie vecného bremena na pozemku MV
zdravím, ideme stavať dom a napojenie na elektriku nám bude prechádzať cez pozemok ministerstva v…
dozilka
Pred 9 rokmi
1
Ako chodiť po lepenke a nezničiť ju?
Ahojte, mám lepenkovú strechu. Ide o klasickú tmavosivú lepenku. Potrebujem na strechu výjsť a dačo…
megosoft
Pred 9 rokmi
7
Zateplenie polyuretanovou penou
Ahojte, máte niekto skusenost s tymto druhom zateplenia strechy na bungalove ?
mourtier
Pred 9 rokmi
1
Kto máte dlažbu v obyvacej izbe spojenej s kuchyňou- dávali by ste ešte raz ak by ste znovu stavali?
Už som bola rozhodnutá pre vinyl click a teraz mám dilemu, dlažba versus vinyl..Ďakujem za názor.
megdesign
Pred 9 rokmi
20
Lepidlo pod nopovu foliu?
Je potrebne na XPS/EPS nalepit lepidlo a sietku ak na to este pojde nopova folia?
martinamartina2
Pred 9 rokmi
1
2
39
Je tepelné čerpadlo MZZO podľa zákona?
V stavebnom povolení je uvedené že dom bude vykurovaní tepelným čerpadlom a elektrickým podlahovým …
stastnyjim
Pred 9 rokmi
16
Pomoc s návrhom kúpeľne súrne
Je tu niekto, kto by mi vedel súúúúúrne pomocť s návrhom kúpeľne? Všetky info dám do IP. ďakujem!!!
drozdikovalena
Pred 9 rokmi
4
Hojdacia siet na terase
Dobry den.kupili sme hojdaciu siet lidli. Chceli by sme ju na terasu ktora je vysoka.prichadza zave…
richard71
Pred 9 rokmi
13
Dať dvere z domu do integrovanej garáže? Kúrenie v izbe nad garážo
Prosím o radu. Máme naprojektovanú garáž v dome na 1. NP. Vstup je navrhnutý garážovou bránou a ďa…
kajo873
Pred 9 rokmi
8
Mlade Cunovo
Kupil niekto pozemok, stavia niekto, alebo uz postavil v mladom Cunove?
rubikova_kocka
Pred 9 rokmi
3
Idealna hrubka polistyrenu na porfix 30?
Nazdar stavbari. Idem zateplovat novostavbu rodinneho domu a obvodove mury su z 30 porfixu a chcel …
r4d3k74
Pred 9 rokmi
5
Kto staval svojpomocne a este aj pivnicu,sem sa
Prosim vopred,aby prispievali len ludia,ktori naozaj stavali svojpomocne a podelili sa o svoje "za…
dany1005
Pred 9 rokmi
12
Ako vyriešiť parozabranu a sadrokartonovy strop.
Ahojte Prosím o radu ohľadne ideálneho vyriešenia parozábrany. Prikladám aj foto... plán je tak…
sv3853
Pred 8 rokmi
11
Benatsky stuk alebo nieco podobne?
Ahojte. Mame vapenno-cementove omietky. Chceli sme si dat na jednu stenu v obyvacke a na jednu sten…
mato176
Pred 9 rokmi
1
Krb v altanku
Ahojte Je potrebné pri krbe v altanku mat aj ohlásenie alebo potvrdenie o zdroji malého znečisteni…
simeoon
Pred 9 rokmi
11
Odporučte firmu na montovaný nízkoenergetický dom
Dobry den, chcela by som Vas poziadat o vase skusenosti s NED/montovanymi domami , popripade ci …
danielta999
Pred 9 rokmi
2
Čo to znamená: kúrenie plast-hliník?
Ahojte, chcel by som sa opýtať, čo to znamená kúrenie plast-hliník? Známy kúrenár mi bol včera pome…
megosoft
Pred 9 rokmi
4
1
2
…
2051
2052
2053
2054
2055
…